Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Re: Apple устройства, iOS и macOS тема

Мнение от Exclusive89 » 27 Окт 2025, 12:42

При нас пристигна (преди около година) нов оператор DIGI, мисля че беше румънски, направо им разказа играта на тукашните :mhihi: За 5 евра предлагат 20гб мобилен интернет. Преди малко погледнах как стоят нещата с домашният им интернет.. цените са меко казано смешни. Много скоро ще им стана абонат :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 27 Окт 2025, 13:00

ivanski_2 написа:
alekangg написа:Не знам къде свалят 300-400лв...
А и дори да свалят нещо е на тарифа 50-60лв/месец и накрая плащаш над реалната цена.
Аз съм на 22лв/месец и имам неограничени разговори и нет
Кой оператор това че трябва да взимам скоро и аз още една карта и това звучи супер

Sent from my iPhone using Tapatalk

Йетел, минах от предплатена карта на договор, в офис в началото на тази година.
Даже не повярвах като казаха, мислех, че има подводни камъни, ама нямаше.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 27 Окт 2025, 13:01

b_u_b_o написа:Задължени са, няма такъв филм да не се навиват. Ако някой служител ви говори друго просто не му се занимава и ви лъже. Бях чел някъде следната схема: пращаш им мейл със запитване може ли, те няма как да ти отговорят "не" щото подлежат на глоби ако го направят, разпечатваш си отговора и отиваш в магазина където пак няма какво да ти кажат като от централата са казали "може".

Може ли източник на bold-натото? За да мога да го използвам ако ми се опънат :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Окт 2025, 17:12

TNT написа:Има 26.0.1 :bchug: Надявам се да има подобрения, щото при мен освен лагването, усещам и батерията доста по-зле. Хелти процента на батерията също падна ДОСТА. Мисля беше 87% , сега е 83%. То под 80% май светва за смяна :roll: Като цяло вече съжалявам защо бързах да ъпгрейдвам.

Макар да е по-добре батерията с 26.0.1 , вече капацитета падна на 81% :lol: При по-новите модели не знам как е, ама 6% за месец и малко е скандално. То батерия няма да може да изкара и 1 година с такова управление на пауъра :no:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 27 Окт 2025, 17:32

3186 написа:
b_u_b_o написа:Задължени са, няма такъв филм да не се навиват. Ако някой служител ви говори друго просто не му се занимава и ви лъже. Бях чел някъде следната схема: пращаш им мейл със запитване може ли, те няма как да ти отговорят "не" щото подлежат на глоби ако го направят, разпечатваш си отговора и отиваш в магазина където пак няма какво да ти кажат като от централата са казали "може".

Може ли източник на bold-натото? За да мога да го използвам ако ми се опънат :bchug:

Чл. 134 ако им цитираш и им кажеш, че ще се оплачеш на комисията за регулиране на съобщенията би трябвало веднага да клекнат. Защото в закона пише, че трябва да осигурят преносимост, никъде не пише на какъв план тряба да си, тва си е тяхна измишьотина..

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 30 Окт 2025, 15:54

Часовника от ден на ден става по-зле :banghead:
8 часа на нощен режим, 1-2 нотификации и патерията е 40% надолу…демек сутрин отново трябва да зареждам :ranting:

Днес от 8:30 до момента е -60%…никакъв шанс да избута целия ден :censored:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 30 Окт 2025, 16:31

Вероятно другата седмица ще излезне нов ъпдейт, поне за телефоните. Уж била оправена. Те вече ебаха мамата на батериите :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 30 Окт 2025, 17:02

Имам питане. Много ги коментирате тия батерии, не разбирам защо, но...аз /каката де/ също имам айфон + 2 ипада, та някакъв проблем ли има да си смениш батерията ако нещо.. ? Питам да знам само.. Щото иначе излиза, че се едно да си купа нова кола щото на старата и се износиха гумите... Бъгне се нещо батерията - айде нов телефон..в тая тема с такова впечатление съм останал. Не нова батерия - нов телефон направо.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 30 Окт 2025, 17:19

Еми при мен за 40 дена падна със 7% battery health. С такова темпо, дори нова да е, няма да избута 1 година и ще е за смяна. Та все едно ще имаш кола, на която ще сменяш гумите заедно с маслото. Иначе не е супер драма, с 1 клипче от 5мин в ютуб, за 15-20мин сменяш батерията. 20-30-40лв от алиекспрес.
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 30 Окт 2025, 17:58

Моджо написа:Имам питане. Много ги коментирате тия батерии, не разбирам защо, но...аз /каката де/ също имам айфон + 2 ипада, та някакъв проблем ли има да си смениш батерията ако нещо.. ? Питам да знам само.. Щото иначе излиза, че се едно да си купа нова кола щото на старата и се износиха гумите... Бъгне се нещо батерията - айде нов телефон..в тая тема с такова впечатление съм останал. Не нова батерия - нов телефон направо.

Моят е от 2020-та още съм с 11 про-то от тогава. Батерията ми е 73%.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 30 Окт 2025, 18:14

Демек може. Не от алиекспрес, а за оригинална говорим.
Само хелтове гледате :))
Аз ще съм много доволен да изкарат някой някога телефон, който да издържи поне 12-14 часа мое ползване..засега няма такъв измислен. Та от тая гледна точка батерията, хелт , не знам какво си никога не ме е интересувало щото и чисто нов с голяма батерия да е пак се зарежда по минимум 2 пъти на денонощие :)) А скоро се поинтересувах какво точно е 1 цикъл на батерията при ев-тата..не е ли същото и при телефоните ? 1 цикъл е кога изхарчиш ток равен на капацитета. А междувременно ако искаш през 5 минути го зареждай тая си е...цикъла си е цикъл и той се брои само.
Хм,хм...

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 30 Окт 2025, 18:55

Аз пък искам да бутна батерията на 13п под 80% че да ми я сменят безплатно, но стои на 83 вече 6 месеца поне. С 26 е от бетите.

17 про е друга вселена обаче. При лекото ми ползване прави 3 дни и го пускам да се зарежда на около 20%. Като летя цял ден и съм почти през цялото време на ютюб, се прибирам на 30%. Не виждам колко повече може да се ползва, че да не изкара цял ден, освен ако си може би навън с ютюб на макс светъл дисплей. А по-големия е още по-добре.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 30 Окт 2025, 19:05

Поиграй 2-3 часа и пак кажи дали кара цял ден. То само с ютуб и браузер китайски нонейм изкарва цял ден.
Е са ще метна 1 час брол старс :))) Ахахахаха
Хм,хм...

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 30 Окт 2025, 20:00

Факт, че не играя и не го мисля това за разход

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 30 Окт 2025, 20:30

Айфонът е за капиталисти, да си гледат фондовата борса и капитализацията, не да цъкат игрички по цял ден като китайците. :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата