Кой ми спаси вратичката на резервоара?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Кой ми спаси вратичката на резервоара?

Мнение от Dinamita » 20 Фев 2007, 10:36

Тази сутрин си карам аз към работата и зад хоп една черна Е30-ка и ми свири :mhihi: . Че карам бавно верно е, та засилих по баира (от Дружба за Младост), ма гледам човека не се отказва, та под цариградско ме стигна и ме светна :idea: , че ми е отворен кепенеца на резервоара, а на задния му джам видях лепенката на клуба, така че да си казва кой е, че барем да се запозная с някой хем от форума, хем от Дружба :mhihi: . За него :arrow: :bchug: , а за тия на ОМВ-то :arrow: :dummy: ...
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 20 Фев 2007, 11:47

лелеееее пописа ти е невероятен веднага го прибарах :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dinamita » 20 Фев 2007, 12:35

Лошо нема, щом те влече :mhihi:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 20 Фев 2007, 16:49

Супер пичове се срещат, евала на такива постъпки :D Между другото - много Е30-ки и въобще БМВ-та в тая Дружба бе! Това е най-фенския квартал :mhihi: Виждал съм жени, младоци, по-възрастни хора, какви ли не - поне 10 различни Е30-ки из Дружба съм виждал, отделно има доста Е36, няколко Е34-ки и т.н. Айде да си спретнем квартална сбирка, че ЕКО-то ни е далече, тук на OMV? Да пием по фанта ( :mhihi: :mhihi: ), да полафим и т.н. ? Очаквам отговор, че днес съм почивка!!
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dinamita » 20 Фев 2007, 18:12

Ами аз съм навит принципно, ма сега ми е напечено, че изпити ме чакат, ма след сесията требе да се измисли нещо, че срам от колко време съм се регнал на живо почти никой не съм виждал :uups:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 20 Фев 2007, 19:14

опа и аз съм за ... за локална сбирчица че нямам много свободно време
за нещо по серизно (ЕКО)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 20 Фев 2007, 19:49

:D Ей, като видях отзад това 320 и си викам, ся като светна и подплаша човека, няма да мога да го стигна из баира :mhihi: . Ма добре че си ме разбрал де... А за по :bchug: нямам нищо против, само че аз през Дружба минавам малко транзитно - просто там учат дечурлигата. Но пък събота и неделя става и ми е близо ;) Само драснете едно ЛС и ще се сберем някъде на по биричка и фън...
It's not who You are, it's who You know...

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 20 Фев 2007, 21:29

Ех тия изпити, ние в УНСС вече за другата сесия се притесняваме, таз мина :P Айде другия weekend ако на колегата са му минали изпити да се разберем нещо, 3-4 човека да сме пак ще е весело! Че този пък weekend пак ще отскоча до родния град (Видин) :D
BMW only!

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 20 Фев 2007, 23:13

И на мен така ама моята пружинка е изтървала и въобще не я затваря :confused: Та накрая направих изолир банд тунинг и сега е 6 ама по магазините нема нови :confused: По моргите май ще търся ако някой има такава в излишак да свирка :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dinamita » 21 Фев 2007, 21:17

logout написа::D Ей, като видях отзад това 320 и си викам, ся като светна и подплаша човека, няма да мога да го стигна из баира :mhihi: . Ма добре че си ме разбрал де... А за по :bchug: нямам нищо против, само че аз през Дружба минавам малко транзитно - просто там учат дечурлигата. Но пък събота и неделя става и ми е близо ;) Само драснете едно ЛС и ще се сберем някъде на по биричка и фън...

Мерси бате, че ме светна, защото всяка сутрин съм си цяла черна дупка, та капака щях да го видя на следващото зареждане :mhihi:

amd написа:Ех тия изпити, ние в УНСС вече за другата сесия се притесняваме, таз мина Razz Айде другия weekend ако на колегата са му минали изпити да се разберем нещо, 3-4 човека да сме пак ще е весело! Че този пък weekend пак ще отскоча до родния град (Видин)

Ами сесията ми ще е от 5 - 10 март някъде, ама нищо не пречи другия weekend да се видим някъде из Дружбата :mhihi: за час-два...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 22 Фев 2007, 16:14

Много често си пътуваме към плиска с една лачена Е30 ка седан с
леко странна антена някои от вас ли е или :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 22 Фев 2007, 16:29

Не знам, мойта антена си е нормална, а и към Плиска рядко имам път... На задния капак имам пластмаса (уж спойлер де)...
It's not who You are, it's who You know...

Назад към Извън Темата