Партия "БОТАШ"
Модератор: Общи модератори
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: Партия "БОТАШ"
Не че им трябват, просто ги плаши, че ще ги консолидира всичките дето сега гласуват за пирамидата, меч, бсп, варненските чебурашки, итн и тн.ildivvy написа:Започнаха и платените анализи по телевизиите с оплюването![]()
БГ в пълния си блясък
! И какво толкова ги плаши? Щели да гласуват за него само тъпаците... Т.е. тъпаците им трябват, защото гласуват за тях и сега ще избягат при новите, така ли?
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Интересен човек си ти, с тези си думиalx написа:не. няма да гласувам за него. защото това ще е модернизираната бпс а червените имаха 50 години шанс да ни направят модерна държава които ... пропиляха защото (червения) социализъм толкова си може.
... всеки които постига такова майсторство със съветска машина няма начин как да избяга от фърмуеър-а си а на нас такъв отдавна ни е противопоказан.
иначе като човек всъщност ми харесва по някаква простичка схема. факт. но това не е показател защото на пеевски също много му се кефя как мисли и говори та явно аршина ми е някакъв крив... просто обичам хора които са скромни вътрешно и имат респект към себе си колкото и смешно за някои да прозвучи...
А как мислите, избирателната активност дали ще е по-висока този път? Според мен да, с около 10%, което ще е нищо пак
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Не мисля че ще се вдигне избирателната активност, колкото до Радев, мисля, че ще е първо политическа сила /25-30%/ но после ще има проблем с кой ще се управлява...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Вече са ясни и някой личности от бъдещия кабинет!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Къф е тоя селски бек?
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Прилича ми на Мехмед Дикме, май беше пак транспортен министър по времето на царя
Ама може и да се бъркам...доста фин изглежда ако изобщо е истинска тази снимка, а не е AI
Ама може и да се бъркам...доста фин изглежда ако изобщо е истинска тази снимка, а не е AI
Последна промяна Don_Diego на 21 Яну 2026, 10:56, променена общо 1 път
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Тоя не е дикме, оня бидон е сигурно 100+ кила. На тоя аграр му засичам чат пат клиповете, някъв тираджия е говори само за еб@не и псува 
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
///M Power написа:Не мисля че ще се вдигне избирателната активност, колкото до Радев, мисля, че ще е първо политическа сила /25-30%/ но после ще има проблем с кой ще се управлява...
това е много притеснително, но мисля, че грешиш
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- kiko
- старши ентусиаст
-
И аз се обзалагам, че избирателната активност ще е доста по висока от последните 10г поне
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
kiko написа:И аз се обзалагам, че избирателната активност ще е доста по висока от последните 10г поне
от wiki:
Провеждат се на 27 октомври 2024 г. От регистрираните общо 6 601 262 избиратели гласуват 2 570 629, което съставлява 38,94% активност. Така 1 депутатски мандат се постига със средно 10 711 гласа.
не беше ли по-малко предните ... явно нещо съм се объркал аз... много по-висока означава 50% , да видя... няма да повярвам, ама дано

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- kiko
- старши ентусиаст
-
Аз също не ги следя, и съм останал с впечатлението, че едвам минаваме 25-26% ама явно фактите са други. Гледай ковид годините когато всички се бяха изпокрили като мишки и никой не го е.еше кво става с държавата какви са процентите
2021г - 42,19%
2022г - 39,41%
Като нищо сега може да минем 50% в предвид събуждането на нацията, протестите и тн.
2021г - 42,19%
2022г - 39,41%
Като нищо сега може да минем 50% в предвид събуждането на нацията, протестите и тн.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
И мен не ме кефи другаря Радев, но да се откаже от заплата+командировки+представителни над 25-30 000лв, взима и максималната пенсия и да ходи да си разваля спокойствието ........
Единственото което му харесвам е, че е повече генерал от повечето генерали участвали в партийния живот на България, особено в сравнение с Тиквата.
Единственото което му харесвам е, че е повече генерал от повечето генерали участвали в партийния живот на България, особено в сравнение с Тиквата.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Lenco написа:И мен не ме кефи другаря Радев, но да се откаже от заплата+командировки+представителни над 25-30 000лв, взима и максималната пенсия и да ходи да си разваля спокойствието ........
Не го мисли, полага му се пожизнена пенсия в размер от 60% от президентската заплата, която пък е две депутатски заплати, които пък са 3 пъти средната заплата в обществения сектор. Пък и достатъчно използва държавен ресурс за да направи най-дългата предизборна кампания в историята - 9 години.
Колкото до генералите все са некадърници, ама 100 пъти предпочитам пожарникар пред военен. Поне единия евентуално е спасявал човешки животи, другия цял живот само е харчил наще пари да си вози задника в самолети. Работа за 5 стотинки не е свършил никога. Нали знаете че и двамата са доктори на науките, направо си представям тия пънове какви дисертации са написали и как са ги защитили
ПП много ще ми е интересно как ще му се финансира кампанията и партията, щото ако не помните 2016 се оказа, че хиляди хора бяха дарили за президентската му кампания по 400лв(колкото беше максимума за частно дарение май) които после не бяха и чували за такова нещо като ги намериха да ги питат