FUN: Вицове, линкове, картинки и др...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...

Мнение от Exclusive89 » 02 Яну 2026, 21:40

:mhihi: :lol: :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Яну 2026, 10:33

KoolyO написа:Някъде четох, че Тръмп хванал Мадуро, а Путин останалото. :mhihi:

:ahah:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exclusive89 » 15 Яну 2026, 22:53

Кажи ми за кой ще гласуваш, да ти кажа кой си

ГЕРБ - ти си типичният патриархално възпитан, тежко консервативен, неособено образован БГ човек, който обича силната ръка и меката ракия, няма проблеми да дава и да получава "дарове", щото тука е така от незпомнени времена и мен ли ще ме учат тия джи-бойчета от ПП- ДБ, Бойко поне е мъж, тия си лягат с барбъра си, бах тяхната вера, извратена...

ПП-ДБ - програмистче, инженерче, уайт колар корпорът слейвче, което си мисли, че като кара колело - все едно той е измисли колелото - и ходи да ака в кемпер - все едно няма хотели - и взема 5 бона да лиже мениджърски задници, е хванал Илън Мъск за оная работа. Не осъзнава, че представителите му са на повикване в посолството, както БКП бяха в едно друго посолство, и че не, Украйна няма как да победи в тази война, ако ще да им изпратим и долните гащи на Кирил и долните бикини на един от Столичен общински съвет.

ДПС - ти си мустакат левент от Левочево, имаш три ката къща в Смолян, зимата бачкаш строителство в Германия, лятото жена ти ниже тютюн с децата на село, вечер сядаш на софра на пода, жена ти принася, майка ти я хока, ядеш пилафа с пръсти, опъваш сладко наргилето, докато гледаш Фенербахче - Бешикташ за купата и като си легнеш първо обяздваш кобилката по анадолски, после заспиваш и сънуваш как Кърджали е Анадола и ти яздиш вран жребец само по фес и гяурите ти се кланят в краката...

Възраждане - ти си застаряващ чичак, на когото жена му отдавна не пуска и хобито му е да застава пред гимназиите и да гледа как ученичките играят физическо, мечтаеш за един по-справедлив свят, където Путин е император, България е губерния, сутрин ставаш, пиеш един кефир, потупваш Светлана по жопа, мятяш се на Лада-та, пускаш си Любе и отиваш да ловиш джендъри по улиците и да си тананикаш весело Висоцки...

БСП - ти си пенсионер или заблуден млад човек, който си мисли, че сегашната Левица има нещо общо с онази Левица, за която дядо ти излезе с шмайзер в гората, а баба ти му носеше сланина и качамак в тайна явочна квартира в Пазарджик. Нинова и компания са по-капиталисти от Хенри Форд и Борис Морев и са виждали "Капитала" само на снимка в някоя луксозна вила в Южна Франция. Пак гласувай, хората имат и внуци, а в Швейцария пансионите са скъпи...

ИТН, МЕЧ, ВЕЛИЧИЕ - ти самият не знаеш кой си, усещаш някак дълбоко в себе си, че си прост, но не си сигурен. Спокойно, прост си...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Яну 2026, 22:04

Специално за Стинката и Джорданата, а и другите морски у форума :ok:

Морската градина на голям черноморски град. Двама граждани (да речем семейство) с децата си се разхождат покрай брега. Изведнъж откъм морето започват да се чуват викове:

HELP ME, HELP ME!!!

Майката се обръща към децата си и казва поучително:

"Виждате ли? Докато всички са се учили да плуват, този идиот е ходил на английски!?"
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 18 Яну 2026, 22:09

Изображение

Два каубоя се гледат заплашително в очите:
- Да знаеш, аз съм най-бързата ръка на Запада - казва единия
- А аз пък предпочитам жените - отговаря другия
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exclusive89 » 22 Яну 2026, 16:09

https://www.facebook.com/share/r/1LFJRz ... tid=wwXIfr
Видео на полицай, след тежка смяна и много свършена работа :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от sssssl » 22 Яну 2026, 18:54

ПОЗИЦИЯ НА СДВР
Във връзка с разпространен в публичното пространство видеоклип, който касае служител на реда, охраняващ обекти на столичното метро, заявяваме следното:
След извършена вътрешна проверка на наличните материали в архива на СДВР е установено, че публикацията, разпространявана в социалните мрежи от общински съветник от партия „Да, България“, не е от 2026 година, а е заснета на 19 декември 2022 г. в 06.55 ч., поради което внушенията за текущо непристойно поведение или нарушение на служебни задължения са неверни. По случая с видеоклипа от 19 декември 2022 г. вече има извършена дисциплинарна проверка. От 10 януари 2023 г. до 22 май 2024 г. служителят е бил в дългосрочни болнични и отпуски заради здравословен проблем. От 22 май 2024 г. със заповед на директора на СДВР е прекратено трудовото му правоотношение.
СДВР призовава обществеността и медиите да подхождат с необходимата отговорност при разпространение на информация, особено когато тя засяга сигурността и доверието в институциите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Яну 2026, 13:29

Изображение
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 28 Яну 2026, 2:44

Изображение
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: RX350 awd / E450 all terrain

Мнение от peshehodetz » 03 Фев 2026, 4:48

Росен Плевенлиев и Деси Банова излизат на първа среща и вечеря. След което я закарва със служебния си мерцедес до апартаента и, излиза кавалерства и като отваря вратата на колата. Изпраща я до входната врата и прошепва:
- Деси, ти си страшна п......ка !
- Ти също! :) :) :) :)
keep walking

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E-klasse, BlueTec, 2017

Мнение от E.5KOV » 03 Фев 2026, 22:53

peshehodetz написа:Росен Плевенлиев и Деси Банова излизат на първа среща и вечеря. След което я закарва със служебния си мерцедес до апартаента и, излиза кавалерства и като отваря вратата на колата. Изпраща я до входната врата и прошепва:
- Деси, ти си страшна п......ка !
- Ти също! :) :) :) :)

Не му яжте г@за на Росенчо. Ако не беше той, то сега Ил. Йотова щеше да е първата жена президент на България...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 04 Фев 2026, 10:07

0-02-05-0d95c4e9da5268749a3148ab32a79f0218c005a08604f33ae0bce8fbdf851252_8113ec0d1e373923.jpg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exclusive89 » 04 Фев 2026, 21:50

:D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: RX350 awd / E450 all terrain

Мнение от peshehodetz » 07 Фев 2026, 8:15

Каква музика слушате ?

https://www.facebook.com/share/v/176zxA25rG/

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking

Предишна

Назад към Извън Темата