Успехи на българският спорт!
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Успехи на българският спорт!
Той да не е роб? Как се продава жив човек в днешно време? Ще направи, каквото реши! Най-много да им тури пръста..., като са много отворени!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Насар като ходи по емирствата слагат билбордове и видеостени с портрета му, по-големи от на Доналд Тръмп
Само в БГ му намират кусури. Много хора не си дават сметка какво е да имаш шампион от такава величина, за такава малка страна. И не само той, целият му екип заслужават само поклон.
Само в БГ му намират кусури. Много хора не си дават сметка какво е да имаш шампион от такава величина, за такава малка страна. И не само той, целият му екип заслужават само поклон.enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Да бяга с 300 докато е във вихъра си. Аз лично пак ще се радвам за него дори и да не се състезава за "нашата мила родина" ... 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
E заради такива ''патриоти'' нашата мила родина е с посредствени ВЕЧЕ резултати в спортове които сме били силни ...И Цолов да става испанец , волейболистите италианци ,борци щангисти из арабския свят , Алберт австриец , и кот можем да продадем и да закриваме
И не само в спорта... Аре малко национално самочувствие имайте бе хора , държава с история сме ... Те Косово и С. Македония на два дена държави повече националисти от нас са
То Насар не си беше и помислял за друга държава , обаче от много изговорени простотии ще вземе да се самонавива ...
И не , не се радвам наш спортист да се състезава за друга държава - реве ми се
И не само в спорта... Аре малко национално самочувствие имайте бе хора , държава с история сме ... Те Косово и С. Македония на два дена държави повече националисти от нас са
То Насар не си беше и помислял за друга държава , обаче от много изговорени простотии ще вземе да се самонавива ...И не , не се радвам наш спортист да се състезава за друга държава - реве ми се

- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Пичове, вдигането на щанги си е един вид БГ патент. Насар е продукт на старата школа и иде да покаже, че на ниво тренировки и отбор в тази неработеща държва, все още е останало едно местенце, където мъждука този стар дух и все още е на световно ниво. Но имайте предвид, че рибата се вмирисва от към главата и вече на 90% вмирисана, казвам 90% заради Карлос, иначе щях да кажа 100%.
Това, че Насар се опитва да излезе от България, е да постигне повече и да си подсгури по-добри условия за остатъка от живота, понеже тук никой не му пука за това. Факт е, че бивши големи БГ шампиони в щангите мизерстваха до края на живота си.
Това, че Насар се опитва да излезе от България, е да постигне повече и да си подсгури по-добри условия за остатъка от живота, понеже тук никой не му пука за това. Факт е, че бивши големи БГ шампиони в щангите мизерстваха до края на живота си.
- BorislavB
- ентусиаст
-
mr_petroff написа:E заради такива ''патриоти'' нашата мила родина е с посредствени ВЕЧЕ резултати в спортове които сме били силни ...И Цолов да става испанец , волейболистите италианци ,борци щангисти из арабския свят , Алберт австриец , и кот можем да продадем и да закривамеИ не само в спорта... Аре малко национално самочувствие имайте бе хора , държава с история сме ... Те Косово и С. Македония на два дена държави повече националисти от нас са
То Насар не си беше и помислял за друга държава , обаче от много изговорени простотии ще вземе да се самонавива ...
И не , не се радвам наш спортист да се състезава за друга държава - реве ми се
Да прав си, нека остане и го продадат като едно парче месо и да се гаврят още с труда му. Чудя се ако си на негово място как би постъпил сигурно щеше да остане в България нищо,че се гаврят с тебе.

Аз не съм патриот, защото виждам, че държава няма, няма и да има скоро и предпочитам хора като Карлос да бягат докато могат. Волейболистите доколкото съм запознат не играят в български отбори, Цолов също не се състезава с български отбор така,че примерите ти са малко неуместни.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Няма нужда да се 'дъвчем' тук, като преди това не ходим да гласуваме и малко по-малко спомагаме тази територия да заприличва на това, което е в момента, като я оставяме на платените и принудени нещастници да си избират големия Г** и дъртата тиква да я управляват, за да я крадат! Т.е. ние помагаме за съществуването на тази ситуация, а после се караме защо хората се борят с нея, както могат, и даваме мнение какво да правят!
Ex: 96' BMW318ti

- BorislavB
- ентусиаст
-
Аз не се дъвча гледам реално на ситуацията, на 28 съм и не съм пропускал гласуване освен последния път като видях,че вече няма смисъл да ходя да гласувам, защото е една и съща ситуацията. И да повече и не мисля да ходя да гласувам, щото нещата няма да се оправят така или иначе. Както и да е мое мнение да не осираме темата, Карлос и екипа му си знаят най-добре как да процедират. Успех му пожелавам 
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Само да вметна за последно по темата - клубните отбори на БГ спортистите от коя държава са няма нищо общо с това за коя държава се състезават. Карлос дига за германски клуб между друго ... Не си ли уважаваш държавата , не уважаваш и себе си , и когато не гласуваш също е неуважение към себе си