СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Re: СПАМ ТЕМА
И при мен крашва редовно форума и зарежда бавно.
Друг въпрос имам аз, някой чувал ли е за глобен шофьор за средна скорост? Чувам тука разни мнения,че било май блъф или поне не било толкова затегнато положението. Пътувах до София скоро и гледам как хората се влачат, като са в такава отсечка и в момента в който падне средната скорост, се чувствам като участник в Льо Ман все едно състезанието е било рестартирано току що и се започват едни изпреварвания и маневри дето май са по-голяма предпоставка за птп-та отколкото високата скорост. Да се чуди човек вече на кого да вярва.
п.с. На отиване стигнах за около 3ч до София, на връщане май паднах на 2ч и 30мин пък досега не съм получил нищо (минаха около 2-3 седмици).
п.с.2 И при мен крашна докато пишех мнението и то няколко пъти.
Друг въпрос имам аз, някой чувал ли е за глобен шофьор за средна скорост? Чувам тука разни мнения,че било май блъф или поне не било толкова затегнато положението. Пътувах до София скоро и гледам как хората се влачат, като са в такава отсечка и в момента в който падне средната скорост, се чувствам като участник в Льо Ман все едно състезанието е било рестартирано току що и се започват едни изпреварвания и маневри дето май са по-голяма предпоставка за птп-та отколкото високата скорост. Да се чуди човек вече на кого да вярва.
п.с. На отиване стигнах за около 3ч до София, на връщане май паднах на 2ч и 30мин пък досега не съм получил нищо (минаха около 2-3 седмици).
п.с.2 И при мен крашна докато пишех мнението и то няколко пъти.

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Не е точно така. По-скоро има и доза късмет да попаднеш на правилното място в подходящия момент. Фирма Х, Y и Z предлагат страхотни условия, ама не търсят хора като теб в момента. С тея бенчмаркове са ми също смешни и че обсъждат само парите. Парите са основен фактор, ама далеч не единствения. Понякога да взимаш по-малко може да е повече. Ти си бъди много способен, взимай голямата заплата, пък шефа да е боклук, а колегите кОври и пИдИрасИdriver69 написа:Бенчмарк като гледам основно правят колеги със съмнения за собствените способности - затова и го правят анонимно...
Истинският бенчмарк е да идеш на интервю и да получиш оферта - струваш толкова, колкото някой е готов да плати за теб - ни повече, ни по-малко.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Точно тъй, абсолютен смях е в тая група. Като започвах в сферата, макар и не като дев, като гледах какви хора пишат в тая пробита група, се бях притеснил къде отивам да работя. За щастие има доста нормални ИТ-та..