СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Jordana » 23 Яну 2026, 5:49

някой с впечатления от добри консерви с риба?
Зависи за каква риба , аз понеже вземам макар и рядко само скумрия филе за Компас мога да кажа че са приемливи . Рибата на бългаския пазар от тия видове която са на промишлен улов е почти всичко от ферми , изкуствено отглеждана .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 23 Яну 2026, 5:52

Jordana написа:
някой с впечатления от добри консерви с риба?
Зависи за каква риба , аз понеже вземам макар и рядко само скумрия филе за Компас мога да кажа че са приемливи . Рибата на бългаския пазар от тия видове която са на промишлен улов е почти всичко от ферми , изкуствено отглеждана .

Благодаря!
По-скоро за чернокоп, барбун, паламуд се интересувам?
Отделно, каква риба хапвате от гледна точка на здравни ползи - наистина е тъмна Индия за мен към момента...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G05 LCI xDrive40i

Мнение от damian2112 » 23 Яну 2026, 8:20

driver69 написа:Тотално несвързан въпрос - някой с впечатления от добри консерви с риба?
Последно взех салата Ропотамо, над 25 евро килограма, от известна фирма - не съм никак впечатлен.
Също така добър магазин за прясна риба в София, ако имате, че е тера инкогнита на този етап за мен :help:
За добър магазин мога да препоръчам Ах, морето на Любляна в Овча Купел. Зареждат редовно от солунската рибна борса, има голям избор и от истински риби (див улов)

Sent from my iPhone using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 23 Яну 2026, 9:25

driver69 написа:Тотално несвързан въпрос - някой с впечатления от добри консерви с риба?
Последно взех салата Ропотамо, над 25 евро килограма, от известна фирма - не съм никак впечатлен.
Също така добър магазин за прясна риба в София, ако имате, че е тера инкогнита на този етап за мен :help:
На компас да добри, черноморски улов също би трябвало да са качествени, взех си една цаца в доматен сос от тях, но не съм ги пробвал още. Ще пиша като в отворя.

Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 26 Яну 2026, 16:45

Някой да е пазарувал обезшумяващ материал за автомобилно купе? Свалях част от изолацията под задната седалка и искам да сложа нова, преди да сложа обратно седалката, та се чудя каква да ползвам?

И също така някой да е пазарувал бутилова лента за изолация? Сложих фейслифт стопове, но не уплътняват напълно и влиза малко водичка в багажника, та искам да уплътня с нещо за да няма такъв проблем вече.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Яну 2026, 18:13

Баси снега… и цяла седмица ще е студено. Но поне ми запали машината за сняг и се покефих … изринах всичките тротроари на улицата и метнах снега в двора на съседите от другата страна... :ok:

едит: Сега като видях на едната снимка осъзнах, че мотора е 357 кубика... ни ме беше правило впечтлание преди... та някой определено е имал чувство за хумор от тия дето са решавали колко кубика да е хамстера :angel:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 26 Яну 2026, 18:51

Мда, разправяй после как нямало вече сняг и студ в Бостън, само -5 нали , ама Фаренхайт :mhihi: :mhihi:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 26 Яну 2026, 19:16

Гледам по новините , в коско свършили свещите и тоалетната хартия . Генератори само с връзки , ако нямаш човек да те уреди - умираш от студ без ток :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Яну 2026, 19:19

Jordana написа:Гледам по новините , в коско свършили свещите и тоалетната хартия . Генератори само с връзки , ако нямаш човек да те уреди - умираш от студ без ток :mhihi:

може. ама това е в другата америка. на мене тока ми не е спирал от.. не помня от кога. та може.. ама е малко вероятно. и в коско не съм ходил от години. идват едни момчета и девойки и ми мятат някакви торби пред входа и така решавам въпроса със пазаруването. за всичко друго - амазон. ако ти кажа, че не съм ходил в магазин от месеци.. просто няма за какво- всичко което ми трябва се изсипва пред къщата.

а ако спре все пак- източвам водата от къщата да не замръзне, зае*авам всичко и се изнасям на хотел. на карибите. докато отшуми бялата дандания.
Последна промяна alx на 26 Яну 2026, 19:34, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 26 Яну 2026, 19:30

Трудно ще се изнесеш, ако полетите са отменени :dunno:

The majority of flights scheduled to take off from Boston Logan Airport on Monday had already been cancelled as of Sunday night as a huge snowstorm continued to dump snow on Massachusetts, according to FlightAware.com.

За какво ти е ток, нали имаш камина и бърбън :ok:

И при мен е студено - трябваше да сложа суичър вчера като подрязвах клончета. Това е скандално, краят на януари да се навличам така… декември съм свикнал да има няколко студени дни, но това на нищо не прилича :ranting:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 26 Яну 2026, 19:35

Трудно ще се изнесеш, ако полетите са отменени
Те са отменени ама на неможачите от авиокомпаниите , Алха има персонален джет , като Тръмп . Пали самальота и отлита към топлите страни , пък Вие се оправяйте там... :ok:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Яну 2026, 19:36

enigma написа:Трудно ще се изнесеш, ако полетите са отменени :dunno:

The majority of flights scheduled to take off from Boston Logan Airport on Monday had already been cancelled as of Sunday night as a huge snowstorm continued to dump snow on Massachusetts, according to FlightAware.com.

За какво ти е ток, нали имаш камина и бърбън :ok:

И при мен е студено - трябваше да сложа суичър вчера като подрязвах клончета. Това е скандално, краят на януари да се навличам така… декември съм свикнал да има няколко студени дни, но това на нищо не прилича :ranting:

бе разбираш ми наклона. дали ще ходя на карибите, ще ходя нагоре да се пързалям със борда или ще се наливам и тровя пред камината - всъщност ми е абсолютно все едно.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 26 Яну 2026, 21:00

Абе стойте си спокойно , къде ще ходите да трошите пари . Още 2-3 дена ще правите снежни човеци после ще е както преди .. Тва де не е Гренландия ..:ok:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Яну 2026, 0:12

Ха. Сега погледнах модела на машината- ми че те вече не го продават в големите магазини а трябва да се обадиш на фабриката да ти го направят. Значи имам поръчков сноублоуър. Ти да видиш… хаха
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 27 Яну 2026, 9:19

drifty написа:Някой да е пазарувал обезшумяващ материал за автомобилно купе? Свалях част от изолацията под задната седалка и искам да сложа нова, преди да сложа обратно седалката, та се чудя каква да ползвам?

И също така някой да е пазарувал бутилова лента за изолация? Сложих фейслифт стопове, но не уплътняват напълно и влиза малко водичка в багажника, та искам да уплътня с нещо за да няма такъв проблем вече.

Аз си обезшумих цялата кола със Silent Coat M2 което се води виброизолация. Най-добре е върху него да се положи втори слой звукоизолация от сорта на Noise isolator 6 или подобно. Ефекта е доста голям. Всичко съм купувал от Авал така че ако имаш въпроси може да им звъннеш да ти обяснят кой материал е най-подходящ.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата