Първи парламентарни избори 2026
Модератор: Общи модератори
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Re: Първи парламентарни избори 2026
Ауу, колко петрохански промити мозъчета имало тук.
Максимум 3-то място сте, ако шиши не извади още някоя милка и не ви
измести на 4 то
Максимум 3-то място сте, ако шиши не извади още някоя милка и не ви
измести на 4 то
- tintirimintiri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M57, N52, S65
не че съм петрохански, ама интересно ми е тогава, кое по-добре от промитите мозъчета ?
Зависи според мен.
Ако си на хранилка - един добър чичко с фалшиви снимки с кюлчета.
Ако не си на хранилка ама чеп за зеле не става от теб и искаш да си на хранилка - същият добър чичко.
Млад си (по душа, а може би не само), имаш идеология и искаш нещо да се промени - тия дето продължават да променят и правят малко ала-бала с президента.
Не искаш Европа, защото само им даваме пари на тия изедници, като цяло не си много ориентиран, но искаш някой патриот и силна фигура да бъде твой премиер - чичко ти летец с шкодата (конкретика в реториката може и да няма, ама виж как се набира, аз и ти не можем, а сме на половината му възраст).
Нямам идея какъв си, може би и ти - избери докторант с хубава къща на морето и много твърда позиция (не като да каже, че няма да вземе субсидиите...).
Искаш да те хейтят хората - гласуваш за партия с под 4% спрямо официалните статистики (тук един колега се присмя на инвеститорите в пирамидата, по негови думи, но не каза защо сме балъци и олигофрени) - спорен успех като с променящите - по-скоро идеология и непримиримост.
Според мен като изчезнат променящите и парламентарно слабо представените или непредставени партии, няма да има смисъл от избори и някаква светлинка промяна. Добър лакмус - на кое място сме по свобода на медиите. Добре, че не се контролират от някой затлъстял олигарх.
Ако си на хранилка - един добър чичко с фалшиви снимки с кюлчета.
Ако не си на хранилка ама чеп за зеле не става от теб и искаш да си на хранилка - същият добър чичко.
Млад си (по душа, а може би не само), имаш идеология и искаш нещо да се промени - тия дето продължават да променят и правят малко ала-бала с президента.
Не искаш Европа, защото само им даваме пари на тия изедници, като цяло не си много ориентиран, но искаш някой патриот и силна фигура да бъде твой премиер - чичко ти летец с шкодата (конкретика в реториката може и да няма, ама виж как се набира, аз и ти не можем, а сме на половината му възраст).
Нямам идея какъв си, може би и ти - избери докторант с хубава къща на морето и много твърда позиция (не като да каже, че няма да вземе субсидиите...).
Искаш да те хейтят хората - гласуваш за партия с под 4% спрямо официалните статистики (тук един колега се присмя на инвеститорите в пирамидата, по негови думи, но не каза защо сме балъци и олигофрени) - спорен успех като с променящите - по-скоро идеология и непримиримост.
Според мен като изчезнат променящите и парламентарно слабо представените или непредставени партии, няма да има смисъл от избори и някаква светлинка промяна. Добър лакмус - на кое място сме по свобода на медиите. Добре, че не се контролират от някой затлъстял олигарх.
"не подкрепям никого" и невалидна бюлетина не са наказателен вот, а само бумащина за членовете на СИК, защото не променят по никакъв начин разпределението на мандатите.
Нека всеки си хареса представител и да пусне валиден глас, избор има, после ще броим.
Нека всеки си хареса представител и да пусне валиден глас, избор има, после ще броим.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Top Gun Maverick написа:Аз се бях засилил за ПП да гласувам даже, че викам аман от простотия........ ги виждам като първи дружки за коалиция с Радев и направо не знам, .
Точно по този начин ще им се налага да са по-малко дружки с Радев
Аз не мога друго да разбера. Виждаме в реално време Унгария на какво е заприличала от управлението на Орбан, и как целия народ се вдигна и го измете с кеф на изборите. А ние се каним точно да направим обратното, да си изберем един бг-Орбан
бахти мазохистите сме, или просто сме си тъп народ

Като страничен наблюдател, един бърз въпрос:
На кое място ще е зеленият чорап на следващите избори?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
BMW_POWER написа:Като страничен наблюдател, един бърз въпрос:
Твърдо първо, готов съм да заложа по бутилка зелено джони с първите трима желаещи.
За добро или лошо...
driver69 написа:BMW_POWER написа:Като страничен наблюдател, един бърз въпрос:
Твърдо първо, готов съм да заложа по бутилка зелено джони с първите трима желаещи.
За добро или лошо...
Не на изборите утре, а на тези след това
Приемам облога за следващите избори

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не подкрепям никого е много мръсен и подмолен трик да се елиминира протестния вот . Не е напълно вярно че не променя резултата . Не се брои за избирателна активност , това е така но протестния вот в една нормална демокрация е срещу партия срещу статуквото . Протестният вот по принцип се обира от нови партии, които обещават радикална промяна или се позиционират срещу елитите . Тоест като гласувате така , вота нито е протестен нито изобщо някакъв в БГ варианта . Само талаш и бумащина . На това отгоре тъй като е разпределен по мандатни райони отнема гласове от партиите които разчитат на недоволстството на хората от текущото положение тъй като все пак избирателя е гласувал . И ако резултатите са на кантар този вот може да промени резултата ако е пуснат срещу определена партия , но с текущите правила е напълно безсмислен и реално подкрепа статуквото . С други думи политиците са намерили начин как да елиминират протестния вот на избирателите като им дават квадратче "не подкрепям никого " .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
BMW_POWER написа:...
Не на изборите утре, а на тези след това![]()
Приемам облога за следващите избори
недочел.
в такъв случай приемам облога, защото го казах, но нека е с теб само - съвсем не съм убеден, че за един мандат (пълен или не), няма да успее да покаже достатъчно политическа немощ, че да го изместят "партиите на статуквото"
Ми думата "следващ" винаги е малко двойнствена. Дали на това, което идва или на след(и)ващата.
Няма ядове
Аз пак ще споделя, че това ще е поредно голямо разочарование за народонаселението.
Вече спрях да ги броя "спасителите". СДС, НДСВ, ГЕРБ, ИТН, ПП/ДБ, сега поредния спасител, дето все ни спасява от предишните. Като погледнеш, БС(К)П вече ги няма, скоро няма да ги има и повечето от сегашните, дето на практика вегетират.
Кучетата си лаят, кервана си върви, както пише често Стинката. Народа отваря поредната Карнобатска пред телевизора и си вика "Е те сега им се ...., на тия досегашните!". И нещо не се променя...
Няма ядове
Аз пак ще споделя, че това ще е поредно голямо разочарование за народонаселението. Вече спрях да ги броя "спасителите". СДС, НДСВ, ГЕРБ, ИТН, ПП/ДБ, сега поредния спасител, дето все ни спасява от предишните. Като погледнеш, БС(К)П вече ги няма, скоро няма да ги има и повечето от сегашните, дето на практика вегетират.
Кучетата си лаят, кервана си върви, както пише често Стинката. Народа отваря поредната Карнобатска пред телевизора и си вика "Е те сега им се ...., на тия досегашните!". И нещо не се променя...
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Россия Днес има много добър анализ на предизборната ситуация, кои са основните играчи и кой с какви позиции е
https://www.rt.com/news/638589-bulgaria ... dev-guide/
Не са обикновени избори - бъдещето на Европа е под въпрос тук
Не са обикновени избори - бъдещето на Европа е под въпрос тук
The EU has already intervened in the election by activating the same censorship tools it deployed in France, Germany, Hungary, Moldova, and Romania to stifle support for Euroskeptic populists. At the request of Gyurov, the European Commission activated its ‘Rapid Response System’ (RRS) – which forces social media platforms to remove content flagged by Brussels’ “fact checkers” – earlier this month.
Последна промяна enigma на 18 Апр 2026, 20:03, променена общо 1 път
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
BMW_POWER написа:....Народа отваря поредната Карнобатска пред телевизора и си вика "Е те сега им се ...., на тия досегашните!". И нещо не се променя...
То това е точно заради народа! Защото >90% са абосолютни пиявици, лентяи, хора на някой, паразити, тарикати и т.н.

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
zAcK написа:BMW_POWER написа:....Народа отваря поредната Карнобатска пред телевизора и си вика "Е те сега им се ...., на тия досегашните!". И нещо не се променя...
То това е точно заради народа! Защото >90% са абосолютни пиявици, лентяи, хора на някой, паразити, тарикати и т.н.
Проф. Иво Христов определи 80% от българите като дебили, ти си още по-радикален.
https://www.facebook.com/reel/969385925590044
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
kiko написа:Top Gun Maverick написа:Аз се бях засилил за ПП да гласувам даже, че викам аман от простотия........ ги виждам като първи дружки за коалиция с Радев и направо не знам, .
Точно по този начин ще им се налага да са по-малко дружки с Радев
Аз не мога друго да разбера. Виждаме в реално време Унгария на какво е заприличала от управлението на Орбан, и как целия народ се вдигна и го измете с кеф на изборите. А ние се каним точно да направим обратното, да си изберем един бг-Орбан![]()
бахти мазохистите сме, или просто сме си тъп народ
Че ти не си ли чувал от масовият избирател на Радев как трябва да се води БАЛАНСИРАНА политика и да сме добре с ВСИЧКИ? И с Русия , със САЩ, с ЕС, с Китай...
Нали, че това е нещо като да можеш хем на летиш на 10000 метра над повърхността, хем да можеш да ходиш по нея, хем да можеш да плуваш и дишаш под вода като рибите, това на никоя копейка не му идва на дневен ред да си признае. Само викат, не трябваше да късаме добрите отношения с Русия. Ама то ние не ги скъсахме, те ни обявиха за вражеска държава.
Същевременно обаче Митрофанова държи да бъде навсякъде и ъ8Всеки върл русофил казва казва как не можело така да се казва, който бил за добри отношения с Русия бил копейка или путинист, а тези, които не искали да се спазват правилата на ЕС също не трябвало да се наричат копейки. Мои познати, роднини, даже майка ми е на това мнение като русофил и тя.
Та не знам, копейките масово казват първо как не са копейки и как не разбират защо хората ги възприемат като такива.
Ами няма лошо бъдете копейки колкото си искате, ама стига с това аз не съм. In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.