Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Re: Криминална тема

Мнение от Spunky » 12 Фев 2026, 22:54

Top Gun Maverick написа:ето интелекта какво казва относно тия така наречени странни изгаряния

Тоя интелект виждаш ли как ти затвърждава какво мислиш и ти отговаря това, което очакваш да чуеш? Подхлъзваш се.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Фев 2026, 23:11

Не, не, това е ясно, че така отговаря, имах предвид ритуалните изгаряния как даде примери с някакви в миналото, прекъсване на връзката със земния свят. Аз не съм го питал нищо за тези изгаряния, просто казах, че за мен това е секта след като той ме попита какво мисля. И все пак виж, че си казва странните за него неща относно съществуването на подобна организация с правомощия.
Просто исках да покажа, че няма нищо странно в тези изгаряния.

Сега ми излезна един клип от Величие във заглавие, че сега готвели убийства срещу тях. :mhihi: Те също живееха в тяхната си комуна там, та не се знае. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 12 Фев 2026, 23:21

всичко е точно!
Последна промяна E34 на 13 Фев 2026, 9:35, променена общо 1 път
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 12 Фев 2026, 23:36

Ти сериозно ли :shock: Не знам какво още трябва да ти представят като доказателства , че това са изтрещели педали педофили :banghead: Спри се , ставаш за майтап вече :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Spunky » 12 Фев 2026, 23:42

E34 написа:Тия петроханските шматки не могат да ги очистят като Къро понеже профила им не отговаря на неговия, за да се преглътне лесно от обществото. те не са престъпници, няма как да ги избият и да кажат мафията ги изтрепа и хората да кажат верно бе заслужават си еби ги. на тях им намериха косура с религията, педофили били гейове! пълни простотии бате ама пълни.

Да и като бонус, са свързани с ПП, баш преди важни избори, при които ПП са потенциално втори след Радев, а пеев е на ръба. Къро го свитнаха заради показанията пред американците срещу таки и прасето, Алексей го свитнаха заради сглобката. Просто ПП им обърква яко схемите и сега заедно с Радев и насъбраната омраза, ползват всеки коз дето им е останал, че да спасят малко тия избори.

Будистите са им били пречка на някакви схеми, връзката с ПП им е била политически изгодна в тоя момент и най-разумното е било да го инсценират това. Отчаяни опити.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 12 Фев 2026, 23:46

Съвсем във фантастиката го ударихте.

Потребител
Аватар

Мнение от Spunky » 12 Фев 2026, 23:53

mr_petroff написа:Ти сериозно ли :shock: Не знам какво още трябва да ти представят като доказателства , че това са изтрещели педали педофили :banghead: Спри се , ставаш за майтап вече :mhihi:

Какви доказателства? И МВР си казаха, че доказателства за такова нещо няма. Имаш едни показания на сина на тази с парите, СЛЕД като Калушев си е насочил вниманието към друго дете-чудо, като тия "посегателства" са далеч от педофилство, по-скоро изглежда, като изсмукан от пръстите сигнал, в следствие на ревност от новия, както и майка му каза:

Той си спомня, че бил на 15 или 16 години, като преходът към сексуалните посегателства, макар и те да са били ненасилствени, минава през хипнотерапевтични сеанси и разговори за сексуалността. Освен това той заяви, че е бил сниман от Калушев в интимни ситуации и е виждал и снимка на друг човек от групата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 13 Фев 2026, 0:02

Че тия са били сектанти-педофили това вече е ясно, но си мисля, че имат и друга причина да не са живи. Данс, оръжие, известни личности, измислени споразумения с МОСВ, забранени имена на НПО-то. Спонсори с по над 1 млн. тия неща не се случват на случайни хора.

Spunky написа:Да и като бонус, са свързани с ПП, баш преди важни избори, при които ПП са потенциално втори след Радев, а пеев е на ръба. Къро го свитнаха заради показанията пред американците срещу таки и прасето, Алексей го свитнаха заради сглобката. Просто ПП им обърква яко схемите и сега заедно с Радев и насъбраната омраза, ползват всеки коз дето им е останал, че да спасят малко тия избори.

Будистите са им били пречка на някакви схеми, връзката с ПП им е била политически изгодна в тоя момент и най-разумното е било да го инсценират това. Отчаяни опити.

Колега, мисля ще останеш разочарован от резултатите от изборите :winky:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 13 Фев 2026, 0:04

Spunky написа:.....

Човек ти сериозно ли :shock: Вземи изслушай момчето какво разказа и само викай пази боже.
Последна промяна seimo на 13 Фев 2026, 0:34, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 13 Фев 2026, 0:33

Най-оригиналната конспиративна теория досега е, че човекът е държал канал за наркотици от Турция, през село Българи, което му е било междинна база, с кемпера до Петрохан(главна база и склад) и от там през гората до границата със Сърбия. Определено имат фантазия хората.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 13 Фев 2026, 0:34

Кефи ме как една част от колегите се изказват все едно до снощи са си пили роял салюта с известни покойници и знаят кой защо гледа цветята откъм корените.

Това, което колегата Е34 казва, е напълно вярно като принципно твърдение - просто в конкретната ситуация вече имаме доста информация.

Ако твърденията на сина на щедрата дарителка, която не знае точно колко пари е дарила, са верни - за всички оправдаващи и опитващи се да омаловажат престъплението имам въпрос - как бихте се почувствали на мястото на момчето? А на негови родители - пак ли не би било педи заигравка?
Били съзнателни и не били против волята му - това нормализира ли подобно посегателство? Дори не ми се иска да си представям какви хора се разхождат сред обществото и имат добро положение в него...

ПП щели да са втори след Радев - в някоя секция най-вероятно, като резултати на изборите - по-малко вероятно е от да гледаме Майкъл Джексън на живо скоро (и тук съм готов хазартно да се обзаложа)

П.П.: Много, ама много силно впечатление правят епитетите на дарителката спрямо детето й - шушумига, Салиери (тук Ганчо мълчи и върти клечката, Салито ясно, Салиерито сигурно му е братовчед, пак нещо с музика покрай Моцарт), да живеел дълго, за да носи последствията си...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 13 Фев 2026, 0:41

sub_eleven написа:Най-оригиналната конспиративна теория досега е, че човекът е държал канал за наркотици от Турция, през село Българи, което му е било междинна база, с кемпера до Петрохан(главна база и склад) и от там през гората до границата със Сърбия. Определено имат фантазия хората.

Чел си кратката версия. При многобройните си пещерни гмуркания бил открил няква пещера до Петрохан която излизала чак някъде в Сърбия и от там прекарвал стоката. Естествено фантасмагорията няма как да мине без бай ти Вълчан войвода четох че бил открил и златото му преди години и от там били парите :kuku:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 13 Фев 2026, 1:08

Свин и Тиквун унищожават Родината, ама тука на едни потребители все Асен им е виновен :dunno:

Изображение

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 13 Фев 2026, 1:56

Spunky написа:
E34 написа:Тия петроханските шматки не могат да ги очистят като Къро понеже профила им не отговаря на неговия, за да се преглътне лесно от обществото. те не са престъпници, няма как да ги избият и да кажат мафията ги изтрепа и хората да кажат верно бе заслужават си еби ги. на тях им намериха косура с религията, педофили били гейове! пълни простотии бате ама пълни.

Да и като бонус, са свързани с ПП, баш преди важни избори, при които ПП са потенциално втори след Радев, а пеев е на ръба. Къро го свитнаха заради показанията пред американците срещу таки и прасето, Алексей го свитнаха заради сглобката. Просто ПП им обърква яко схемите и сега заедно с Радев и насъбраната омраза, ползват всеки коз дето им е останал, че да спасят малко тия избори.

И още един бонус, който сочи към посоката, в която гледаш - недялко недялков е подал сигнал до данс срещу сектата на самоубитите преди година. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 13 Фев 2026, 2:06

Някой спомена на предните страници, но не разбрах, защо смятате, че самоубитите са се разделили на две групи по трима?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата