Успехи на българският спорт!
Модератор: Общи модератори
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Re: Успехи на българският спорт!
BorislavB написа:Ако бях на него досега да съм избягал с 300 към местата дето му предлагаха 100 пъти по-добри условия. Ще си уреди живота на него и на доста хора около него, и тука не става въпрос само за парите ами и за уважението.
Викаш да не стане като със Серафим Тодоров? Или Гълъбин Боевски? Карлос в момента просто трябва да пише един мейл на федерация по избор-Катар, Щатите, СА.... ще го позлатят навсякъде
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и се наредил на опашката пред ОеМвИ...
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и се наредил на опашката пред ОеМвИ...
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Той сам си го казва, държавата не му помага, помагат му спонсорите, което явно на него му стига и затова продължава да се състезава за България, но защо да нямаш една хубава финансова подкрепа и от държавата и дай боже един ден като приключи да може да направи една зала където да тренира следващите бъдещи шампиони и да продължи да носи златни медали, като треньор.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Важното е държавата да помага на ония чалга титани, дето вчера разгромиха Турция
Тоя скапан спорт футбола трябва да го забранят в Конституцията на тая територия...
Тоя скапан спорт футбола трябва да го забранят в Конституцията на тая територия...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
zAcK.... Държавата не финансира футбола, дават се некви пари за аматьорски и женски футбол но профи клубовете не получават и стотинка.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Ако бяхме като Северна Корея, днес щеше да има разстрел на стадиона. Гонзо и щаба му и националите с треньора... или пък тълпата да ги пребие с камъни 
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Темата е за успехите на българския спорт, нека не го забравяме! Карлос е голям, уникално явление!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ивайло Димов написа:zAcK.... Държавата не финансира футбола, дават се некви пари за аматьорски и женски футбол но профи клубовете не получават и стотинка.
Да, да! А мармотите какво правят, че съм забравил?
Само в Пловдив колко милиони и милиони изсипа държавата за стадиони?

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Стадионите не са собственост на клубовете, а Боко ги изсипа там по съвсем други причини
.Аз говоря за пари от държавния бюджет за издръжка на клубовете както се дават бюджети на други спортове.
.Аз говоря за пари от държавния бюджет за издръжка на клубовете както се дават бюджети на други спортове.- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Темата е за успехи на българския спорт, а не за неуспехи на българската чалга култура чрез спорта. Нормално е след като тези ритнитопковци са израснали в България да става така. Жив пример беше Божинов, израстна в Италия където стана футболист, взе да се връща често в България и вместо да се опита да надмине Стоичков, Костадинова, Балъков, Лечков, Пенев и Бербатов(понеже всички тези късно отидоха навън, а той на 15 в Серия А когато още беше най-силното първенство в света
)той се повлия от показността, харченето на пари, които му дойдоха с чувалите, а нашите чалгаджийки само такива наивници чакат. Онзи цървулко на Бобито сина му и той можеше да стане наистина успешен вратар, ама избра същия път, просто заради баща си му удължиха агонията в националния(а и там, който и да вардеше, все тая)а и и когато имаш качества за вратар, много по-бавно слизаш надолу в стълбицата, понеже физическите усилия на терена са по-малко.
Та да, тези израснали навън имат шанса да останат малко по-земни, но от колкото по-бедна държава идват, толкова по-трудно е това. Особено като се откажеш и не особено умен.
Вчера слушам журналист по Фокус да обяснява за разликата между държанието на волейболистите ни и футболистите, едните вика скромни, тихи, изказват се и говорят по един начин, на другите оставете, че им трябва не знам колко време пауза между отделните мисли, ами и масово са арогантни и надути.
Така е, футбола все пак е далеч, далееееч по-комерсиална игра с много повече клубове и играчи, та нормално да има повече издънки като хора, а след като най-обикновен некадърник в така наречената ни А група(Ефбет лига
)взема 5-цифрени заплати как да се очаква да не е надут пуяк? Дай им кръчми като станат малко по-големи и им гледали сеира.
Смешно или не, ако снощи бяха решили след мача да предизвикат турците на ориенталски танци, вероятно нашите щяха да са победители въпреки, че онези долу уж далеч повече ги владеят.
Ама нормално, все пак те имат звезди от Ювентус, Реал Мадрид, а там няма кой да ги търпи да ходят по кръчмите и да тренират ориенталски танци изучили като малки.
Без да гледам мача предполагам де се е стигнало дотам, че са ни подценили след като са повели с 1:0, нашите да решили да натиснат колкото могат, все пак ние треньор, супер изненадващо изравняване, онези цяло полувреме са се мъчили да се нагодят към този шок, но не са успели, на почивката треньора им е казал каквото трябва и са изчезнали коренно променени второто полувреме като нашите са се опитвали да се пазят колкото може, но идва неизбежното - разликата във физическата подготовка. Онези изведнъж усещат, че нашите почват да се движат на още по-забавен кадър и айде голове няколко, ама този път без да се отпускат, че да не стане изненада, а и все пак за второто място може да се гледа голова разлика с Грузия, нищо не е ясно. В Турция ако тръгнат да играят ни чака същото. Испанците просто спряха да играят от уважение все пак, понеже нито се натискахме, а и на звездите от клубните им отбори им намигват да не си дават толкова зор в подобни селски тренировки защото големите пари идват от тях, а не от националния. Не изключвам и вероятността Гонзо да е говорил с някой от техните да им обясни, че се даваме без бой и в замяна да не ни бият с много, хем така ще си запазят и играчите свежи.
Та да, тези израснали навън имат шанса да останат малко по-земни, но от колкото по-бедна държава идват, толкова по-трудно е това. Особено като се откажеш и не особено умен.
Вчера слушам журналист по Фокус да обяснява за разликата между държанието на волейболистите ни и футболистите, едните вика скромни, тихи, изказват се и говорят по един начин, на другите оставете, че им трябва не знам колко време пауза между отделните мисли, ами и масово са арогантни и надути.
Така е, футбола все пак е далеч, далееееч по-комерсиална игра с много повече клубове и играчи, та нормално да има повече издънки като хора, а след като най-обикновен некадърник в така наречената ни А група(Ефбет лига
Смешно или не, ако снощи бяха решили след мача да предизвикат турците на ориенталски танци, вероятно нашите щяха да са победители въпреки, че онези долу уж далеч повече ги владеят.
Ама нормално, все пак те имат звезди от Ювентус, Реал Мадрид, а там няма кой да ги търпи да ходят по кръчмите и да тренират ориенталски танци изучили като малки.Без да гледам мача предполагам де се е стигнало дотам, че са ни подценили след като са повели с 1:0, нашите да решили да натиснат колкото могат, все пак ние треньор, супер изненадващо изравняване, онези цяло полувреме са се мъчили да се нагодят към този шок, но не са успели, на почивката треньора им е казал каквото трябва и са изчезнали коренно променени второто полувреме като нашите са се опитвали да се пазят колкото може, но идва неизбежното - разликата във физическата подготовка. Онези изведнъж усещат, че нашите почват да се движат на още по-забавен кадър и айде голове няколко, ама този път без да се отпускат, че да не стане изненада, а и все пак за второто място може да се гледа голова разлика с Грузия, нищо не е ясно. В Турция ако тръгнат да играят ни чака същото. Испанците просто спряха да играят от уважение все пак, понеже нито се натискахме, а и на звездите от клубните им отбори им намигват да не си дават толкова зор в подобни селски тренировки защото големите пари идват от тях, а не от националния. Не изключвам и вероятността Гонзо да е говорил с някой от техните да им обясни, че се даваме без бой и в замяна да не ни бият с много, хем така ще си запазят и играчите свежи.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Ивайло Димов написа:zAcK.... Държавата не финансира футбола, дават се некви пари за аматьорски и женски футбол но профи клубовете не получават и стотинка.
Държавата финансира националния отбор по футбол, т.е. данъците се харчат за този позор. Ние не трябва да даваме данъците си за това.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Искате ли да направим отделна тема НЕуспехите на българския спорт? 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Нека не разваляме хубавата тема повече с футболистите ни.
Насар е супер машина. За неуспешните опити в първото движение после каза, че не му отивал сребърен медал и затова не искал... за мен това беше малко несериозно. Той е по-силен във второто движение, ама там пък направо ги смаза. За тоя от Ирак чак малко тъпо ми стана, човека направи световен рекорд, но пак не му стигна за тотала
Насар е супер машина. За неуспешните опити в първото движение после каза, че не му отивал сребърен медал и затова не искал... за мен това беше малко несериозно. Той е по-силен във второто движение, ама там пък направо ги смаза. За тоя от Ирак чак малко тъпо ми стана, човека направи световен рекорд, но пак не му стигна за тотала
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
На това му се вика - пусни куция напред, лесно се стига.
Какво да правиш, нашия и тойбс рекорд, нали знаеш като играеш Белот, вадиш терца, ама не важи ако някой извади по-голяма.
Какво да правиш, нашия и тойбс рекорд, нали знаеш като играеш Белот, вадиш терца, ама не важи ако някой извади по-голяма.
In God we trust, all others we track.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Ама щеше да има още един медал, дори и бронзов да беше. Който се трупа на сметката на страната също, освен на неговата. Вероятно и премия щеше да има. И за тоталката можеше и 400 да е
Според мен беше друга причината, но важното, че има 2 златни медала и нов рекорд. И имаше интрига някаква. На предните беше "пиши там отгоре" , излиза и ги вдига
Бая здрав е, млад е, за още доста медали се е засилил. Както някой беше казал, той не иска да стане просто шампион, а легенда.
Дано само не се опитат пак да го забъркат в някакви скандали и да му повлияе. Помня как един нещастен програмист се опита вече.
Дано само не се опитат пак да го забъркат в някакви скандали и да му повлияе. Помня как един нещастен програмист се опита вече.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Нз за програмиста ама за случката на магистралата, той беше единствения адекватен там, дето махаше с ръце, за да НЕ стане нещо.
Машина е момчето и на първо място изглежда скромен. Дано пътя му е постлан само с положително емоции.
Аз също съм на мнение, че на такива хора, колкото и гадно да звучи, пътя им е в чужбина, да е за урок на нашите, да сме си за смях пред цял свят.
Машина е момчето и на първо място изглежда скромен. Дано пътя му е постлан само с положително емоции.
Аз също съм на мнение, че на такива хора, колкото и гадно да звучи, пътя им е в чужбина, да е за урок на нашите, да сме си за смях пред цял свят.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите