Тема форумен-протест

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За или против премахването на модераторски права ?

За
25
61%
Против
16
39%

Общо гласове : 41
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: Тема форумен-протест

Мнение от Моджо » 19 Дек 2025, 18:29

Хм,хм...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Дек 2025, 23:31

Аз гласувах против. Който иска да бъде модератор да вдигне ръка - сигурен съм, че ще му намерят нещо да прави. Работата е неблагодарна и често без универсално решение. Също така не мисля, че е някакво постижение да си модератор.

Има и друг момент- не знам някой да е станал модератор тука щото е искал/ натискал се е. Тука се става модератор щото няма кой друг да се занимава общо взето. Знам- изненада за много от вас, но факт.

За мене поне е все едно кой модерира. Ако ми трият мненията просто ще си търся друго поприще за изява. Специално за повер-а… знаеме се ама ми е трил мнения, но никога не съм го заграждал да ми обяснява защо го е направил нито съм го приемал лично. Поне за мене той си върши работата прекрасно и нямам коментари по начина му на модериране
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 20 Дек 2025, 1:21

Така и не разбрах защо трябва да се заключват актуални теми като тая за войната, соца или оная за пик ъп-а :ok: И без това в раздела са останали 20 човека. Изгонете ги и тях и да се приключва.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Дек 2025, 1:39

Superexstatic написа:Така и не разбрах защо трябва да се заключват актуални теми като тая за войната, соца или оная за пик ъп-а :ok: И без това в раздела са останали 20 човека. Изгонете ги и тях и да се приключва.

Защото рано или късно всяка такава тема се изражда в долни евтини нападки в стил 7ми клас. Големи хора сме ама някои се взимат на сериозно. А функцията на модератора не е да разтървава каращи се чичаци… или аз поне не я виждам да е такава…
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 20 Дек 2025, 2:38

alx написа:Защото рано или късно всяка такава тема се изражда в долни евтини нападки в стил 7ми клас. Големи хора сме ама някои се взимат на сериозно. А функцията на модератора не е да разтървава каращи се чичаци… или аз поне не я виждам да е такава…

Функцията му е точно това всъщност. Да следи дали някой е прескочил границата и да разтървава, като е нужно. Точно щото сме големи хора(вече), такива неща се случват доста рядко по форумите и лично аз винаги усещам, кой ще избухне и ще го отнесе. Тоя тип хора се открояват и не са тук да се забавляват.

Обаче, това дето канадата прави е, както казах, чиста цензура и тоталитарни приоми и се стига до такава тема.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 20 Дек 2025, 3:20

alx написа:
Superexstatic написа:Така и не разбрах защо трябва да се заключват актуални теми като тая за войната, соца или оная за пик ъп-а :ok: И без това в раздела са останали 20 човека. Изгонете ги и тях и да се приключва.

А функцията на модератора не е да разтървава каращи се чичаци…

За мен пък точно това му е функцията. Да направи забележка и ако не става с добро да охлади страстите с някой друг банан за ден, два. А не масово да се заключват и трият теми все едно не съществуват. Това отказва в пъти повече хората да влизат въобще във форума, отколкото някой малко по-разгорещен спор.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 20 Дек 2025, 4:45

Superexstatic написа:
alx написа:

А функцията на модератора не е да разтървава каращи се чичаци…

За мен пък точно това му е функцията. Да направи забележка и ако не става с добро да охлади страстите с някой друг банан за ден, два. А не масово да се заключват и трият теми все едно не съществуват. Това отказва в пъти повече хората да влизат въобще във форума, отколкото някой малко по-разгорещен спор.

Модератотът няма право да банва. Молил съм в ЛС-та колеги да правят или не правят едно или друго. Последната тема, която заключих е

viewtopic.php?f=4&t=448684&start=480

Изтрих тема за пътуване до Турция, защото колегите дадоха стара с такова име

И наистина, адмирирам темата. Нека всеки да каже, какво му харесва, какво не, какви предложения има и как нещата могат (спред него) да се подобрят. До тук единствено колегата Бубо си спомни за "един случай", аз казах "да са 100". Всичко друго са абсолютно безпочвени лафове, обвинения без доказателатва и откровени провокации. Предложих двама души за модератори. Никой нищо не казва. Няма ядове да има и срок. Аз мисля, че съм от три години. Нека TNT и жертвата на моя терор да се заемат с тази работа.

А, местил съм теми от Основния в съответните технически раздели, защото там могат да ги видят повече хора. Поне така си мисля. Говорим за хора, които да имат опит и да могат да помогнат с модела и проблема.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 20 Дек 2025, 23:07

3-4 пъти съм писал по въпроси за комунизма, когато е ставало въпрос в съответната тема, без псувни, просто съм споделял факти, примерно съм разказвал как са взели земите на дядо ми или нещо подобно, не мога сега да пресъздам точните постове, щото е било преди години, но помня, че Канадския социалист ги триеше. :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F07, 258 k.с. Bang & Olufsen
Мечтае да кара: Към следващия концерт на AC/DC

Мнение от bereta » 21 Дек 2025, 12:49

dhtj написа:3-4 пъти съм писал по въпроси за комунизма, когато е ставало въпрос в съответната тема, без псувни, просто съм споделял факти, примерно съм разказвал как са взели земите на дядо ми или нещо подобно, не мога сега да пресъздам точните постове, щото е било преди години, но помня, че Канадския социалист ги триеше. :lol:

Нито е канадски, нито е социалист! Няма да слагам епитети или определения. Но и на мен е трил мнения в теми за войната, путин или за соца. Предлагам, ако няма нищо вулгарно или цинично в един пост, да не се трие. Дори да е пълен с неистини и манипулативни твърдения и фалшиви новини. Поне ще знаем кои са разумните “чичаци” тука.
Ride on

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Дек 2025, 20:37

nickstorm написа:Стинка, имаш ли още ризи за късане или да ти пратя някоя? :lol:
:arrow:
Причината за по-ранното извеждане на блока от експлоатация е установен допълнителен дефект при подготовката за планираното спиране на 22 декември. Освен защитното мембранно устройство на сепаратора-паропрегревател на турбината, за което беше съобщено в петък, е констатирана неизправност и в още едно защитно устройство от същия тип.

https://nova.bg/news/view/2025/12/21/52 ... %BA%D1%82/

А аз да попитам това мнение след като трябва да е в икономическата тема или в тази за бъдещето на ЕС, защо се оставя да стои в политическата? Или понеже е писано от потребител от източния лагер с цел провокация(нали на Стийна ризи да му подаряваме)няма проблем и може сега един хуууууууубав офтопик тук, че после даже може да се стигне до "ето, издържахте няколко дена, затваряме темата пак". А това, че е провокативно не ни е проблем, но други далеч не толкова провокативни мнения са били замитани веднага. Някак си двойни модели, които винаги са били прилагани що се касае дали се пишат в ущърб на източната пропаганда или в нейна полза.
Ей такива примери не 100, 1100 сигурно е имало през годините и хората търпят, търпят, търпят, ама то не става. Никола с 200 пише навсякъде за гейове и пропадналия запад, не ме бърка как не му се махат мнения, ама ай някой каже нещо за вождО(особено пък аз)веднага сатъра и на дръвника. It's wrong!!!
И понеже не съм голословен, да се види за какво съм гласувал в крайна сметка, понеже всеки може да се вслуша в гласа на "народа", а не само да се вика не е вярно, не е вярно, все едно ние си измисляме:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Top Gun Maverick на 21 Дек 2025, 22:52, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 21 Дек 2025, 22:44

Добро момче е винаги поздравява е положението :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата