За или против приемане на еврото ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За или против приемане на еврото ?

За
87
47%
Против
91
49%
Нямам мнение
8
4%

Общо гласове : 186
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Re: За или против приемане на еврото ?

Мнение от dhtj » 29 Яну 2026, 17:13

empar написа:Нищо общо с истината.
Имам колеги във всичките северни държави. Не искат и да чуят за евро, а не говорим за прости балкански соц.носталгици и русофили, миещи кенефи в Западна Европа! :bchug:

Това е и основната разлика между САЩ и Европа.
Онея си имат общ език, обща валута и са едно цяло.
В Европа разни нации се имат за много специални и си държат на остарелия език и валута...
И затова 300млн Америка се ебава със 700млн Европа...

Имаше някаква приказка, не знам дали не беше част от Библията, където Бог се ядосал на хората за нещо и ги наказал да не могат да се разбират помежду си...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Яну 2026, 18:14

Имаше някаква приказка, не знам дали не беше част от Библията, където Бог се ядосал на хората за нещо и ги наказал да не могат да се разбират помежду си..
Не е приказка , а библейско предупреждение за човечеството имплементирано в притчата за вавилонската кула . Когато всички народи говорели на един общ език се наговорили да построят кула чак до бога в израз на неуважението богохулството си към бог . Тогава бог се ядосал и дал различни езици на хората и те се разпръснали по света тъй като не можели да се разбират един друг . Кулата останала недостроена . Затова в наши дни сградата на европейския парламент наподобява недостроена вавилонска кула . Като символ на езическата поквара и богохулство , на новите содомити и гоморци . Добили власт и създали една нова вавилонска кула на народите каквато представлява обединена европа и европейския съюз .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 29 Яну 2026, 18:29

dhtj написа:
empar написа:Нищо общо с истината.
Имам колеги във всичките северни държави. Не искат и да чуят за евро, а не говорим за прости балкански соц.носталгици и русофили, миещи кенефи в Западна Европа! :bchug:

Това е и основната разлика между САЩ и Европа.
Онея си имат общ език, обща валута и са едно цяло.
В Европа разни нации се имат за много специални и си държат на остарелия език и валута...
И затова 300млн Америка се ебава със 700млн Европа...

Имаше някаква приказка, не знам дали не беше част от Библията, където Бог се ядосал на хората за нещо и ги наказал да не могат да се разбират помежду си...

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА, а? :bchug:

Гласове за европейска федерация има не от вчера, както и в щатите има сепаратисти. В Калифорния наскоро бяха събрали 500к подписа за отделяне от САЩ.
Малко са сложни тия теми за тоя форум.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 29 Яну 2026, 19:16

Jordana написа:
Имаше някаква приказка, не знам дали не беше част от Библията, където Бог се ядосал на хората за нещо и ги наказал да не могат да се разбират помежду си..
Не е приказка , а библейско предупреждение за човечеството имплементирано в притчата за вавилонската кула . Когато всички народи говорели на един общ език се наговорили да построят кула чак до бога в израз на неуважението богохулството си към бог . Тогава бог се ядосал и дал различни езици на хората и те се разпръснали по света тъй като не можели да се разбират един друг . Кулата останала недостроена . Затова в наши дни сградата на европейския парламент наподобява недостроена вавилонска кула . Като символ на езическата поквара и богохулство , на новите содомити и гоморци . Добили власт и създали една нова вавилонска кула на народите каквато представлява обединена европа и европейския съюз .

А откъде знаят как е изглеждала вавилонската кула, че да го строят подобно ?

Просто завиждаш, че цяла Европа е обединена, от Монтана до Лисабон :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 29 Яну 2026, 19:46

А откъде знаят как е изглеждала вавилонската кула
Не знаят , целта не е да правят реплика на вавилонската кула . Това е метафора .
Метафората за „Вавилонската кула“ често се използва за Европейската комисия (ЕК) и Европейския съюз (ЕС) поради огромното езиково многообразие и мащабните нужди от превод.
Не е само превода , има много по дълбок замисъл в тия сатанистки символи .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Яну 2026, 22:06

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgari ... ro-2864963
За тези реплики продавани съвсем свободно в олх писах преди време, че ще се злоупотребява с тях. Ето, почнали са.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 02 Фев 2026, 9:55

Айде, темата е за ключ. Форумът искаше лев, ама не победи. За добро или зло :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 02 Фев 2026, 9:56

Може да се отвори нова тема, за ползите и негативите, примерно... Така лакърдиите ще могат да продължат още известно време!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Фев 2026, 10:15

Не пречи и тука да си пишем, плюс това като дойде Радев ще видим сега дали с Колко няма да се опитат да организират референдум. :mhihi:
Всеки знае кога е прието еврото и ще може да чете преди и след ако иска, макар да се съмнявам да има такива. :mhihi:
А да продължим с ползи и вреди не виждам проблем, то даже точно на тази тема се пише от доста време.
Ако искате променете заглавието на темата на само "еврото", но оставете заглавието на анкетата. Така и вълкът сит и агнето цяло. :ok:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 02 Фев 2026, 11:15

И кво като има референдум, ще върнат лева ли, първо не мисля че е възможно, второ на много хора им се създаде много работа при това приемане на нова валута, само заради работата която трябва да свърша ако пак ще сменяме валута на референдум имате твърдо ДА за еврото от мен.
Както и от един оогромен сектор който пое смяната на валутата, тоест всички Банки, ИТ фирми, Магазини и тн. Пишете го бегал лева, дори референдум да има. Приключи.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 02 Фев 2026, 12:37

Втори ден вече лъва е мъртъф , и нито ред тука от евро олигарсите ...Няма фойерверки и шампанско , сигурно да не плашат домашните любимци ??!! :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 02 Фев 2026, 14:56

Току що бях в банката ,приключих тотал с лева . Моята банкерка ме пита дали съм си оставил банкноти или монети за спомен :shock: Баси спомена - аз и така няма да забравя как съм бил милионер ,как съм си вземал заплатата вечерта и бързам да я изхарча , че на сутринта може да не стигне за две лукчета :mhihi: Няма да забравя как спестени пари за апартамент, едвам стигнаха за ремонт на банята :banghead: Ай си ктир и миризливия лев , вчера празнувах смъртта му :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Фев 2026, 16:00

"Ще върнем лева" е по-тъпо изказване от "Земята е плоска"... wait whaaaat :mhihi: :mhihi: :mhihi:

https://www.facebook.com/watch/?v=1510900090047285

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар

Мнение от ayl » 02 Фев 2026, 21:20

Това да не е форум на лада? Ако наистина повечето тук са против еврото, какво да е друго.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Фев 2026, 2:15

TNT написа:Айде, темата е за ключ. Форумът искаше лев, ама не победи. За добро или зло :dunno:

АМИН!
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Предишна

Назад към Извън Темата