Емиграция и имиграция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Re: Емиграция и имиграция

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Мар 2026, 18:33

Няколко страници се пише за AI и изчезващи професии. Има подходяща тема за тази цел специално за AI:
viewtopic.php?f=4&t=423743&start=255
Има и такава за професията шофьор ще изчезне:
viewtopic.php?f=4&t=369897&p=4781724#p4781724
Уж има силен модераторско контрол, а темата отиде у ряката. Уж е за имиграция.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 31 Мар 2026, 18:46

По темата - и в Русия вече да те е страх да пратиш децата на училище .... накъде отива този свят :dunno:

Ден преди нападението със запалителна бомба от момичетата, друг 14-годишен в същия регион е намушкал свой връстник и учител. Същият ден в Уфа, столицата на Башкортостан, ученик от 10-ти клас откри стрелба с въздушно оръжие, уцелвайки учител и трима съученици.

Четири дни по-късно 15-годишен младеж в Уфа нахлул в студентско общежитие с нож, намушкал седем души, докато викал националистически лозунги и нарисувал свастика на стената с кръв, според местни канали в Telegram.

Няколко дни по-късно 17-годишен младеж откраднал пистолета на дядо си и прострелял трима души в технически колеж в Краснодарския край, убивайки охранител.

С нарастването на обществените страхове Кремъл започна да обръща внимание на проблема. В началото на този месец Владимир Путин изрази „особена загриженост“ по темата на заседание на ръководството на руското министерство на вътрешните работи.

През миналата година престъпността сред непълнолетните се е увеличила „за първи път от дълго време“, отбеляза руският президент, като обърна специално внимание на „случаите на агресивно поведение на тийнейджъри в училища, колежи и обществени места“.

Проблемът заплашва да се превърне във вътрешна криза. Случаите на младежка престъпност са се увеличили с 18 процента през 2025 г. Според Путин „тежките и особено тежките“ престъпления съставляват около 40 процента от тази цифра.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Мар 2026, 18:50

А аз мислех, че са онв Щатите има насилие и само в Европа има една камара фанаитизрани мюсюлмани. :mhihi:
Това не може да бъде в Русия, все пак знаем кадрите на поставени копейки, ъъъъъъъ...на случайни ю тубъри от метрото, най-чистото в света. :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Мар 2026, 18:59

По темата - и в Русия вече да те е страх да пратиш децата на училище
Локали сър...!!?? :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 01 Апр 2026, 9:53

Да, САЩ е кенеф, населен със същите помияри като тия в Европа, гретатунберговци, дето викат "Дайте ни още човекоподобни имигранти" :censored: :censored: :censored:

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Апр 2026, 16:41

zAcK написа:Да, САЩ е кенеф, населен със същите помияри като тия в Европа, гретатунберговци, дето викат "Дайте ни още човекоподобни имигранти" :censored: :censored: :censored:

Изображение

провидънс има един малък идеален център където подържат някакъв ред и е приятно да отиде се види около канала... всичко останало е гето- леш.. страшно много порториканци и всякаква не-бяла паплач.. а каквото е бяло е бял боклук.. щата е много беден и няма абсолютно никаква работа и всички са доста бедни... има страшно много наркотици ама от евтините и гадните. пиша го защото кмета там трябва да се мазни на целия тоя боклук щото e изборна година... а самия кмет е един путию .. ма друга тема...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 01 Апр 2026, 19:11

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Апр 2026, 22:40

И това канадско знаме горе точно както трябва там. :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 01 Апр 2026, 23:25

Така е в цяла Европа. Рамадан завърши и хората празнуват. Забранено ли е?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 06 Апр 2026, 9:42

BMW_POWER написа:

Добре ще да е, да е забранено! Цялата сган на света се изсипа в Европа и бързо се превръща в помийна яма...

Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 06 Апр 2026, 19:45

И в Москва е същото, с Рамадана. Нищо учудващо - ислямът е най-бързо растящата религия.
Там където има вакуум се запълва :ok:

From 2010 to 2020, the Muslim population increased by 347 million, surpassing the growth of all other religious groups.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Апр 2026, 23:11

zAcK написа:
BMW_POWER написа:

Добре ще да е, да е забранено! Цялата сган на света се изсипа в Европа и бързо се превръща в помийна яма...

Я пак! Да забраним ли на колегите мюсюлмани да пишат във форума? Защото повЕрвай ми, не са малко. Веднага жокер. Сами, Бог да го прости, беше един от най-готините хора тук и беше мюсюлманин :idea:

От друга страна, въпросната "сган" дойде с официална покана от "локомотива" на европейската икономика :dunno:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 07 Апр 2026, 0:15

Без да имам сериозно за и против различните религии - гевгир на главата, девственици след свещената война и т.н.
Все си мисля, че е различно да ти забранят да се изразяваш публично и да разпънеш килимчето на Трафалгар/Сердика. Първото звучи като право, второто като парад.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 07 Апр 2026, 3:04

Хайде да не обръщаме темата в извор на религиозни противоречия (да не кажа явни обиди), защото имам много лоши предчувствия за броя на пишещите тук.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Апр 2026, 10:13

Мисля, че правим разграничение от просто мюсюлманин до тая сган за която Зак говори. Аз може да не съм мюсюлманин, но вероятно познавам повече мюсюлмани от всеки друг от форума. Факт е, че тази религия се използва лесно за манипулиране на нагласите що се касае да се избият или завземат неверниците по света. :mhihi: Намесена ли е във властта става страшно, примери по света бол.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата