Здравословен живот, или...
Модератор: Общи модератори
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Re: Здравословен живот, или...
Аз понеже не съм много, много по сладкото си нося ядки и предварително нарязан кашкавал.
Сланината сега съм решил да я пробвам с едно хладилно калъфче от тия за детските храни и едно ледче, та ще видим! Не е непостижимо!
Сланината сега съм решил да я пробвам с едно хладилно калъфче от тия за детските храни и едно ледче, та ще видим! Не е непостижимо!
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Какво говорите, 2 пъти съм участвал на Витоша 100 с колелото с пликче с нарязана на малки парченца сланина в джоба на джърсито...
Въртя си и си хапвам, никакъв проблем 
Ако е за един път...всякак може.
Ама аз всеки ден последно време съм над 1000м надморска при мечоците.
Та каквото си занесеш това е.
А мен ме мързи в тая жега да нося...та не нося.
Сутрин към 7 пушени гърди/ребра/сланина,масло,пушено/топено сирене и половин буркан шоколад от на Иво...и после ме чакай да умра...до към 8 вечерта когато повтарям мантрата.

Ама аз всеки ден последно време съм над 1000м надморска при мечоците.
Та каквото си занесеш това е.
А мен ме мързи в тая жега да нося...та не нося.
Сутрин към 7 пушени гърди/ребра/сланина,масло,пушено/топено сирене и половин буркан шоколад от на Иво...и после ме чакай да умра...до към 8 вечерта когато повтарям мантрата.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
enigma написа:За дълги преходи - сушено месо?
По време на преход нямаш толкова голяма нужда от градивен материал, колкото от енергия. А енергията съответно може да бъде въглехидрат или мазнини или комбинация от двете, ако си адаптиран да гориш и мазнини.
Джъркито е готино за реклама да го снимаш някъде из баирите, но не носи много реална полза в ситуацията.