40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да живее…
Модератор: Общи модератори
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: 40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да жив
Не се отчайвай, ами търси
Според мен е нормално - твърде ви е голяма разликата в годините, или по-точно нейната възраст е твърде крехка още, за да се очаква, че би имала стремежи/реално желание, съпроводено с всичките отговорности, да създаде семейство (скоро)
По-скоро щеше да е изключение тя да е на тая вълнА на 22г. още, и би било направо невероятно, ако беше така, с цялата тая "инстаграмска" помия, която се излива от всеки ъгъл, и тотално изкривява реалността за много от хората (и жени, и мъже) в тази възраст (а и не само)
Към 27-30 им идва акъла, и вече почват да разсъждават малко по-трезво. На други пък не им идва и предпочитат котки
На трети пък уж им е дошъл, ама не баш, и след време следват разделите
Изобщо, смятам, че е изключително трудно на днешно време един нормален мъж да намери прихическа стабилна и отговорна жена (еле пък на подобни години)
Но не са си те сами виновни само, де - твърде много augmented reality, както казах 
По-скоро щеше да е изключение тя да е на тая вълнА на 22г. още, и би било направо невероятно, ако беше така, с цялата тая "инстаграмска" помия, която се излива от всеки ъгъл, и тотално изкривява реалността за много от хората (и жени, и мъже) в тази възраст (а и не само)
Към 27-30 им идва акъла, и вече почват да разсъждават малко по-трезво. На други пък не им идва и предпочитат котки
Изобщо, смятам, че е изключително трудно на днешно време един нормален мъж да намери прихическа стабилна и отговорна жена (еле пък на подобни години)

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Общо взето си избегнал куршум според мен.
Жените имат един период 19-22/23 дето ги удря хормона да стават майки, само че не знаят нищо за живота. Всички момичета, които съм имал в този годишен диапазон много бързо са започвали да говорят за деца и семейство без да си дават сметка за какво струва това нещо като цяло.
Жените имат един период 19-22/23 дето ги удря хормона да стават майки, само че не знаят нищо за живота. Всички момичета, които съм имал в този годишен диапазон много бързо са започвали да говорят за деца и семейство без да си дават сметка за какво струва това нещо като цяло.
Възрастта е ок, даже за предпочитане. 20-25 им е времето да се задомят. После ги хваща “бебе бяс” и правят всичко възможно, казват всичко възможно, на някоя жертва да им направи. Казвам жертва, защото вече са след пика си и шанса е огромен, тая връзка да е примиряване, план Б…
Не те ли гледа по даден начин и не си ли ти приоритета, подминаваш и не се обясняваш.
Не те ли гледа по даден начин и не си ли ти приоритета, подминаваш и не се обясняваш.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
На мен полвината ми познати са ергени и не са първа младост.
Едни не се и мъчат да имат постоянна връзка, други привидно се мъчат, ама в повечето случаи не могат да осъзнаят че те предлагат Х, а искат 2 или 3Х.
Х е съвкупност от всичко качества, физически, интелектуални, финансови и т.н.
Повечето ще си останат сами както гледам, от време на време хващат някоя за няколко месеца.
Отделно че с годините човек става страхотен егоист и не може да търпи никой в един момент, дори себе си.
Става все по-трудно да живее с друг, особено ако не е живял предишните връзки и става все по-трудно и за двата пола.
Имам един познат поп, все вика млад се замонашвай или млад се жени.
Не, че има гаранция може и 10-15-20 год да си женен и да се стигне до раздяла.
В днешно време като гледам 50% поне са разделени или не са заедно на практика, визират тея с деца, дори от втори бракове.
Едни не се и мъчат да имат постоянна връзка, други привидно се мъчат, ама в повечето случаи не могат да осъзнаят че те предлагат Х, а искат 2 или 3Х.
Х е съвкупност от всичко качества, физически, интелектуални, финансови и т.н.
Повечето ще си останат сами както гледам, от време на време хващат някоя за няколко месеца.
Отделно че с годините човек става страхотен егоист и не може да търпи никой в един момент, дори себе си.
Става все по-трудно да живее с друг, особено ако не е живял предишните връзки и става все по-трудно и за двата пола.
Имам един познат поп, все вика млад се замонашвай или млад се жени.
Не, че има гаранция може и 10-15-20 год да си женен и да се стигне до раздяла.
В днешно време като гледам 50% поне са разделени или не са заедно на практика, визират тея с деца, дори от втори бракове.
Сори, но 10 години връзка... и раздяла, можеше сега две деца в училище да имате и пак разделени да го давате easy. А не сега нова връзка, деца, дом, хобита...
