Хотел в близост до летището
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- georgi_1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 528i 1996г.
Хотел в близост до летището
Здравейте!
Предложете хубаво хотелче за не много пари в близост до летище София. За една нощувка става съпрос. Благодаря!
Предложете хубаво хотелче за не много пари в близост до летище София. За една нощувка става съпрос. Благодаря!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Хотел в близост до летището
Нямаш много опции: Ibis и Best Western Premier...вторият е доста по-добър избор
Мисля и на двете места можеш да ползваш безплатния шатъл до Т1 и Т2 от паркинга
Новият Be One на детелината също е опция, но е малко по-далече и ако си с такси до летище ще ти натовари сметката доста докато се обърне
Новият Be One на детелината също е опция, но е малко по-далече и ако си с такси до летище ще ти натовари сметката доста докато се обърне
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
НА Ibis им ползвам паркинга, когато летя. Имат совалка до двата терминала и всичко е ок. Гледам, че доста хора ползват и хотела. Цената на паркинга е между ок и ниска.
Какъв е бюджета?
Ако се гони цена и пътуване с градски не е проблем, като опция виждам хотела на БАН.
Отделно в студенстки град има много възможности.
На пешеходно до летището колегите вече споменаха, също е възможен и интер експо хотел - на 1 няколко станции с метрото от летището.
Ако се гони цена и пътуване с градски не е проблем, като опция виждам хотела на БАН.
Отделно в студенстки град има много възможности.
На пешеходно до летището колегите вече споменаха, също е възможен и интер експо хотел - на 1 няколко станции с метрото от летището.
- georgi_1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 528i 1996г.
Бюджета е нисък
. Като цяло съм с кола и може да не е точно до летището. Целта е да спя в София и сутринта в 5 да взема човек от летището и да се прибераме към вкъщи. Не ми се пътува до София по нощите и после обратно път, за това ще нощувам в столицата.'
georgi_1986 написа:Бюджета е нисък. Като цяло съм с кола и може да не е точно до летището. Целта е да спя в София и сутринта в 5 да взема човек от летището и да се прибераме към вкъщи. Не ми се пътува до София по нощите и после обратно път, за това ще нощувам в столицата.'
Ако си с кола ти препоръчвам някъде по-далеч да спиш, а после да си пътувате - лесен вариант е Студентски град - виж хотел Брод например, дава ми 80лв на нощувка за един за уикенд стая.
Аз по времето на страшния вирус (дето измряха на 90% бабите) спах в хотел Дискрет, Владая - много съм доволен за цената си. Водещото беше бюджета. Нощем няма трафик и прекосяването на София е не повече от 20 минути...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Както казаха Дом на учения (така се казва) в комплекса на БАН е близо и не е скъпо ако ще се гони бюджет и не е толкова зле. Има и къде да се паркира.
Иначе и по евтино може да се намери по разни хостели....или по-далечко и извън София.
В ст град също има...
Идея нямам откъде ще идваш..аз бих си пътувал вместо да търся хотел.
EDIT Ся погледнах и в Монтесито става под 100 лв е нощувката. Мислех, че е повече.
Иначе и по евтино може да се намери по разни хостели....или по-далечко и извън София.
В ст град също има...
Идея нямам откъде ще идваш..аз бих си пътувал вместо да търся хотел.
EDIT Ся погледнах и в Монтесито става под 100 лв е нощувката. Мислех, че е повече.
Последна промяна Моджо на 24 Окт 2025, 18:41, променена общо 1 път
Хм,хм...
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Хотел 007, за под 10 минути си стигнал до летището. Гледам са вдигнали цените, но пак изглежда приемливо - единична стая е 75 лв.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
Кой "петък", Колега? Ако е за вчера, прекалено късно е. Ако е за другия "петък" - 31-ви, пиши на лс.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
11 мнения
• Страница 1 от 1