Помощ за превод на една обява и още нещо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Помощ за превод на една обява и още нещо

Мнение от 520i » 20 Фев 2007, 15:11

Здравейте,бих те ли ми превели следното:

Besonderheiten:
el. Wegfahrsperre, Lederausstattung, Leichtmetallfelgen, Schiebedach

Beschreibung:
Ein Einzelstück, neu aufgebaut, Fzg. wurde neu Lackiert-die Innenausstg. wurde erneuert-echt-Ledersitze von Recaro, el. Schiebehebedach, Radio-CD-Navigat. -DVD-Anlage, Eclair-Endrohre-(Auspuff- )-gewaltiger- Sound, V-6-Motorisierung von Ford, Bereifung 345/35, Vorbereitung für Rückfahrkammera, Fzg. hat Deutschen Fzg. -Brief, Fzg. ist sehr gut verarbeitet und sehr Originalgetreu, Irtum und Angaben vorbehalten usw. .. .. .. .ACHTUNG KEIN ORIGINAL LAMBORGHINI. .. .. .. .. .. ..

Искам също така да ви попитам,например сега тръгвам за Германия да я купя тази кола,но как ще минавам през границите с толкова много пари.И понеже въобще не съм на ясно дали няма да ми искат някакви данъци ,такси и т.н. когато ги декларирам.Не е ли по лесно да ги прехвърля в сметка в германска банка и от там да си ги изтегля

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Фев 2007, 15:50

Ето :)
(Wegfahrsperre забравих какво беше)

Кожен салон, летни джанти, джам на тавана.

Описание:
Уникат, обновен, нова боя (или поне лак-а са го оправили??), обновен интериор - нови седалки Рекаро, ел. шибедах, Радио-CD-Навигация-DVD система, някв дива генерация - сериозен звук, V6 мотор на Ford, 345/35 гуми, подготовка за камера за задно виждане, немски документи, возилото е много добре обновено и т.н. Внимание - не е оригнално Ламборгини (това нещо не мога да го схвана?)

;)

Потребител
Аватар

Мнение от Stormblast » 20 Фев 2007, 15:55

Wegfahrsperre е имобилайзер...

Иначе колата е някакво реставрирано Ламбо. Видях и аз обявата в мобиле - прилича ми на Countach...

Ще е доста смела покупка ако го вземеш - успех и късмет!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 20 Фев 2007, 16:12

Aми доста сериозно съм се замисил.На добра цена е и като ново,доста пари са хвърлени по него.Според мен повече от това няма на къде да му пада цената,само ще се покачва.Незнам ще смена точно на колко ще ми стъпи и живоот и здраве ще видим какво ще стане.Съмнява ме само дали има тези ЕВО сертификати 1,2 и т.н.

Потребител
Аватар

Мнение от Stormblast » 20 Фев 2007, 16:30

Колата със сигурност има ЕВРО сертификат, защото пише че има разрешително за движение (Fahrzeugbrief).
Зависи какъв е тоя двигател на форд - ако е нов, нищо чудно колата да покрива и ЕВРО 4...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 20 Фев 2007, 16:42

ACHTUNG KEIN ORIGINAL LAMBORGHINI

Нали знаете,че това не е Ламборджини,а е от тези дето някой си ги прави с подръчни материали.Инъче изглежда забавно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 20 Фев 2007, 16:53

Да не би да е Kit-car :roll: ?

Назад към Извън Темата