Май ще продавам заревица
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Май ще продавам заревица
Вече 6 месеца от как си взех 525ТДС колица.Обаче се появи проблем. Витлата на помпата бяха от пластмаса и се наложи смяна на помпата. От тогава или поради друга причина ,когато достигна скорост от 160 и я задаржа малко или и я повиша ми изхварля водата през казанчето. Сменил съм перката от пред на вискоза. Нов термостат, нова помпа, нова капачка на казанчето и ефектът е нулев. Сега ми казват че вероятно е пукната глава или гарнитура , обаче след толкова проби незнам къде да търся причината. Баварката е на 210 000-кил. В града немам ядове никви. 

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Въздушна възглавница същите симптоми бяха и при мене. Ако не си прегрявал няма да има щети само отиди в читав сервиз да ти сменят антифриза. Аз за по тънко отидох при некви прехвалени за смяна на антифриз и виско и после като изхвърли половината антифриз отидох в Дару. Е там беше дебело водна помпа термостат и нов антифриз но оттогава никъв проблем вече 2 години
Lucky написа:Въздушна възглавница същите симптоми бяха и при мене. Ако не си прегрявал няма да има щети само отиди в читав сервиз да ти сменят антифриза. Аз за по тънко отидох при некви прехвалени за смяна на антифриз и виско и после като изхвърли половината антифриз отидох в Дару. Е там беше дебело водна помпа термостат и нов антифриз но оттогава никъв проблем вече 2 години
Чувал съм че в Дару за добър ден те сабличат.След толкова мъки ще се прежаля да отида и там,дано изляза жив.Благодаря за вниманието все пак.Дано го оправят ,че таз колица трябва да е стрелица а засега е като бързовар

Много кофти работа , да ти се преебе и да искаш да я продаваш.Затова пазара е пренаситен с боклуци и когато изкараш някоя перфекна кола на малко по висока цена от тия боклуци и си мислят хората , че това е малко по скъп боклук.
Защото си купувате коли за които нямате пари да ги подържате и като се преебе нещо - Ъ ъ ъ , аз ще я продавам .
ПС: Нищо лично към никой , ма просто много се дразня като някой иска да си набута боклука на друг. Аз преди време така си купих една кола и собственниците и със сигурно знаеха , че е с невидими и доста скъпи проблеми по нея, но си затраяха сигурно и те са я продавали за да не и правят ремонт , а да го прави друг.Много ми беше кофит като разбрах колко още трябва да се бръкна по тая кола за да я оправя, а си мислех че е идеална.Кофти е когато ти продаваш на хората перфектни отвсякъде коли , които са просто без една единственна забележка и като тръгнеш да си купуваш нова ти набиват някой боклук по който трябва да дадеш още няколко хиляди за да го направиш перфектен.
Защото си купувате коли за които нямате пари да ги подържате и като се преебе нещо - Ъ ъ ъ , аз ще я продавам .
ПС: Нищо лично към никой , ма просто много се дразня като някой иска да си набута боклука на друг. Аз преди време така си купих една кола и собственниците и със сигурно знаеха , че е с невидими и доста скъпи проблеми по нея, но си затраяха сигурно и те са я продавали за да не и правят ремонт , а да го прави друг.Много ми беше кофит като разбрах колко още трябва да се бръкна по тая кола за да я оправя, а си мислех че е идеална.Кофти е когато ти продаваш на хората перфектни отвсякъде коли , които са просто без една единственна забележка и като тръгнеш да си купуваш нова ти набиват някой боклук по който трябва да дадеш още няколко хиляди за да го направиш перфектен.
ivoo написа:Е за това има поговорка:Докато има балъци ще има и тарикати
Не става дума за пари толкова ,колкото за свършен а работа.Ако бях отишъл отначало в Дару ефектът едвали щеше да бъде по различен.Според мен взимат безбожни пари за свършена работа и знанията на много не са достатъчни за сервиза.Нищо лично просто факт забелязан с годините обикаляне.
Бедността е порок , и все някои трябва да носи кръста.

6 мнения
• Страница 1 от 1