Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Re: Море [emoji[emoji638][emoji639][emoji[emoji6[emoji640][e
На Фанари миналата неделя беше ад. Плажа между двете села беше пълен, а колко белгийци и германци имаше да врякат и да заравят фасове не е истина. Никога не съм виждал толкова мизерия там. Повече в сезон там НЕ. Ние спим в Кирково и от там слизаме.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Море 2025г.?!...
ГКПП Златоград работи ли? Имаше някакви протести скоро, но не помня за този пункт ли бяха или за Рудозем
Обмислям уикенд в апартамента на приятел при Паралия Офринио, но ми се иска да го съчетая с каране в Родопите преди морето
Обмислям уикенд в апартамента на приятел при Паралия Офринио, но ми се иска да го съчетая с каране в Родопите преди морето

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Имаше протести на Маказа заради неотворения Рудозем. Златоград би трябвало да си работи.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Да, сега рових и видях, че Рудозем е проблемен. Златоград си работи
Остава да убедя милото, че си струва да изкара 7-8 часа в колата

Остава да убедя милото, че си струва да изкара 7-8 часа в колата

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
https://offnews.bg/112/8-godishno-dete- ... 49964.html
Пълен абсурд е по морето. Парашути, въжета, АТВ-та, балони - тотална смрад
Направо да го затварят цялото черноморие, да не се мъчат.
Защо изобщо са го вдигнали на такава височина, то тва е 15 етажна сграда толко

8-годишно дете от Разлог е загинало след падане от парашут. Инцидентът е станал на Южния плаж в Несебър около 14:00 ч.
от височина 40-50 м паднало 8-годишно момченце
Пълен абсурд е по морето. Парашути, въжета, АТВ-та, балони - тотална смрад

Защо изобщо са го вдигнали на такава височина, то тва е 15 етажна сграда толко

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
То ГККП вече по тази граница няма, така че по подразбиране не работят
Обаче пътя Златоград - Ксанти е отворен, събота минах. Откъм гръцката страна пътя е леко по изоставен, ама разбираемо е - най бедната страна в ЕС са...

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Явно са те чули! Започват ремонт на отсечката в гръцка страна до 13 Септември. Пътя ще е затворен от 07.00ч до 19.00ч през седмицата и в съботни дни, а ще се минава вечер/нощем и в неделя! Имайте го предвид!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Тъй, прибрахме се от Парга! Трябва да се види - ВЕДНЪЖ!
Язък за всичките красоти и история с тая навалица, чу'ек! Декември-Януари може да мина за зехтинче от фабриката и толкова. Кракът ми повече в това нещо не стъпва в сезон.
Накратко ще се опитам да похваля няколко неща.
Хотелчето - Kefalas Apartments. Класическо семейно хотелче в Гърция. Чисто, поддържано и със супер готини домакини.
Като заведения - двата ресторанта на плаж Валтос - Captain's и Al Marе.
Като плажове - Луца+Врахос(не знам къде е разликата и границата), което го имам набелязано от няколко зимни ходения за риба и не разочарова. Чисто, спокойно, красиво, баровете бяха супер.
Амудия - Моджо вече го сподели. За деца е един път.
ТОП ЪФ ДЪ ТОП - заливът на Одисей. Морето е идентично с Амудия, няма много хора а гледката е МАМАТА и в двете посоки. Напред море, назад планина, а в южната част на залива има и ледена карстова рекичка. Зимъс ще отида, когато е напълно празно да му се порадвам на спокойствие и да попълзя малко по скалите от северната страна, защото имат доста потенциал.
Под въпросният залив на Одисей(Керенца) има още три невероятни прелести - Скала, Алони и Амонаки, но там беше невъзможно след 10 сутринта да си намериш място. Позяпахме само.
За първи път след 12 години в Гърция дойде и времето за някоя и друга греда!
Самият плаж Валтос е покъртителен коптор. Беше ни под гъзовете, та го посетихме два пъти. Тотална грешка! Балкански селски парвенюта от всички видове, платени шезлонги, за които минават разни баДки да ти събират кеш и не ти дават касова бележка. Пясъкът е пълен с фасове, цените са абсурдни, а сервираното е съвършена помия. Водни дейности на 25 метра от брега, навътре няма влизане, защото ще те помете нещо. Джетове, лодки, яхти, накачулени една върху друга. Идваше брегова охрана да им се карат нещо. Тая нощ акостира и някакъв 100 метров круизер на входа на залива, та съвсем осра пейзажа.
Имаше и забавна част! Едно сервитьорче на второто ходене ме дебнеше да вляза във водата, да заговаря жена ми, та поне се посмяхме малко.
Водните маршрутки из района са 1/1 със софийските такива от близкото минало. Или имаш точно, в кеш, или не се качваш. Сърдити, не говорят английски, карат се с хората за всичко, карат се и с тия накачулените олигофрени, че са им на пътя.
Аз кеш в Гърция вече дори не нося, та се наложи да теглим пари. 70 евро излязоха 168лв. Вече проучвам как да сложа банкомат в Гърция!

Язък за всичките красоти и история с тая навалица, чу'ек! Декември-Януари може да мина за зехтинче от фабриката и толкова. Кракът ми повече в това нещо не стъпва в сезон.
Накратко ще се опитам да похваля няколко неща.
Хотелчето - Kefalas Apartments. Класическо семейно хотелче в Гърция. Чисто, поддържано и със супер готини домакини.
Като заведения - двата ресторанта на плаж Валтос - Captain's и Al Marе.
Като плажове - Луца+Врахос(не знам къде е разликата и границата), което го имам набелязано от няколко зимни ходения за риба и не разочарова. Чисто, спокойно, красиво, баровете бяха супер.
Амудия - Моджо вече го сподели. За деца е един път.
ТОП ЪФ ДЪ ТОП - заливът на Одисей. Морето е идентично с Амудия, няма много хора а гледката е МАМАТА и в двете посоки. Напред море, назад планина, а в южната част на залива има и ледена карстова рекичка. Зимъс ще отида, когато е напълно празно да му се порадвам на спокойствие и да попълзя малко по скалите от северната страна, защото имат доста потенциал.
Под въпросният залив на Одисей(Керенца) има още три невероятни прелести - Скала, Алони и Амонаки, но там беше невъзможно след 10 сутринта да си намериш място. Позяпахме само.
За първи път след 12 години в Гърция дойде и времето за някоя и друга греда!
Самият плаж Валтос е покъртителен коптор. Беше ни под гъзовете, та го посетихме два пъти. Тотална грешка! Балкански селски парвенюта от всички видове, платени шезлонги, за които минават разни баДки да ти събират кеш и не ти дават касова бележка. Пясъкът е пълен с фасове, цените са абсурдни, а сервираното е съвършена помия. Водни дейности на 25 метра от брега, навътре няма влизане, защото ще те помете нещо. Джетове, лодки, яхти, накачулени една върху друга. Идваше брегова охрана да им се карат нещо. Тая нощ акостира и някакъв 100 метров круизер на входа на залива, та съвсем осра пейзажа.
Имаше и забавна част! Едно сервитьорче на второто ходене ме дебнеше да вляза във водата, да заговаря жена ми, та поне се посмяхме малко.
Водните маршрутки из района са 1/1 със софийските такива от близкото минало. Или имаш точно, в кеш, или не се качваш. Сърдити, не говорят английски, карат се с хората за всичко, карат се и с тия накачулените олигофрени, че са им на пътя.
Аз кеш в Гърция вече дори не нося, та се наложи да теглим пари. 70 евро излязоха 168лв. Вече проучвам как да сложа банкомат в Гърция!

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Има даже табела къде свършва Луца
)) Не сте я видели..... Казах ти , че за почивка в Парга не е ок..иначе да се разходиш-да.
Другия път идете във WhiteSands
https://www.google.com/maps/place/White ... FQAw%3D%3D
Аз пък си донесох от любимите маслини /труба/ 3 големи кофички по 900 грама и едната си я изядох вече кажи речи сам....мммммм
ПП. Идете и тук ако ходите пак
https://www.google.com/maps/place/Alona ... FQAw%3D%3D
Има и две пещерички..за плуване с маска и шнорхел е един път.

Другия път идете във WhiteSands
https://www.google.com/maps/place/White ... FQAw%3D%3D
Аз пък си донесох от любимите маслини /труба/ 3 големи кофички по 900 грама и едната си я изядох вече кажи речи сам....мммммм
ПП. Идете и тук ако ходите пак
https://www.google.com/maps/place/Alona ... FQAw%3D%3D
Има и две пещерички..за плуване с маска и шнорхел е един път.
Хм,хм...
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Посетихме Валтос бийч първият ден, когато пристигнахме. Бара, който ни обслужваше беше Кактус, абсолютно всичко платихме с карта. Между другото не се сещам някой да ни е поискал кеш. Покарах джетски на плаж Lichnos, и там платих с карта.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Ние бяхме в Таласа и Инфинити, като и на двете места шезлонгите се плащаха кеш.