Партия "БОТАШ"
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Партия "БОТАШ"
b_u_b_o написа: ама 100 пъти предпочитам пожарникар пред военен. Поне единия евентуално е спасявал човешки животи, другия цял живот само е харчил наще пари да си вози задника в самолети. Работа за 5 стотинки не е свършил никога.
Грам не съм му фен ама говориш пълни глупости! Първо единия не знам дали е пипал и маркуч през живота си и тук съм съгласен, че не е свършил и работа за 5 стотинки през живота си. А другия преди да стане президент е бил пилот на миг29! Идея си нямаш какви качества трябва да притежава един човек за да е Ас на боен самолет та и командир на авиобаза да бъде! Изобщо са несъизмерими двете длъжности
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Първия и да е пипал маркуч, той не е бил много дълъг или дебел със сигурност...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
kiko написа:b_u_b_o написа: ама 100 пъти предпочитам пожарникар пред военен. Поне единия евентуално е спасявал човешки животи, другия цял живот само е харчил наще пари да си вози задника в самолети. Работа за 5 стотинки не е свършил никога.
Грам не съм му фен ама говориш пълни глупости! Първо единия не знам дали е пипал и маркуч през живота си и тук съм съгласен, че не е свършил и работа за 5 стотинки през живота си. А другия преди да стане президент е бил пилот на миг29! Идея си нямаш какви качества трябва да притежава един човек за да е Ас на боен самолет та и командир на авиобаза да бъде! Изобщо са несъизмерими двете длъжности
От кога това да си добър пилот те прави и добър управител/генерал. Шото в БГ е пълно с генерали, то е Бойко, Радев, Атанасов....тия генералски титли ги раздават за послушание май....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
kiko написа:Идея си нямаш какви качества трябва да притежава един човек за да е Ас на боен самолет та и командир на авиобаза да бъде
Давай баче Кико, разкажи ни какви божествени качества трябват за пилот на изтребител.
Ние такива не сме виждали, чували и срещали никога, ти ще ни просветлиш!
А за командир на авиобаза, освен да се отчиташ добре от схемите, какво друго е нужно?

А колко общо имат тези два апотеоза на човешкото развитие с политиката няма и да питам!
- kiko
- старши ентусиаст
-
За Ф16 имаме 14 пилота. В предвид, че имаме 8 мига не вярвам да са повече от 20 пилота. Ай ся ти си го сметни по броя на населението какъв е процента на тези хора
които си рискуват живота във вски един момент докато са във въздуха, докато ти си пърдиш спокойно под одялото нощно време.
пс. кажи кои си виждал и срещал?
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
От цялата работа най-печеливша е зам-президентшата, която сега ще стане президент и то без да са я избирали.
I love the sound of V8 in the morning...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
kiko написа:За Ф16 имаме 14 пилота. В предвид, че имаме 8 мига не вярвам да са повече от 20 пилота. Ай ся ти си го сметни по броя на населението какъв е процента на тези хоракоито си рискуват живота във вски един момент докато са във въздуха, докато ти си пърдиш спокойно под одялото нощно време.
Сигурен ли си за цифрите ?
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
kiko написа:За Ф16 имаме 14 пилота. В предвид, че имаме 8 мига не вярвам да са повече от 20 пилота. Ай ся ти си го сметни по броя на населението какъв е процента на тези хоракоито си рискуват живота във вски един момент докато са във въздуха, докато ти си пърдиш спокойно под одялото нощно време.
И за мен Радев е компрометирана личност, но да си военен пилот си е тежка, сложна и рискова работа (нищо общо с политиката
I love the sound of V8 in the morning...
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
kiko написа:Ай ся ти си го сметни по броя на населението какъв е процента на тези хора
Смятам, смятам и това не ги прави добри хора, нито пък добри политици!
Няма да изпадам в подробности, колко, от къде и как имам впечатления, но льотчиците са точно като професионални спортисти.
Сериозна физическа дарба(разбира се, развита правилно с много усилия и труд) и между ушите няма ниииииииииииииикой!
За проста справка - има из мрежата достатъчно интервюта с асовете от "графа". Само като им чуеш речника и може да ти стане ясно.
Имам им огомно уважение на тия хора, но да си стоят зад дебелите и високи стени на авиобазите! Там им е мястото!
Последна промяна empar на 22 Яну 2026, 16:31, променена общо 3 пъти
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Без да защитавам никой и да гледна кой от коя партия е, да се сравняват Боко с Радев е смешно и абсурдно.
Единия има поне 10 пъти по-високо интелектуално ниво и акъл.
Сега кой какво схеми върти не знам, ама все си мисля, че боковите са в пъти по-големи.
Сега кой какво схеми върти не знам, ама все си мисля, че боковите са в пъти по-големи.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: Партия
alekangg написа:Без да защитавам никой и да гледна кой от коя партия е, да се сравняват Боко с Радев е смешно и абсурдно.
Добре казано. На мен ми е интересно колангите, които основно плюят, и по Радев и по Боко, Шиши и всички останали /като не казвам, че не са прави/ , за кого точно ще гласуват и защо.

- kiko
- старши ентусиаст
-
TNT написа:kiko написа:За Ф16 имаме 14 пилота. В предвид, че имаме 8 мига не вярвам да са повече от 20 пилота. Ай ся ти си го сметни по броя на населението какъв е процента на тези хоракоито си рискуват живота във вски един момент докато са във въздуха, докато ти си пърдиш спокойно под одялото нощно време.
Сигурен ли си за цифрите ?
По договора за придобиване на F-16 Block 70 ще бъдат обучени 14 български пилоти. В момента осем летци се намират на различен етап от американската програма.
Към момента, България разполага с общо 8 изтребителя МиГ-29, които са част от подбраните сили на ВВС. От тях, 6 стари авиона са в активна употреба, докато останалите 2 не са в летателно състояние и преминават процес на ремонт и поддръжка. Тези самолети са адаптирани да изпълняват различни задачи, от патрулиране и защита на въздушното пространство до участие в международни мисии.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
kiko написа:b_u_b_o написа: ама 100 пъти предпочитам пожарникар пред военен. Поне единия евентуално е спасявал човешки животи, другия цял живот само е харчил наще пари да си вози задника в самолети. Работа за 5 стотинки не е свършил никога.
Да не си военен, че така скочи
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
empar написа:kiko написа:Идея си нямаш какви качества трябва да притежава един човек за да е Ас на боен самолет та и командир на авиобаза да бъде
Давай баче Кико, разкажи ни какви божествени качества трябват за пилот на изтребител.
Ние такива не сме виждали, чували и срещали никога, ти ще ни просветлиш!![]()
А за командир на авиобаза, освен да се отчиташ добре от схемите, какво друго е нужно?
А колко общо имат тези два апотеоза на човешкото развитие с политиката няма и да питам!
Ти "Топ Гън" глЕдал ли си
е, същото е Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани