Мога ли да сложа климатик или климатроник на BMW 325 TDS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Еееееее колега не е баш така. BMW 325 TDS изглежда уникално с M-Packet , а пък и този двигател ми е слабост
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
щом казваш
да ме извиняват колегите с тдс но бмв с тъкъв мотор да ми влиза в двора
и без да спорите ей
щот за тдс се говори,че са калпави мотори а не за М50,М42 ИЛИ М43,М44,М52 и тн

да ме извиняват колегите с тдс но бмв с тъкъв мотор да ми влиза в двора

и без да спорите ей
щот за тдс се говори,че са калпави мотори а не за М50,М42 ИЛИ М43,М44,М52 и тн
- Andronoff
- триногата
-
е36 с м-пакет изглеждат еднакво, независимо дали са бензин или дизел
Едно мое мнение: като си купуваш кола и имаш примерно 10к лева, си търси кола до 8500-9000 макс, останалите пари пак ще ги дадеш!
Ако е читава, добре, ама след това има данъци, такси, номера, винетки, граждански, каско и кви ли не още разходи!
Ами ако не е читава? А не читав дизел си е болест.. така, че ако искаш питай и някой друг, смятам, че мнението му няма да е по-различно от моето..
А и де ще намериш тдс, 97+ година, с екстрите му и със м-пакет за тия пари, дето са ти на сърце? Mission Impossible му викам аз на това.. Ти за под 10 неможеш да намериш бензинова със сичките тия салтанати, а искаш дизел, който е по-скъп!
Едно мое мнение: като си купуваш кола и имаш примерно 10к лева, си търси кола до 8500-9000 макс, останалите пари пак ще ги дадеш!
Ако е читава, добре, ама след това има данъци, такси, номера, винетки, граждански, каско и кви ли не още разходи!
Ами ако не е читава? А не читав дизел си е болест.. така, че ако искаш питай и някой друг, смятам, че мнението му няма да е по-различно от моето..
А и де ще намериш тдс, 97+ година, с екстрите му и със м-пакет за тия пари, дето са ти на сърце? Mission Impossible му викам аз на това.. Ти за под 10 неможеш да намериш бензинова със сичките тия салтанати, а искаш дизел, който е по-скъп!
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
BMW_325 TDS написа:Просто аз искам други престилки , прагове и повече М - примес....
Колкото повече М-Примес, толкова по-висока цена.... + 325TDS = висока цена.... за читава... в Deutsch такива ги продават поне за 5Е.... ПОНЕ... а 93-94.... на под 300-350к километра.... направо невъзможно.... ти си прави сметката за каква кола ще иде реч.... па било то и "напудрена".... еб@л съм ги и прагове и джанти, като ако ти изтропа мотора или нещо сериозно около него ще ги ядеш тия прагове.... демек "ше ядеш дървото"...
Не знам как ги мислиш, ама не ги мислиш трезво нещата... а аз си мислех, че съм изперкал докато си купувах колата

- Andronoff
- триногата
-
да бе.. тая днешната младеж... луда работа, искат да еб*т дявола във въздуха, ама не става ..

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2