Формула 1 - обща тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Re: Формула 1 - обща тема

Мнение от ///M Power » 04 Май 2026, 21:35

Don_Diego написа:ФИА пак с малоумни решения след финала: +20 секунди за Шарл за напускане на пистата без основание...видя се, че удря колата в стената при 360то дето направи и има драми с окачването...цяло чудо, че успя да я хване и дотътри до финала.

Цяло чудо е, че не са му показали черен флаг и да го дисквалифицират.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 08 Май 2026, 2:22

Малко е на испански, ама става за гледане :ok:

https://www.facebook.com/reel/871565977119683
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 21 Май 2026, 5:11

Отложиха състезанието в неделя. Времето си направи шега :shock:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 21 Май 2026, 6:08

BMW_POWER написа:Отложиха състезанието в неделя. Времето си направи шега :shock:

Май ти си шегаджията :dummy: , или си объркал хапчетата :D .

https://www.meteoblue.com/bg/%D0%B2%D1% ... B0_6077243

И на камерите в реално време няма такова нещо :dunno:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 21 Май 2026, 19:14

Ама се върза, нали :mhihi:

Линкът ти нещо не е у ред. Дава оптимистични 16С за неделя. Според местните ще е 13С. Пистата е на остров и реката не е малка. Прави един микроклимат, не си е работа. А ако духне и вятър, ше бием рекорда за най-студено състезание в историята. През 2008 с Киро Баварецът ни плющяха ушите при дъжд, вятър и 14С. Слава на оня горе, беше само в петъка.
Нямам идея, кой даде тази умна идея, състезание през май. Те дърветата още не са се разлистили.... При мене има Frost advisory :roll:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mr_petroff » 21 Май 2026, 21:49

Е как да не се вържа, поне за 30 сек., докато проверя, то това е Канада все пак. Още повече си мисля, то това информация от извора все пак, колега на терен :D

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Май 2026, 1:50

Представям си, какви са ти станали очите :mhihi: :mhihi: :mhihi: Но иначе долното ми излиза в момента:

Yellow advisory - frost - in effect

Frost is expected.

Temperatures are expected to fall to near or below the freezing mark tonight into Friday morning.

###

Damage to plants, trees, and crops is possible.

Please continue to monitor alerts and forecasts issued by Environment Canada. To report severe weather, send an email to ONstorm@ec.gc.ca or post reports on X using #QCStorm.

Take preventative measures to protect cold-sensitive plants, trees, and crops. Cover up plants, especially those in frost-prone areas.

© 2026 Environment Canada

Преди четири или пет години, не помня вече, през юни падна под 0С и всичкият ми разсад си замина. Миналият уйкент мислех да вадя доматите, ама видях прогнозите и се отказах.

https://www.theweathernetwork.com/en/ci ... al/14-days

13С с вятър на тласъци до 8м/сек и дъжд, това ще бъде интересно състезание :mhihi: Времето тук се променя за часове и всичко е възможно. Ще ме накарат да го гледам :roll: въпреки, че след 2011г насам, нищо не може да ме изненада.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 23 Май 2026, 18:08

Прогнозата от 13С падна на 11С :mhihi:
Няма да има снимки на хора с къси ръкави. Само ръкавици и ушанки :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 23 Май 2026, 23:02

+ официално съобщение за дъжд от страна на FIA :lol:

Видяхте ли как мармота даде фира вчера…лека му пръст ама и колата добре я потроши :lol:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Май 2026, 19:40

Аааа, Цолов много го прецакаха. Първо според мен ненужно го вкараха в бокса докато водеше. В началото кара страхотно и притисна лидера, щеше да го изпревари, но онзи допусна грешка даже и отпадна. После обаче екипът на Цолов като го навря в трафика и се бореше за позиция напред с тези, които не влезнаха в бокса и бяха по-бавни, някакъв цървул отзад си го блъсна и го прати 16-ти. :ranting:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 24 Май 2026, 20:10

Всички, които не влязоха потънаха, ама нещо не си продължил да гледаш или никой нищо не е прецакал.
Повечето са някакви идиоти там-камикадзета, не знам колко пъти сейфти кар, половината състезание беше зад сейфти.
Наказания се дават както решат, миризливия индиец който завъртя Цолов, не го наказаха.
Стиган до 4ти Цолов, ама вече потъна в крайното класиране след вчерашните издънки..

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 24 Май 2026, 23:14

Добро каране направи днес Цолов и го покри шанса с всички отпадащи пред него. Въпреки всичко се пребори за 4та позиция.

Въпреки всичко и че си е наше момче е малко противоречив откъм точки...всичко или нищо е положението до момента - или взима големи точки или никакви. Мини, който води в момента в класирането е взел точки във всяко състезание и показва постоянство. Дано и нашия започне да трупа актив при всяка възможност

Да видим сега големите какво ще направят - голяма какафония настана преди старта, разнообразни решения за гумите...Макларън се простреляха в крака с тия интермедии :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mr_petroff » 25 Май 2026, 7:39

Не съм скептик , ама виждам тенденциозно отношение към нашето момче , особенно след 10-те секунди наказание в основното състезание . Де факто го оставиха без точки ... , и не е за сефте :bang:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 25 Май 2026, 11:32

Факт, че при наказанията е също като с точките: всичко или нищо - ако има е от най-големите възможни :lol:

Интересно състезание беше

Мерцедес - брутална битка между Джордж и Кими. Малкия се учи много бързо и става все по-твърд в битките :driving: . Отново малшанс за Джордж...но явно двигателя на Мерцедес не е толкова здрав, колкото мощен.

Ферари - прилично. Хамилтън направо много силно състезание, Шарл по-скоро се возеше. Отличи се само със спасяването при последния рестарт

Макларън...ден за забравяне общо взето. Сбъркаха гумите, колите се счупиха, наказания...даже и позитиви няма за извличане нямат май
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 25 Май 2026, 14:59

Казах го и след първите стартове, казвам го и сега пък нека е рано и нищо да не се знае. Антонели вече много близо до това да е шампион. Конкуренцията е хартиена такава и докато(ако изобщо)им направят силни коли, шампионата ще е свършил. Ръсел е по-опитен, но се вижда, че не може да се пребори с него. Ако не вземе да отпада във всяко второ състезание, не виждам как може да изгуби титлата. А и скоро не сме имали най-млад шампион, та ще счупи и този рекорд с огромна вероятност.

Иначе за Цолов да, стана четвърти, ама наистина този, който го блъсна трябваше да го кажат и карат като гламави малко масово в тая формула там, не я бях гледал досега.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата