Емиграция и имиграция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Емиграция и имиграция

Мнение от alx » 23 Май 2026, 22:44

BMW_POWER написа:В оригинал:

Are you a skilled professional who is interested in staying in Canada permanently?
We use a system called Express Entry to manage applications and invite skilled workers in priority categories to apply for permanent residence.
Create your profile today and start preparing to:
• have your education credentials assessed if you studied outside Canada
• complete your language testing
• build your new life in Canada
Learn more about how Express Entry works:

https://www.canada.ca/en/immigration-re ... DRozmn5zJA

Отчаян повик… при текущата ситуация аз не знам някой които да е напред с материала както те искат и да иска да живее в Канада… разбира се- хора разни де..
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 23 Май 2026, 23:13

Те няма да кажат негативите... с правилната рекламна кампания все ще клъвнат няколко хиляди.
Мижи да те лАжем :ok:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Май 2026, 3:44

Тази канадска програма не е ли същото както тука, правителството кани инженери и доктори от непал и бангладеш да дойдат в БГ да работят ? :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Май 2026, 15:31

https://www.segabg.com/hot/category-for ... -za-40-mln
Както винаги, нашите тук са аматьори. :mhihi: Това ако беше в България...щеше да има ето, ние сме топ крадльовци. :mrgreen:
Ама друго си е ЦРУ да е намесено, че и за военни отпуски и някакви такива лъгал, остава само и фалшив и валиден стикер да е имал. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Май 2026, 14:30

https://youtu.be/BH4k_jllNks?is=GLQLLjsIKv40kzr5
Жалко за полицаят, ама...спираш някакъв без номера и на лицето му е изписано престъпник...как така ще ти казва документите ми са в сака, може ли да бръкна и ти чакаш да извади...документи от там. :cry:
Но поне не се занимаваха да го хващат жив, просто спряха и почнаха да стрелят стотици патрони, 12 куршума го уцелиха, 6 в главата. Абсолютен рецидивист, осъждан многократно и пуснат на свобода да бъде екзекутиран там. А можеше да го направят в затвора и да има един жив полицай повече поне.

https://youtu.be/Eq1-ib9VBpY?is=7Gl8L9pLRnhvMak6
Тука пък взе да си стреля полицая все едно е разхождаща се патица.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 06 Юни 2026, 23:40

Моджо написа:И всичкото бля бля от някаква картинка в която има само едно вярно нещо. Че наистина е имало инцидент и загинало момче. Всичко останало не е вярно.
Ама нещо и текста е сменен - беше обезглавено първо , полицията не си мръднала пръста, медиите не казали нищо....така пишеше.

After the first attack, he tried to flee but was pursued and further assaulted. - напълно вярно, доказано с видео

• Relatives of the perpetrator tried to cover up the crime: They took the victim's cell phone and hid the murder weapon. - мама и тате са пристигнали преди полицията и са скрили камата вкъщи

• At the same time, they alerted the police and claimed that the teenager had racially insulted them. - сигурно са извикали полиция, притеснени, че може да умре, но веднага са измислили какво да излъжат

• When the officers arrived, they handcuffed the severely injured boy while he was already lying in his own blood. - господата полицаи даже са казали на индиеца "знаем, че не си го намушкал, ама нали все пак трябва да проверим"

• His last words were an attempt to explain that he had not racially insulted anyone. Meanwhile, relatives of the perpetrator mocked him and claimed he was merely drunk - индитата са продължавали до последно да твърдят, че жертвата е пиян и лъже. дали е бил пиян, щом е бил в разрешената концентрация за шофиране? потвърдено с кръвен тест...

Имало е нападение от сик към англичанин. Сиковете, които притежават силата, са изключение от закона за носене на ножове на публични места.
Не само, че нищо не е сменено, а си е точно така... За медииното мълчание досега са виновни същите закони и порядки, които докараха ук до тая ситуация.
Смел нов свят.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Юни 2026, 9:40

Ей сега ми мята едно екзотично цигане, искал да ходи да гледа розобер, правинтам пазарлък за парите, тръгваме викам от къде си, Бангладеш/UK. :mrgreen: Бирмингам. :mrgreen: :mrgreen: Викам класика. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ама роден в ЮК май каза или може да се каже, че там е роден...там какво правиш тука...учил в Стара Загора хуманитарна медицина в Тракийския. :shock: Викам си гледай сега, в нАглия пълно с висши училища, ама тука му е евтино предполагам и тоя после ще ходи да лекува в нАглия. То там и без това е тотал щета да се уредиш за лекар. Снима там и говори, явно за ю туб, хич не го питах да се гледам после.
И му показвах Бузлуджа и паметника Шипка да му обяснявам, онзи гледа балкана и очите му светят, вика тука е уникално красиво, разпитва ме за колко време пеш може да иде горе, очарован бил от града и околията, София му се струвала празна сравнено с Лондон...викам тоя Лондон тотал щета вече, той също не го харесвал грам. Та дано не се появят повече на които прекалено много им харесва тук от тези. Да си ходят в Лондон и Бирмингам за повече пачки и това е то.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: вара, каравара...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 07 Юни 2026, 12:11

driver69 написа:... За медииното мълчание досега са виновни същите закони и порядки, които докараха ук до тая ситуация.
Смел нов свят.

Нито медийно мълчание е имало, нито нещо е прикрито..полицаите се разследват, убиеца е с доживотна без право на замяна барабар с всичкита му рода участвала в случая...и толкова.
Сикх не сикх, това е положението...ако не беше сикх, какво ? Останалите къде 500 убийства годишно в УК що не се коментират, па за УСА да не говорим ? Въпросния е роден в УК между другото , не е дошел оня ден.
Хубаво ли е - не е. Осъждам ли го - да, с две ръце. Нещо като наще сигани ли са - явно. Има ли оправия - не. Тенденциозно покриване на случая, дъра бъра, всякакви такива измишльотини не е имало.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 07 Юни 2026, 21:16

driver69 написа:
Моджо написа:И всичкото бля бля от някаква картинка в която има само едно вярно нещо. Че наистина е имало инцидент и загинало момче. Всичко останало не е вярно.
Ама нещо и текста е сменен - беше обезглавено първо , полицията не си мръднала пръста, медиите не казали нищо....така пишеше.

After the first attack, he tried to flee but was pursued and further assaulted. - напълно вярно, доказано с видео

• Relatives of the perpetrator tried to cover up the crime: They took the victim's cell phone and hid the murder weapon. - мама и тате са пристигнали преди полицията и са скрили камата вкъщи

• At the same time, they alerted the police and claimed that the teenager had racially insulted them. - сигурно са извикали полиция, притеснени, че може да умре, но веднага са измислили какво да излъжат

• When the officers arrived, they handcuffed the severely injured boy while he was already lying in his own blood. - господата полицаи даже са казали на индиеца "знаем, че не си го намушкал, ама нали все пак трябва да проверим"

• His last words were an attempt to explain that he had not racially insulted anyone. Meanwhile, relatives of the perpetrator mocked him and claimed he was merely drunk - индитата са продължавали до последно да твърдят, че жертвата е пиян и лъже. дали е бил пиян, щом е бил в разрешената концентрация за шофиране? потвърдено с кръвен тест...

Имало е нападение от сик към англичанин. Сиковете, които притежават силата, са изключение от закона за носене на ножове на публични места.
Не само, че нищо не е сменено, а си е точно така... За медииното мълчание досега са виновни същите закони и порядки, които докараха ук до тая ситуация.
Смел нов свят.

кое всичко останало не е вярно?

Моджо написа:
driver69 написа:... За медииното мълчание досега са виновни същите закони и порядки, които докараха ук до тая ситуация.
Смел нов свят.

Нито медийно мълчание е имало, нито нещо е прикрито..полицаите се разследват, убиеца е с доживотна без право на замяна барабар с всичкита му рода участвала в случая...и толкова.
Сикх не сикх, това е положението...ако не беше сикх, какво ? Останалите къде 500 убийства годишно в УК що не се коментират, па за УСА да не говорим ? Въпросния е роден в УК между другото , не е дошел оня ден.
Хубаво ли е - не е. Осъждам ли го - да, с две ръце. Нещо като наще сигани ли са - явно. Има ли оправия - не. Тенденциозно покриване на случая, дъра бъра, всякакви такива измишльотини не е имало.

