Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Море [emoji[emoji638][emoji639][emoji[emoji6[emoji640][e

Мнение от turieca » 17 Авг 2025, 21:12

На Фанари миналата неделя беше ад. Плажа между двете села беше пълен, а колко белгийци и германци имаше да врякат и да заравят фасове не е истина. Никога не съм виждал толкова мизерия там. Повече в сезон там НЕ. Ние спим в Кирково и от там слизаме.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Море 2025г.?!...

Мнение от Don_Diego » 18 Авг 2025, 15:31

ГКПП Златоград работи ли? Имаше някакви протести скоро, но не помня за този пункт ли бяха или за Рудозем
Обмислям уикенд в апартамента на приятел при Паралия Офринио, но ми се иска да го съчетая с каране в Родопите преди морето :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Авг 2025, 15:36

Имаше протести на Маказа заради неотворения Рудозем. Златоград би трябвало да си работи.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 18 Авг 2025, 15:38

Да, сега рових и видях, че Рудозем е проблемен. Златоград си работи :bchug:

Остава да убедя милото, че си струва да изкара 7-8 часа в колата :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Авг 2025, 15:41

https://offnews.bg/112/8-godishno-dete- ... 49964.html

8-годишно дете от Разлог е загинало след падане от парашут. Инцидентът е станал на Южния плаж в Несебър около 14:00 ч.

от височина 40-50 м паднало 8-годишно момченце

Пълен абсурд е по морето. Парашути, въжета, АТВ-та, балони - тотална смрад :banghead: Направо да го затварят цялото черноморие, да не се мъчат.

Защо изобщо са го вдигнали на такава височина, то тва е 15 етажна сграда толко :banghead: :ranting:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 18 Авг 2025, 22:09

То ГККП вече по тази граница няма, така че по подразбиране не работят :D Обаче пътя Златоград - Ксанти е отворен, събота минах. Откъм гръцката страна пътя е леко по изоставен, ама разбираемо е - най бедната страна в ЕС са...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 23 Авг 2025, 20:03

Явно са те чули! Започват ремонт на отсечката в гръцка страна до 13 Септември. Пътя ще е затворен от 07.00ч до 19.00ч през седмицата и в съботни дни, а ще се минава вечер/нощем и в неделя! Имайте го предвид!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 23 Авг 2025, 22:49

Тъй, прибрахме се от Парга! Трябва да се види - ВЕДНЪЖ!
Язък за всичките красоти и история с тая навалица, чу'ек! Декември-Януари може да мина за зехтинче от фабриката и толкова. Кракът ми повече в това нещо не стъпва в сезон.

Накратко ще се опитам да похваля няколко неща.
Хотелчето - Kefalas Apartments. Класическо семейно хотелче в Гърция. Чисто, поддържано и със супер готини домакини.
Като заведения - двата ресторанта на плаж Валтос - Captain's и Al Marе.
Като плажове - Луца+Врахос(не знам къде е разликата и границата), което го имам набелязано от няколко зимни ходения за риба и не разочарова. Чисто, спокойно, красиво, баровете бяха супер.
Амудия - Моджо вече го сподели. За деца е един път.
ТОП ЪФ ДЪ ТОП - заливът на Одисей. Морето е идентично с Амудия, няма много хора а гледката е МАМАТА и в двете посоки. Напред море, назад планина, а в южната част на залива има и ледена карстова рекичка. Зимъс ще отида, когато е напълно празно да му се порадвам на спокойствие и да попълзя малко по скалите от северната страна, защото имат доста потенциал.
Под въпросният залив на Одисей(Керенца) има още три невероятни прелести - Скала, Алони и Амонаки, но там беше невъзможно след 10 сутринта да си намериш място. Позяпахме само.

За първи път след 12 години в Гърция дойде и времето за някоя и друга греда!
Самият плаж Валтос е покъртителен коптор. Беше ни под гъзовете, та го посетихме два пъти. Тотална грешка! Балкански селски парвенюта от всички видове, платени шезлонги, за които минават разни баДки да ти събират кеш и не ти дават касова бележка. Пясъкът е пълен с фасове, цените са абсурдни, а сервираното е съвършена помия. Водни дейности на 25 метра от брега, навътре няма влизане, защото ще те помете нещо. Джетове, лодки, яхти, накачулени една върху друга. Идваше брегова охрана да им се карат нещо. Тая нощ акостира и някакъв 100 метров круизер на входа на залива, та съвсем осра пейзажа.
Имаше и забавна част! Едно сервитьорче на второто ходене ме дебнеше да вляза във водата, да заговаря жена ми, та поне се посмяхме малко.
Водните маршрутки из района са 1/1 със софийските такива от близкото минало. Или имаш точно, в кеш, или не се качваш. Сърдити, не говорят английски, карат се с хората за всичко, карат се и с тия накачулените олигофрени, че са им на пътя.
Аз кеш в Гърция вече дори не нося, та се наложи да теглим пари. 70 евро излязоха 168лв. Вече проучвам как да сложа банкомат в Гърция! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 24 Авг 2025, 8:35

Има даже табела къде свършва Луца :))) Не сте я видели..... Казах ти , че за почивка в Парга не е ок..иначе да се разходиш-да.
Другия път идете във WhiteSands
https://www.google.com/maps/place/White ... FQAw%3D%3D
Аз пък си донесох от любимите маслини /труба/ 3 големи кофички по 900 грама и едната си я изядох вече кажи речи сам....мммммм
ПП. Идете и тук ако ходите пак
https://www.google.com/maps/place/Alona ... FQAw%3D%3D
Има и две пещерички..за плуване с маска и шнорхел е един път.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 24 Авг 2025, 12:13

Посетихме Валтос бийч първият ден, когато пристигнахме. Бара, който ни обслужваше беше Кактус, абсолютно всичко платихме с карта. Между другото не се сещам някой да ни е поискал кеш. Покарах джетски на плаж Lichnos, и там платих с карта.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 24 Авг 2025, 12:18

Ние бяхме в Таласа и Инфинити, като и на двете места шезлонгите се плащаха кеш. :dummy:

Предишна

Назад към Извън Темата