Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Re: Apple устройства, iOS и macOS тема

Мнение от empar » 22 Окт 2025, 22:44

Така като чета, май ще си остана с 18.7.1 още дълго време аз.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Окт 2025, 8:37

Докато не излезне 26.1 , наистина не бързай. Аз съжалих. От над 10 години ползвам само айфони и толкова смотан ъпдейт не е имало. Като излезне следващия ъпдейт, съм решил да правя рестор през лаптопа, хем да се освободи малко място, че е пълен.

ivanski_2 написа:При мен при часовника няма проблеми мери си точно и си кара батерията нормлано,
но телефона батерията ми караш час два максимум, купих външна батерия ... по едно време моята батерия се наду чак екрана ми се отвори, смених я , върнах айоса версията и сега всичко е нормално и там.

Преди няколко страници писа, че даже ти се е забързал телефона. После па карала два часа батерията, екрана се отворил, връщал си иОС версията... последно ? :dunno: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 23 Окт 2025, 8:49

с 13-ка съм, нямам забележки. От време на време някой приложение като Вайбър последните дни нещо се бъгва, но се преживява.

Има не малко видеа, какво и как да направиш за да не ти пада батерията.

При мен 13-ка кара около ден. с настройките:
От преди 4 години
https://www.youtube.com/watch?v=TjwmaAqS7IA

От преди две години:
https://www.youtube.com/watch?v=TjwmaAqS7IA

От преди месец
https://www.youtube.com/watch?v=jdQWWmJ4Bms

почти всико е валидно както за стария IOS или за последната версия.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 23 Окт 2025, 9:25

Вайбър като цяло има проблеми от няколко седмици. Едва ли е от ОС-а.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 23 Окт 2025, 9:37

TNT написа:Докато не излезне 26.1 , наистина не бързай. Аз съжалих. От над 10 години ползвам само айфони и толкова смотан ъпдейт не е имало. Като излезне следващия ъпдейт, съм решил да правя рестор през лаптопа, хем да се освободи малко място, че е пълен.

ivanski_2 написа:При мен при часовника няма проблеми мери си точно и си кара батерията нормлано,
но телефона батерията ми караш час два максимум, купих външна батерия ... по едно време моята батерия се наду чак екрана ми се отвори, смених я , върнах айоса версията и сега всичко е нормално и там.

Преди няколко страници писа, че даже ти се е забързал телефона. После па карала два часа батерията, екрана се отворил, връщал си иОС версията... последно ? :dunno: :mhihi: :mhihi:

В този ред са нещата както съм ги писал, не виждам кое те обърка :dunno:
Забърза се и всичко беше точно, после пак ъпдейтнах (аз си слагам бета версиите които още са в девелопмънт) и от там нататък проблема с батерията и връщането на друга версия.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 26 Окт 2025, 17:23

Почти всеки ден като се разхождаме минаваме през iStyle на Витошка и питаме за 17 Pro за половинката, до момента без успех :mhihi:
И снощи пак питаме и се оказа, че имали няколко бройки :mhihi: Момчето казва, от миналия ден.
Питам го, маКак така, бре :mhihi: , вчера пак питах, уж нямахте. Той седи и мига :mhihi:
Та взехме, де. Вече нямат, че докато го купим още няколко човека влезнаха и си взеха :mhihi:

Та схемата на тия и те не си я знаят. Питал съм ги "Мога ли да си предплатя?" - "Не може"
"Може ли по телефона да разбера дали имате, или на сайта?" - "Не може"
"Колко често получавате?" - "Всяка седмица, не е ясно колко и какви бройки"
"Как да разбера, че имате налични?" - "Идвайте на място"
"А в другите ви магазини?" - "Отивайте там на място"

Тия са суперскандални :help: :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G05 LCI xDrive40i

Мнение от damian2112 » 26 Окт 2025, 19:14

В А1 е същата работа, за жената успях да взема 17 Pro на момента, като преподписах няколко договора, и чакам 17 Pro Max за мен… и си ходя през няколко дена на място да проверявам… ма вече втора седмица няма нищо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 26 Окт 2025, 23:50

Ако бързаш, озончето и толкова, те за седмица докараха на всички познати. Ние имаме служебна отстъпка от 3% в айстайл, които са толкова недостатъчни, та дори няма вляза в този убит магазин заради тях. Ако успея покрай някоя комадировка/познат да взема от Америка, заради батерията, иначе с преподписване на договор и намаление. Още не разбирам хората, които плащат пълната цена за телефон. Повечето ми познати, вместо да чакат с договор да свалят 300-400 лева, те просто го взеха фул цена, ама явно аз не разбирам.

Също така, някой виждал ли е бялото на живо? Във всеки оператор/магазин, в който вляза, има Про Макс оранжево и Про синьо, бялото все едно не съществува?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 27 Окт 2025, 10:14

Не знам къде свалят 300-400лв...
А и дори да свалят нещо е на тарифа 50-60лв/месец и накрая плащаш над реалната цена.
Аз съм на 22лв/месец и имам неограничени разговори и нет

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 27 Окт 2025, 11:16

nxn написа:Също така, някой виждал ли е бялото на живо? Във всеки оператор/магазин, в който вляза, има Про Макс оранжево и Про синьо, бялото все едно не съществува?

На половинката в събота взехме бял Pro и имаше още една бройка, която минута след нас купиха.
Преди това съм засичал в същия магазин на Витошка Pro Max бял, но търсех стандартния :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 27 Окт 2025, 11:40

Официалните планове по сайтовете... под 40лв почти няма вече. Всичко е до зависи в кой офис си и дали ще сменяш оператор. Аз сериозно се замислям да мина на ваучер и да си зареждам квото ми трябва. Надали ще стигна до 25лв.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 27 Окт 2025, 11:55

Не знам дали оператор би се навил да ти запази номера обаче. Но и аз съм си го мислел де. Wifi има навсякъде, а за където няма - едни 3-5ГБ на месец ме устройват.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 27 Окт 2025, 12:01

Четох някъде в нета, че Yettel се навивали :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 27 Окт 2025, 12:04

alekangg написа:Не знам къде свалят 300-400лв...
А и дори да свалят нещо е на тарифа 50-60лв/месец и накрая плащаш над реалната цена.
Аз съм на 22лв/месец и имам неограничени разговори и нет
Кой оператор това че трябва да взимам скоро и аз още една карта и това звучи супер

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 27 Окт 2025, 12:11

Задължени са, няма такъв филм да не се навиват. Ако някой служител ви говори друго просто не му се занимава и ви лъже. Бях чел някъде следната схема: пращаш им мейл със запитване може ли, те няма как да ти отговорят "не" щото подлежат на глоби ако го направят, разпечатваш си отговора и отиваш в магазина където пак няма какво да ти кажат като от централата са казали "може".

Сега им гледах пакетите, при всички оператори такава схема ще излиза 20-21лв на месец. Просто по-евтините пакети са ги направили с по-къс срок, 30 дневни са само най-големите. Та 10лв за минути и 10лв за интернет горе долу се връзва за 300-500минути и 5-10гб. Йетел имат някакъв пакет 100 минути и 1500мб за 10лв, което ако не ползваш много интернет и говориш малко май най си струва.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата