Кабриолетите и роудстърите във форума!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: Кабриолетите и роудстърите във форума!

Мнение от ildivvy » 27 Окт 2025, 12:12

Снимки ще има, разбира се, но ще иска време! Преди да започна да го монтирам, ще искам вече да съм в новия гараж, защото сега в този, в който съм под наем временно, няма много място ( и осветеността е малко по-малка), а искам да отворя двете врати, за по-добър достъп и лесна работа! Идеята е до пролетта да стане, ако се получи!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 28 Окт 2025, 9:31

Направих нещо , което ми беше мерак даже отпреди да купя Маздата , а именно - да покарам на писта.
Всъщност това бе и една от причините да се спра на МХ-5 , защото е подходяща платформа за такива работи ( като изключим ,че е маломощна, но пък и аз съм абсолютен новобранец, така че степ бай степ :D ).
Изкефих се страшно много , даже още съм в приповдигнато настроение.
Возили са ме през 2023 ( 1.09 на старото Калояново) , пак е тръпка , но съвсем различно е да караш.
Държа да отбележа, че не съм се въртял и минавал през тревата , така че първият опит го броя за успешен :lol:
Също така имах много добър инструктор , който също е доволен от ученика ( т.е. мен ) , защото след приключване на обучението дадох време малко по-добро от това на инструктора. Той със сигурност може много повече от мен , но като за начало- много добре.
Също така го питах може ли вече към @vicho да се обръщам с " колега" , той каза : може :lol: :lol: :lol:
изтеглен файл.jpg
изтеглен файл (2).jpg
изтеглен файл (1).jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 28 Окт 2025, 9:46

Страхотно! Това е пример за перфектен уикенд!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Окт 2025, 11:17

немо написа:Направих нещо , което ми беше мерак даже отпреди да купя Маздата , а именно - да покарам на писта.
Всъщност това бе и една от причините да се спра на МХ-5 , защото е подходяща платформа за такива работи ( като изключим ,че е маломощна, но пък и аз съм абсолютен новобранец, така че степ бай степ :D ).Изкефих се страшно много , даже още съм в приповдигнато настроение.

викаш по-друго си е... :ok: :driving:

евала, чувството да можеш да се отпуснеш да даваш газ без притеснение е несравнимо, а емоциите от споделянето на това с приятели още повече :bchug:

немо написа:Също така го питах може ли вече към @vicho да се обръщам с " колега" , той каза : може :lol: :lol: :lol:

Официално си посветен в ордена на бензиновите рицари! ⚔️ От днес нататък имаш право да носиш титлата „Сър Немо от ордена на изгорелите гуми“ :mhihi: :smoke:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Предишна

Назад към Извън Темата