Най-дългата ми връзка беше 2 години от 19 до 21,после бързо ги познавах. Още в началото като я натовари с задачи и или бягат или търсят решения/компромиси/разговори/приоритети, ако се разминават е ясно, че следва раздяла. Никой не чаках, действах.
Сега на 40 с две деца съм на 14 и 7, каквото ще да става, и момичета за любовници се намират.
Най-дългата ми връзка беше 2 години от 19 до 21,после бързо ги познавах. Още в началото като я натовари с задачи и или бягат или търсят решения/компромиси/разговори/приоритети, ако се разминават е ясно, че следва раздяла. Никой не чаках, действах.
Сега на 40 с две деца съм на 14 и 7, каквото ще да става, и момичета за любовници се намират.
мойте наблюдения са малко по-различни...
съвременните девойки въобще не искат да имат деца на никаква възраст общо взето... като са по-млади не искат щото искат да се забавляват, а по-нататъка щото поумняват и осъзнават, че децата са огромна отговорност и разходи които често трудно могат да си позволят. някъде между тези двете точки някои от тях срещат верния човек (според техния аршин - демек може да се разчита на него) и се задомяват/ размножават- та така се появяват децата на младото поколение - нарядко, едно... преко сили две деца...
криво и оскотяло е младото поколение... всичко е изкривено от нета защото всеки гледа как другите се преструват че живеят и се опитва да живее като тях... а това почти винаги изключва семейство... щото с деца трудно се ходи по карибите, по разни ски куророти, ибизи и там квото на нета пише, че трябва да се прави за да си "живееш живота".
като отрастнат децата пък идва следващия етап- биологичната мисия е изпълнена - и човек се поглежда себе си и решава, че иска да опита нещо ново, ново хоби, нови жени/мъже (особено мъжете щото повечето жени вече са изпаднали във визуална несгода)... много хора са и във по-добро финансово състояние от колкото докато са си отглеждали децата... и човек започва да се оглежда. някои се развеждат, други живеят под един покрив ама толкоз. поглеждат назад и си дават равносметка какво са сбъркали в отношенията си със бившките си партньори и поемат стъпки да го оправят защото знаят, че по-голямата част от живота си са го изживяли вече и тук таме са направили някоя и друга грешка в преценката си за тоз или онзи. друга тема.
съвременните девойки въобще не искат да имат деца на никаква възраст общо взето... като са по-млади не искат щото искат да се забавляват, а по-нататъка щото поумняват и осъзнават, че децата са огромна отговорност и разходи които често трудно могат да си позволят. някъде между тези двете точки някои от тях срещат верния човек (според техния аршин - демек може да се разчита на него) и се задомяват/ размножават- та така се появяват децата на младото поколение - нарядко, едно... преко сили две деца...
криво и оскотяло е младото поколение... всичко е изкривено от нета защото всеки гледа как другите се преструват че живеят и се опитва да живее като тях... а това почти винаги изключва семейство... щото с деца трудно се ходи по карибите, по разни ски куророти, ибизи и там квото на нета пише, че трябва да се прави за да си "живееш живота".
като отрастнат децата пък идва следващия етап- биологичната мисия е изпълнена - и човек се поглежда себе си и решава, че иска да опита нещо ново, ново хоби, нови жени/мъже (особено мъжете щото повечето жени вече са изпаднали във визуална несгода)... много хора са и във по-добро финансово състояние от колкото докато са си отглеждали децата... и човек започва да се оглежда. някои се развеждат, други живеят под един покрив ама толкоз. поглеждат назад и си дават равносметка какво са сбъркали в отношенията си със бившките си партньори и поемат стъпки да го оправят защото знаят, че по-голямата част от живота си са го изживяли вече и тук таме са направили някоя и друга грешка в преценката си за тоз или онзи. друга тема.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Съвременните девойки искат това което виждат в социалните мрежи. Кариерата и работата са за ниската прослойка
Масовката е изморена от живота, тя иска да не работи и мъжа да снася. Отговорностите са им чужди, уважението към партньора също, НО пък хубавото е че знаят как се поръчва храна, знаят хубавите дестинации, последните модели автомобили и при кой доктор можеш да ги заведеш да се боцнат- устни, бръчки и т.н.
Възможно е покрай тях и аз да имам изкривена представа ама като гледам и приятелите ми са го забелязали
Възможно е покрай тях и аз да имам изкривена представа ама като гледам и приятелите ми са го забелязали

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да живее…
Търсене според предлагане или обратното беше?
Или те се окепазяват и никой не ги иска ли?
Ами май мъжете търсят това и това де предлага.
А всеки втори мъж, че е като абориген не се споменава.
Назобен, татуиран от-до, гледащ лошо, 90% нула или първи номер коса, ботевска брада, ако е паричен и с хубава кола е идол.
Та и там сигурно това е търсено, че се гони или имитира според възможностите.
