Новите ГТП стикери

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Новите ГТП стикери

Мнение от vicho » 27 Авг 2025, 10:37

аз стикер за ГО не съм лепил от много години, вече не помня колко точно, ама поне 5... проблеми не съм имал, нито са ме питали :dunno:

хубаво е, че и тоя за прегледа ще се разкара, нашият човек с печатницата е мултимилионер вече, та... все тая :mrgreen: :smoke:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 27 Авг 2025, 10:43

Моджо написа:От 2027 чета че няма да има стикер за застраховката. Не че съм го залепил :)) Даже не го знам къде е :)).

И аз карам без стикери, а тия на ГТП ми седят горе зад огледалото и не го виждам изобщо.

Иначе ме бяха спряли с 36-цата, като ми върнаха документите само казаха, че тоя стикер трябвало да бъде залапен, но нищо повече.
Миналата седмица ме спираха с 61-цата и нищо не казаха. :angel:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от St.Trinity » 27 Авг 2025, 13:33

Мен друго ме подразни, че трябва да си запазя час. И то не конкретния пункт, а всички се опитват да работят по този начин. Напомнят ти със SMS около десетина дни преди това, от теб се очаква да се свържеш с тях и да ти запишат час. Въпреки напомнянето просрочих нарочно, не съм забравил. Примерно Събота ми изтича, Неделя не мога и да искам, Понеделник имах да върша нещо и отивам Вторник сутринта, без ангажимент. Наясно съм че съм минал 2 км нелегално. Имате ли час? - Не, нямам. Е тия коли са преди теб, и ми показва разпиляно паркирали (празни) коли на територията на пункта, даже вика: собствениците им са ги оставили и пият кафе и ние ги минаваме. Викам си на акъла, *ах тия собственици. Две други коли (със собствениците им вътре) са се наредили на опашка и една минава в момента. Отивам да кажем в 9:30 и ми казват че до 12:30 са запълнени. Един преглед трае около 25 мин., до пункта в който отидох имаше и друг в съседство. Викам им: оставам, нареждам се, запомнете след кой ми е реда, когато - тогава. Минаха двете коли от опашката, имаше и един който вървеше напред-назад без колата си, и той беше преди мен, докара си колата мина и той, и изненадващо - следващия бях аз. Винаги досега, включително и този път съм минавал и минах по първия начин. Естествено, не ми хареса как ми залепиха стикера настрани, и по-късно същия ден си го отлепих внимателно и си го презалепих най-долу вляво под гражданската.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 27 Авг 2025, 14:24

Досега не са ми искали час. Ден-два преди да ми изтече ГТП обикалям местните пунктове и винаги се случва някой да е празен или само с кола пред мен. Другият вариант е да се ходи следобед след 15 ч., когато почти винаги пунктаджиите седят и лапат мухите
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 27 Авг 2025, 15:15

Аз всеки път си запазвам час вече 4-5 години. Отивам и директно влизам за преглед. Миналата година закъснях с 10 минути и човека ми звъня, ама не съм го чул, та бяха пуснали кола, дошла преди мен, тъй като не съм вдигнал.

Тази година минах на друг пункт, че беше събота следобед /работят и в неделя дори/, та си запазих час от днес за днес, отидох и нямаше никой пред пункта. Същата сутрин минах през 2-3 друг пункта и навсякъде чакаха по 3-4 коли.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 27 Авг 2025, 15:43

По принцип не е задължително, но помага често и да имаш час! Така може да отидеш точно на време и да влезеш без да чакаш.. Иначе, пак си минаваш след другите на опашката и ... готово!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 27 Авг 2025, 16:44

Оставам колата и като е готова звънкат. Кой ще ти чака половин ден :lol:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата