Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
4
16%
не
19
76%
не знам
2
8%

Общо гласове : 25
старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Тръмп трети мандат?

Мнение от Jordana » 10 Ное 2025, 11:28

Изобщо не завиждам , просто ми е чудно ако си демократ мильонер как ще ги вземеш от ръката на Тръмп тия 2к ??!!! Аз ако съм демократ мильонер , ги връщам моментално във федералния бюджет тия 2к, няма да се оставя Тръмп да ми плаща пилето х5 долара в Коско . Не е демократско ... :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Ное 2025, 12:37

Изображение :dunno:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Ное 2025, 13:02

enigma написа:
Top Gun Maverick написа:Айде махайте се от тука пак с Лукойл(че и за унгарския такъв)и петрол новини, вървете в оная тема.
Някой ако има да каже нещо по важния въпрос, ще отваря ли днес правителството в САЩ най-сетне и вярно ли Тръмп ще дава по 2000 долара на калпак стимули? :mhihi: Това ни е важно в момента, а не кОрбан. :mhihi:

Брей, признах те - по-добре информиран си от нас(мен) . :ok: Изглежда, че ще отварят дюкяна поне засега. Аз не очаквах да продължи още дълго, защото Тръмп би собствения си рекорд за най-дълго затваряне, този велик преговаряч :mhihi: , но не очаквах този уикенд да има развой.

Сега нали се опитва да оправдае тарифите си с тези 2000. :mhihi: Не знам вече кой се връзва на тези глупости, тези тарифи са въпрос на консенсус, не въпрос на желание на някой крал с корона. Говори си ги някакви колкото сина му да играе комар на финансовите пазари и накрая пак да го издуха в голяма степен де. И съда му каза да ходи на майната си с тези тарифи и гласове даже не можа да събере, и кметското място в Ню Йорк изгуби заради тези циркове и пак лае тъпотия след тъпотия.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 10 Ное 2025, 16:28

:mhihi: На Тръмпоний велики няма ли кой да му каже, че и тук има бая за уволняване, стига е дремал вече:
photo_2025-11-10_15-12-48.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Предишна

Назад към Извън Темата