България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Лоши новини от Варна, пак някакъв преценяч с И шийсятка се врязъл в хора и утрепал двама.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
blacksapphire написа:Пак Е60. ВИДЕОТО НЕ Е ЗА ВСЕКИ.
https://www.facebook.com/groups/9246411 ... 299751501/
напротив- за всеки е. и без цензурирането. знам, че във фейс-а не дават ако не е цензурирано, ама всеки "преценяч" трябва да погледа нецензурирани видеа със размазани хора, крайници, кървища и тн за да имат едно на ум.
аман от безсмъртни джигити.
ако искаш да свършиш нещо за каузата реално вместо да се занимаваш с либерастки плаформи като фейса и тн направи един уебсайт със форум за войната по пътищата, сложи му секция за видеа, сложи й едно предупреждение, че не е за хора със слаби сърца и слагай истинските видеа там.
по мой опит всеки които кара безобразно не е гледал какво всъщност се случва като нещата се о*ерат... а тези неща трябва да се видят защото оставят трайни следи в душите на всеки
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Видеото е за всеки, ама го няма. Дайте да го видим.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
alx написа:по мой опит всеки които кара безобразно не е гледал какво всъщност се случва като нещата се о*ерат... а тези неща трябва да се видят защото оставят трайни следи в душите на всеки
Гледали са, но приматът си е примат! Държи му видеото 10-20 минути в главата и после си е същото.
Даже и по-тежки случаи има, не гледали, а преживели и акъл не идва!
Има едно лумпеноидно лайно тука в махалата, дето баща му се затри преди 10тина години и го остави сирак. Е, познайте как лети по тесните улици въпросното.
Светла им памет на загиналите!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И на магистралата Е61-преценяч се е овъртял сам.
Утре започва голямото пътуване, тези дни ще е в комбинация и с лошо време. Ще гледам да излезна по-раничко от работа, да тръгна по-раничко и дано времето е добре, за да хвана по-слабонатоварения маршрут, а не през магистралите. Сега всички ще показват колко много карат и колко са смирени, традиционно.
Утре започва голямото пътуване, тези дни ще е в комбинация и с лошо време. Ще гледам да излезна по-раничко от работа, да тръгна по-раничко и дано времето е добре, за да хвана по-слабонатоварения маршрут, а не през магистралите. Сега всички ще показват колко много карат и колко са смирени, традиционно.
Днес имам чувството че всички олигофрени бяха на пътя
Примерно за 200км извънградско съм решил да изпреваря трима които се влачат с 70 като и трите пъти ми се налага да вдигам 120-130 щото идиотите дават гас като за последно като ги изпреварват. Тва явно е няква нова мода че все по често ми се случва.
Примерно за 200км извънградско съм решил да изпреваря трима които се влачат с 70 като и трите пъти ми се налага да вдигам 120-130 щото идиотите дават гас като за последно като ги изпреварват. Тва явно е няква нова мода че все по често ми се случва.Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
seimo написа:Днес имам чувството че всички олигофрени бяха на пътяПримерно за 200км извънградско съм решил да изпреваря трима които се влачат с 70 като и трите пъти ми се налага да вдигам 120-130 щото идиотите дават гас като за последно като ги изпреварват. Тва явно е няква нова мода че все по често ми се случва.
една от причините да обичам 1000-коньови електрички- изпреварването въобще не се "регистрира" от изпреварвания... камо ли да има време да направи каквото и да е било
но по празниците навсякъде по света качеството на шофиращите пада значително. забелязал съм го тука, в азия, в латинска америка... универсално е...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила