40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да живее…

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

След 45 примерно нещата…

Става много по- зле
4
8%
По-зле
10
20%
Същото
6
12%
По-добре
12
24%
Много по- добре
6
12%
Александре бееее стига с тия глупости :)
13
25%

Общо гласове : 51
младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: 40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да жив

Мнение от drifty » 06 Фев 2026, 11:06

b_u_b_o написа:С приказки няма да стане, жената не е логична като мъжа да седнете да си кажете аз искам тва ти тва, праиме ли го? Те са на усещане, и да приказвате, не го ли "чувства" нищо няма да излезе. А това което голегата обяснява ясно се вижда, че е изгубила интерес. А да го събудиш на ново...шансовете ти са минимални. Затова давай натам, пък на тая ако ѝ дойде акъла сама ще се върне и тогава вече козовете ще са в твоите ръце.

Лош подбор на думи от моя страна. :bchug:

Макар, че имам един колега, добър "оратор", дето беше седнал да говори с жена си и да и обясни, че ако продължава да се държи така, няма да и хареса крайния резултат, ако и той започне да се държи по същия начин, та доста бързо я "приземи", но това е по-скоро изключение от правилото.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Фев 2026, 17:58

drifty написа:
b_u_b_o написа:С приказки няма да стане, жената не е логична като мъжа да седнете да си кажете аз искам тва ти тва, праиме ли го? Те са на усещане, и да приказвате, не го ли "чувства" нищо няма да излезе. А това което голегата обяснява ясно се вижда, че е изгубила интерес. А да го събудиш на ново...шансовете ти са минимални. Затова давай натам, пък на тая ако ѝ дойде акъла сама ще се върне и тогава вече козовете ще са в твоите ръце.

Лош подбор на думи от моя страна. :bchug:

Макар, че имам един колега, добър "оратор", дето беше седнал да говори с жена си и да и обясни, че ако продължава да се държи така, няма да и хареса крайния резултат, ако и той започне да се държи по същия начин, та доста бързо я "приземи", но това е по-скоро изключение от правилото.

мда. няма да й хареса крайния резултат? които е? внимавай сега щото крайния резултат почти винаги е в полза на жената...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 06 Фев 2026, 18:51

Звучи, като заплаха за физическа саморазправа :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 06 Фев 2026, 20:57

Superexstatic написа:Аз съм забелязал, че често най-големите разбирачи никога не са имали особено дългосрочна връзка и въобще дълго съжителстване с жена. Но иначе нещата са им много ясни :ok:

Треньорите никога не играят :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 07 Фев 2026, 17:25

alx написа:мда. няма да й хареса крайния резултат? които е? внимавай сега щото крайния резултат почти винаги е в полза на жената...

Не знам какъв ще е, времето ще покаже. Но колегата разказа, че след тоя разговор всичко вкъщи се е нормализирало.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 07 Фев 2026, 17:30

drifty написа:
alx написа:мда. няма да й хареса крайния резултат? които е? внимавай сега щото крайния резултат почти винаги е в полза на жената...

Не знам какъв ще е, времето ще покаже. Но колегата разказа, че след тоя разговор всичко вкъщи се е нормализирало.

Тихата вода е най-дълбока. Ако тя е зла и отмъстителна, може така да го нагласи, че той да се чуди, откъде му е дошло. Заплахите са една от най-големите грешки.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Предишна

Назад към Извън Темата