не ме грее ако не беше сикх - в случая е, и е изключение от същата тая система, която ги толерира и им се усмихва, за да не ги обвинят в расизъм.
дъра-бъра са глупостите за променен текст и други измишльотини - наистина не е имало.
а дали покриване на случая не е имало е интересен въпрос, имайки предвид, че е от 2025-а, а протестираме сега...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Юни 2026, 17:54

мисля, че съм го писал и преди- всеки мъж сикх във всеки един момент има две оръжия с които е учен да борави доста добре - едното е дълга игла с която си закрепва тюрбана на главата и другото е гривна която я използват като бокс с която буквално може да ти сцепи черепа...

аз лично смятам сикхизма за най- агресивната и войнствена религия от всичките... ама друга тема.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 08 Юни 2026, 18:26

alx написа:мисля, че съм го писал и преди- всеки мъж сикх във всеки един момент има две оръжия с които е учен да борави доста добре - едното е дълга игла с която си закрепва тюрбана на главата и другото е гривна която я използват като бокс с която буквално може да ти сцепи черепа...

аз лично смятам сикхизма за най- агресивната и войнствена религия от всичките... ама друга тема.

доколкото съм запознат, без да претендирам за верни твърдения, има различни касти в индийската система + в самите касти различни "нива". сикхите къде са не знам, т.е. дали този е войнствено изключение или по-скоро традиционалист.
просто прави впечатление как колегата се е изказал и, ако не провериш фактите, ще повярваш, че освен, че един младеж е убит, "всичко останало не е вярно" - а то за жалост е напълно вярно, както съм отбелязал точка по точка. дали ще става по-вярно - дано все още зависи от нас.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 09 Юни 2026, 12:16

УК с невероятни темпове се превръща в пакинстански кенеф :help: :help: :help:

Вече е сигурно, че педалщината ще заличи Европа, няма две мнения!

Recent UK Department for Education school census data confirms White British children are a minority in 31 of 32 London boroughs, with Bromley the sole exception at 50.3%.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 09 Юни 2026, 15:01

Не е много ясно, масово педалите и джендърите са бели в Европа.

Не е за хвалба, ама в Севия столицата на Андалусия, с площ колкото България изнасилвания за 2025 са скочили с 216%! Случайно има и драстичен скок на пришълците последните 1-2 години
Демек маймуните не са педали.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Юни 2026, 16:46

driver69 написа:
alx написа:мисля, че съм го писал и преди- всеки мъж сикх във всеки един момент има две оръжия с които е учен да борави доста добре - едното е дълга игла с която си закрепва тюрбана на главата и другото е гривна която я използват като бокс с която буквално може да ти сцепи черепа...

доколкото съм запознат, без да претендирам за верни твърдения, има различни касти в индийската система + в самите касти различни "нива". сикхите къде са не знам, т.е. дали този е войнствено изключение или по-скоро традиционалист.
просто прави впечатление как колегата се е изказал и, ако не провериш фактите, ще повярваш, че освен, че един младеж е убит, "всичко останало не е вярно" - а то за жалост е напълно вярно, както съм отбелязал точка по точка. дали ще става по-вярно - дано все още зависи от нас.

Сикхите са доста интересни. Те са каста (войнската каста) в Индия, но си имат тяхна си монолитна религия- не са нито хинду, нито ислям, нито християни. Един мой приятел професор по история снощи се направихме страшно и му споменах за темата тука и той ми каза, че според него най- вероятно - така наизуст сикхите са били някакви неверници дето да били изгонени от Азия и са пристанали в Индия… щото те всички индийски племена са така, ама сикхите са най- обособените… дето не са брамани нали ама там е друга бира…
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: вара, каравара...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 09 Юни 2026, 18:14

Уайт бритиш е буквално бели британци..други бели не влизат в тая категория. Примерно бели българи.
Общо са 60/40 бели и други..като други не са само индийци или пакистанци. Има и негри и китайци и сякакви.
Това Лондон. Иначе в цял УК белите са над 80%.
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата