Емиграция и имиграция
Модератор: Общи модератори
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: RX350 awd / E450 all terrain
Re: Емиграция и имиграция
Това се чудех в темата за Шампионската лига ли да го пусна, ма гледам че тук сте го ударили на спорт та затова.
Велик Цецо Йончев, вкарвал е голове на действащите европейски шампиони Нотингам, Ливърпул и Байерн( на последния 2 в един мач) в мачове от шампионската лига. Гледал съм го на живо срещу последните два, а негов е основния принос и в двата мача за елиминирането на Нотингам. Може би едно от най-добрите десни крила в историята на БГ футбола, не че Е. Костадинов не беше добър, ма на дрибъл Цецо беше много по напред. От 27 години живее в Чикаго и на 70 години все още кара ТИР. Много скоро ще се пенсионира и се мести към Флорида. Ако комунистите пускаха да се играе на Запад този щеше да направи много сериозна кариера, предвид че след силните му мачове по европейските стадиони доста грандове го искаха и отдавна да е станал милионер в твърда валута.
P.S. интересно от 42:00

Велик Цецо Йончев, вкарвал е голове на действащите европейски шампиони Нотингам, Ливърпул и Байерн( на последния 2 в един мач) в мачове от шампионската лига. Гледал съм го на живо срещу последните два, а негов е основния принос и в двата мача за елиминирането на Нотингам. Може би едно от най-добрите десни крила в историята на БГ футбола, не че Е. Костадинов не беше добър, ма на дрибъл Цецо беше много по напред. От 27 години живее в Чикаго и на 70 години все още кара ТИР. Много скоро ще се пенсионира и се мести към Флорида. Ако комунистите пускаха да се играе на Запад този щеше да направи много сериозна кариера, предвид че след силните му мачове по европейските стадиони доста грандове го искаха и отдавна да е станал милионер в твърда валута.
P.S. интересно от 42:00
keep walking
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Това е така от преди 5 години и така ще бъде.
Винаги съм се чудел, след още 5+ години, какво ще стане с имотчетата, ще се препродават на талибани и африканци ли?
Изчезващи сме, това е ясно. А от тея родените, дали процентно са повече от 60% белите?
Иначе по темата, много добре ми се стори живота из Австралия и Нова Зеландия, някак си хубавото от Америка виждам, без лошото, което уж го има само на теория.
Винаги съм се чудел, след още 5+ години, какво ще стане с имотчетата, ще се препродават на талибани и африканци ли?
Изчезващи сме, това е ясно. А от тея родените, дали процентно са повече от 60% белите?
Иначе по темата, много добре ми се стори живота из Австралия и Нова Зеландия, някак си хубавото от Америка виждам, без лошото, което уж го има само на теория.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Гледайте го и от хубавата страна , починалите все повече намаляват с годините ... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
alekangg написа:Това е така от преди 5 години и така ще бъде.
Същото каквото и досега - гербаджиите ще си ги колекционират и ще стоят празни.
dhtj написа:alekangg написа:Това е така от преди 5 години и така ще бъде.
Същото каквото и досега - гербаджиите ще си ги колекционират и ще стоят празни.
… докато общините не обеднеят, Ии не изземе айти заплатите и … не вдигнат данъците и тогава ще стане интересно… в момента данък имот е абсолютно символичен в родината.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G05 / E92 M3
alekangg написа:Изчезващи сме, това е ясно. А от тея родените, дали процентно са повече от 60% белите?
Те и тъмнозелените, поне адекватните, се изнасят в чужбина. Тук се прибират само да се женят лятото и пак ги няма. Те по рождение едва научават български, след 2 поколения и те ще се занулят. Само най-долната сволоч ще остане.
---
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Мемета малко, ама шич не е смешно май

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

Това е за Заки. Да го прегледа няколко пъти, преди да тръгне за Щатите
https://www.facebook.com/reel/1959276511187643
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
BMW_POWER написа:Това е за Заки. Да го прегледа няколко пъти, преди да тръгне за Щатите
умрях
how many yards to a mile?
nobody knows...
ok, how many feet to a mile?
oh, 5280 - that's an easy number everybody will remember

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
На мене американските мерни единици за разстояние са ми лесни и интуитивни, особено като нямам прецизни инструменти наоколо...
Една миля е разстоянието, което бегачката ми минава за 10 секунди след старт, умножено по 4
Цялото ми разбиране за мащабите на света наоколо се крепи на това.
Виж за Фаренхайта съм съгласен - много тъпа скала... но пък е устроена около човешкия комфорт.
Една миля е разстоянието, което бегачката ми минава за 10 секунди след старт, умножено по 4
Цялото ми разбиране за мащабите на света наоколо се крепи на това. Виж за Фаренхайта съм съгласен - много тъпа скала... но пък е устроена около човешкия комфорт.
The primary advantage of Fahrenheit is its superior precision for weather reporting and human comfort, as its smaller degree intervals allow for more nuanced, whole-number temperature distinctions (70s-80s)
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Не знам Зак какво ще гледа и дали ще отива някъде, нито за разликите, че освен мили в нищо друго не мога да се ориентирам, но като казвате ярдове...Тайгър Уудс онзи ден прелетял няколко ярда със сандъка си:
https://nova.bg/news/view/2026/03/28/53 ... %BA%D0%B8/
За пореден път нали да кажем. Чак Доналд Дък взел отношение, понеже се оказва, че тоя Уудс живее с бившата снаха на Тръмп или нещо такова, все тая. Та Тръмбачов казал как бил добър човек, но имал своите проблеми.
И някакви такива хвалебствени фрази. Обаче не кефи долното:
Серионзо ли?
В смисъл на тая снимка изглежда така от притеснение явно, а явното му минало не казва категорично, че е неадекватен заради нещо прието. Дали е алкохол или дрога, все тая, но вероятно е алкохол. Забелязал съм, че тука много се подиграваме на народа ни как бил пиян, а всъщност в Щатите имат огромни проблеми с алкохолизма. Там да седнеш да си сипеш някакво уиски или бърбан през деня БЕЗ ПОВОД е нормално за много хора. Ежедневно. Е, имам отрезвителна новина, на това му се вика алкохолизъм. До каква степен е друг въпрос, но е точно това и е пътя към пълния алкохолизъм, дори за милиардери като Уудс, който освен, че не може да стои трезвен, не може и колата да не си кара. Та другият път като викаме в БГ цел ракийката, има и други толкова зле, ако не и повече. И не говоря за пиянки като украинци и руснаци, а за уж нормални държави като САЩ.
И като бонус излиза клоуна на нацията да защити пиянката, понеже е известна пиянка и го познавал, а това, че бил оправял снаха му(бившата казаха)е някакъв бонус там към цялата тъпотия, която е важна за медиите. И после сядане тука да се чудим как някакъв известен готвач в БГ се напил и карал по джанта, как някакъв актьор и водещ се напил и карал, как онова леке брата на Захари Бахаров редовно се шиеше и караше. Ами ето как. И ще кажете, че там поне ще ги накажат. Ами те и тука ги наказват вече, ама ето Уудс за пореден път си цъка. Обаче Бойко не е излезнал да защитава пиянки по медиите. Да не говорим, че голяма част от Холивуд и музикантите са наркомани, пиянки или микс от двете и както обича да вика Зак(защото за него говорим
)никой не го еве. 
https://nova.bg/news/view/2026/03/28/53 ... %BA%D0%B8/
За пореден път нали да кажем. Чак Доналд Дък взел отношение, понеже се оказва, че тоя Уудс живее с бившата снаха на Тръмп или нещо такова, все тая. Та Тръмбачов казал как бил добър човек, но имал своите проблеми.
Той има право да откаже този тест. Има закон, по който ще бъде обвинен за отказа си да се яви на този тест, но никога няма да получим окончателни резултати за това дали е бил под въздействието на алкохол или друго по време на катастрофата.“
Серионзо ли?
И като бонус излиза клоуна на нацията да защити пиянката, понеже е известна пиянка и го познавал, а това, че бил оправял снаха му(бившата казаха)е някакъв бонус там към цялата тъпотия, която е важна за медиите. И после сядане тука да се чудим как някакъв известен готвач в БГ се напил и карал по джанта, как някакъв актьор и водещ се напил и карал, как онова леке брата на Захари Бахаров редовно се шиеше и караше. Ами ето как. И ще кажете, че там поне ще ги накажат. Ами те и тука ги наказват вече, ама ето Уудс за пореден път си цъка. Обаче Бойко не е излезнал да защитава пиянки по медиите. Да не говорим, че голяма част от Холивуд и музикантите са наркомани, пиянки или микс от двете и както обича да вика Зак(защото за него говорим

In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Абе какъв алкохол, отчел е 0.00 на дрегера. Отказал е теста за наркотици. На някакви болкоуспокояващи хапове е вероятно.
А в БГ имате проблем с пиянките зад волана, защото пътищата са тесни, криви и с лоша маркировка - ако бяха като в Америка - нямаше да ги усетите даже
А в БГ имате проблем с пиянките зад волана, защото пътищата са тесни, криви и с лоша маркировка - ако бяха като в Америка - нямаше да ги усетите даже
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Сега базикаш ли се или не четеш?
Не, че има особено значение за какво е отказал тест де, все е 100 тояги на голо.
А и както казах, доказана пиянка в годините. Щом Доналдиньо излиза публично да го защитава, значи иска да му помогне да отърве кафеза. Ама забравих, нали там като те хванат втори път и отиваш в затвора викаше алх, конфискации, не знам си какво. В случая като е за 22-ри(образно казано)какво ще се случи? НИЩО.
Все пак е демокрация и законът бива да бъде тълкуван. Имал е труден живот, на милиардер, пропуснал е няколко дупки - такива на игрището и такива като бившата снаха на Тръмбачов, ама поне нея не е пропуснал. Та всички имаме проблеми. Ама никой не тръгва в жилищни райони да обръща големи контейнери по 2.5-3 тона по таван. А тези, които ги правят, трябва да се наказват защото другия път може да има пострадали.
Галфон. Едно време го харесвах като спортист.
На пресконференция шерифската служба на окръг Мартин разкри, че Уудс е показал признаци на увреждания на мястото на инцидента и е бил арестуван, след като е отказал тест за употреба на алкохол или други субстанции.
Не, че има особено значение за какво е отказал тест де, все е 100 тояги на голо.
Все пак е демокрация и законът бива да бъде тълкуван. Имал е труден живот, на милиардер, пропуснал е няколко дупки - такива на игрището и такива като бившата снаха на Тръмбачов, ама поне нея не е пропуснал. Та всички имаме проблеми. Ама никой не тръгва в жилищни райони да обръща големи контейнери по 2.5-3 тона по таван. А тези, които ги правят, трябва да се наказват защото другия път може да има пострадали.Галфон. Едно време го харесвах като спортист.
In God we trust, all others we track.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Ми не е вярно това. Тестван е за алкохол и е показало 0 на дрегера . Не знам какви са тия източници, виж американските …
Предишния му арест също е за наркотици - не е бил никога доказана пиянка?
Предишния му арест също е за наркотици - не е бил никога доказана пиянка?

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