И едните и другите са еднакви, ама тук всички са мъже и е ясно, какви ще са наклоните.
И двата пола са по 7-8 часа дневно на телефона без преувеличения, какво да е положението?
Дет се вика не виждат гредата в окото си, ама виждат треските в чуждите очи.
Или те се окепазяват и никой не ги иска ли?
Ами май мъжете търсят това и това де предлага.
А всеки втори мъж, че е като абориген не се споменава.
Назобен, татуиран от-до, гледащ лошо, 90% нула или първи номер коса, ботевска брада, ако е паричен и с хубава кола е идол.
Та и там сигурно това е търсено, че се гони или имитира според възможностите.
И едните и другите са еднакви, ама тук всички са мъже и е ясно, какви ще са наклоните.
И двата пола са по 7-8 часа дневно на телефона без преувеличения, какво да е положението?
Дет се вика не виждат гредата в окото си, ама виждат треските в чуждите очи.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Аз не разбирам много от човешките взаимоотношения, но имам един принцип, жена по-малка с повече от 10-15 години, само срещу заплащане. Дали в хотел или ще си я вземеш в къщи, все тая.
Има разбира се и изключения.
Има разбира се и изключения.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
....абе като поодъртеят и им намалее мъжкото внимание, почват да се озъртат за "истинската любоФ" и да питат где са всички "добри мъже".....
А тия, новото поколение женски, ги гледам едни безформени, лимонообразни повечето, ама със самочувстието на Афродита
Повечето пушат (такива вече не бих им дал и да олигавят мръвката дори), с никакви кулинарни способности, отгоре на всичкото и тъпи... И това да си го пуснеш у вас? Ай сиктир, бе!
А тия, новото поколение женски, ги гледам едни безформени, лимонообразни повечето, ама със самочувстието на Афродита
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- Xladko
- Потребител
-
- Кара: нов таралясник
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
nickstorm написа:....абе като поодъртеят и им намалее мъжкото внимание, почват да се озъртат за "истинската любоФ" и да питат где са всички "добри мъже".....![]()
А тия, новото поколение женски, ги гледам едни безформени, лимонообразни повечето, ама със самочувстието на АфродитаПовечето пушат (такива вече не бих им дал и да олигавят мръвката дори), с никакви кулинарни способности, отгоре на всичкото и тъпи... И това да си го пуснеш у вас? Ай сиктир, бе!
100%

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Tsureto написа:...
Отписвай я.
Отдръпни се - заради себе си, не за да я наказваш. И к'во си се отчаял… животът продължава, а той е прекрасен.
Продължаваш напред, не го мислиш и си гледаш кефа в собствения си живот. И не търсиш "следващата" - тя сама ще дойде.
И следващия път - леко с вниманието, прекалил си и си загубил уважение. Не давай на жена, която още не е показала, че го заслужава и иска ...
Авторът да вземе да смени заглавието
Моята жена е 13 години и седем месеца по-млада от мен. Тя беше на 19, аз разведен на 32 с дете, когато се запознахме. Минали сме през всички фази, а и продължаваме да минаваме. Ми ... всичко е до акъл. Няма да цитирам по-горните колеги, ама ми е леко смешно. Аз не плащам за да спя с по-млада жена (баси, и на моите години става
). От друга страна, ако слушам теоретиците, а и тези с жени, дето са им наборки. Ми като гледам жените на моите съученици, дето се ожениха за наборки, ми мамка му. По-добре да хващам знамето с дъгата. Аз не мога да си представа, да легна до 60-годишна бабичка.
Бля
Мислете в перспектива. Днес и мъжете, и жените са тотална щета.
Апропо, мненията на Никълбека не са много за вярване. Той се задоми под влиянието на втори бустер. Дори тема по темата пусна
viewtopic.php?f=4&t=439159
Моята жена е 13 години и седем месеца по-млада от мен. Тя беше на 19, аз разведен на 32 с дете, когато се запознахме. Минали сме през всички фази, а и продължаваме да минаваме. Ми ... всичко е до акъл. Няма да цитирам по-горните колеги, ама ми е леко смешно. Аз не плащам за да спя с по-млада жена (баси, и на моите години става
Бля
Мислете в перспектива. Днес и мъжете, и жените са тотална щета.
Апропо, мненията на Никълбека не са много за вярване. Той се задоми под влиянието на втори бустер. Дори тема по темата пусна
viewtopic.php?f=4&t=439159
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Това, за което разказваш, че се е случило при теб, не е било в 'съвременните' времена! Пиша го съвсем неутрално, не искам да те засягам по никакъв начин... Просто, това в днешно време не става (или е зверско изключение, което потвърждава правилото)!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка

Последна промяна Jordana на 04 Фев 2026, 5:35, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...