СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Re: СПАМ ТЕМА
I wanna buy some new shoes and walk around......

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
enigma написа:BMW_POWER написа:Когато напиша "КРАВА" в търсачката разбирам, че ти имаш проблеми с тия свирепи животни из цял Свят. Не знам, какво да си мисля
Това е абсолютно невярно. Виж ми първия пост по темата с агресивната крава - единствено и само в Америка съм срещал такава.
Между другото, ей така опитвайки се да извъртиш темата в друга посока, ти така и не стигна до края на тази история. Кравата, че те е гонила, гонила те е. ОК. Ама дали те е и настигнала
има виц по въпроса
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
Установих че БГ агнешко печено е по-добре от Македонското и Нова Зеландия
Вчера купих от ЛИДЛ агнешко от Македония, изпекох го и....не е толкова добро като българското.
Догодина ще търся българско но откъде?
Вчера купих от ЛИДЛ агнешко от Македония, изпекох го и....не е толкова добро като българското.
Догодина ще търся българско но откъде?
Аз едно време взимах от с. Железница. Имах колега оттам и беше много читаво. Сега вече е елитно място и не знам, дали изобщо гледат животни.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:enigma написа:BMW_POWER написа:Когато напиша "КРАВА" в търсачката разбирам, че ти имаш проблеми с тия свирепи животни из цял Свят. Не знам, какво да си мисля
Това е абсолютно невярно. Виж ми първия пост по темата с агресивната крава - единствено и само в Америка съм срещал такава.
Между другото, ей така опитвайки се да извъртиш темата в друга посока, ти така и не стигна до края на тази история. Кравата, че те е гонила, гонила те е. ОК. Ама дали те е и настигнала![]()
има виц по въпроса
Не е. Със сетни сили успях да извикам Еър съпорт - А10ка

А ти просто завиждаш, защото в Канада кой знае какви хърбави недохранени крави имате, които не могат да нанесат никакви щети
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Женчовци ,научете са да ги ловите тия говеда като хората . Срам , в дръжавта на говедата да бегате от тия добитчета като дявол от тамян ...
https://www.youtube.com/watch?v=NNm7IrJYMkw
Марлборо направи милиарди с тия реклами за натуралния кравар с цигара увиснала на долната джука ...
https://www.youtube.com/watch?v=Xap48hub1lE
https://www.youtube.com/watch?v=NNm7IrJYMkw
Марлборо направи милиарди с тия реклами за натуралния кравар с цигара увиснала на долната джука ...
https://www.youtube.com/watch?v=Xap48hub1lE
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Е ловим ги като сме екипирани за работа. Като излизам да тичам не съм с ботушите и каубойската шапка , влез ми в положението 
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ти и алигатор не очакваше като карарш сърф , сега говедо не очакваш като бягаш ..истински аматьор , това да не ти е остров Врангел и да очакваш да те нападне неочаквано мамут умрял преди 10 000 години ??!! 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
enigma написа:BMW_POWER написа:enigma написа:BMW_POWER написа:Когато напиша "КРАВА" в търсачката разбирам, че ти имаш проблеми с тия свирепи животни из цял Свят. Не знам, какво да си мисля
Между другото, ей така опитвайки се да извъртиш темата в друга посока, ти така и не стигна до края на тази история. Кравата, че те е гонила, гонила те е. ОК. Ама дали те е и настигнала![]()
има виц по въпроса
Не е. Със сетни сили успях да извикам Еър съпорт - А10ка
А ти просто завиждаш, защото в Канада кой знае какви хърбави недохранени крави имате, които не могат да нанесат никакви щети
Това, дето си го снимал е канадско недоносено теле.
Лъжеш за А10ка-та. Кравата тича по-бързо отколкото те летят. Е, освен ако не ти се е паднала куца такава

- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Абе големи сте експерти по кравоуправлението с Йордана, я дайте да видим каква екипировка имате, да оплакнем окото
Pro tip: кравата само като види каубойската шапка знае да свие сармите, защото идва остенът
Аман от новобранци
Pro tip: кравата само като види каубойската шапка знае да свие сармите, защото идва остенът
Аман от новобранци
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
Пак отклоняваш темата 
Така и не каза, дали кравата те настигна
"Обществото иска да знае" - както казват ония т.н. "журналисти"

Така и не каза, дали кравата те настигна
"Обществото иска да знае" - както казват ония т.н. "журналисти"
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Что это за цыпленок?
Знаех си, че канадските крави са слаба работа, щом се плашат от това
Знаех си, че канадските крави са слаба работа, щом се плашат от това

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
Ние си ги учиме от малки
Пак не отговори на въпроса
Пак не отговори на въпроса
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Отговорих няколко пъти в поне две теми, ама се правиш на ударен
А вицът, за който си мислиш е за Пенчо Кубадински и лъва
За Еър съпорта - виж си уотсаппа . Ако А10ката е бавна, имам човек и с Б52 да обработи позициите на кравите
А вицът, за който си мислиш е за Пенчо Кубадински и лъва
За Еър съпорта - виж си уотсаппа . Ако А10ката е бавна, имам човек и с Б52 да обработи позициите на кравите
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
Toй Пенчо и той ли го има същия случай
Ето ти таблото на А10ката

Ето ти таблото на А10ката