Бъдещето на ЕС?
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Бъдещето на ЕС?
Напълно нормално за доктрината мулти култи на брюксел , бъдещето е на Европа като проекция на древния Вавилон . Омешани народите и расите от цял свят , Европа без вътрешни граници , формални национални правителства , без религии , без национална идентичност ...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Преди много години попаднах на едно предсказание на баба Ванга, че Европа ще се ислямизира. Тогава ми се струваше невъзможно, но сега виждам как това предсказание се превръща в реалност. А немците могат да благодарят на фрау Меркел и компания за всичките сирийци и афганистанци. Крайно време е на политиците да им се търси наказателна отговорност за техните решения, които оказват негативно влияние на страните, които управляват, години след като са се скрили от политическата сцена.
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
nickstorm написа:Преди много години попаднах на едно предсказание на баба Ванга....
В известен завод за кафеварки в Малта е станало късо съединение. Разследва се руско участие. На мястото на късото съединение са били намерени руска военна униформа, паспорт на името на някой си Владимир Владимирович, части и детайли с надписи на руски и много е миришело на новичок.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.