Има ли играчи на Bulfleet ?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Има ли играчи на Bulfleet ?
www.bulfleet.com
Отскоро имам там една планетка
, та да обменим опит, ресурси, услуги ... Абе, далавера да става 
Отскоро имам там една планетка

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
в коя вселена да се регистрираме?
е и тук се плаща, какъв е смисъла?!
е и тук се плаща, какъв е смисъла?!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тая игра още ли вирее? голяма зарибявка е, ама като се побъркат и почват да стават и през ноща, че да пускат флоти да тепат тия, дето спят.... абе откачена работа....
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Honzik написа:Тая игра още ли вирее? голяма зарибявка е, ама като се побъркат и почват да стават и през ноща, че да пускат флоти да тепат тия, дето спят.... абе откачена работа....
добре де, хайде обяснете и на мен, само аз ли си мисля, че е платена? или има и друг начин?!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:Honzik написа:Тая игра още ли вирее? голяма зарибявка е, ама като се побъркат и почват да стават и през ноща, че да пускат флоти да тепат тия, дето спят.... абе откачена работа....
добре де, хайде обяснете и на мен, само аз ли си мисля, че е платена? или има и друг начин?!![]()
на сайта пише че е безплатна
ама аз се чудя как може да го играете тва бре

космоси,вселени,кораби некви
НЕМА ЛИ РАКИЯ ЗА ВАС БРЕ

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае преди време, когато сестра ми я играеше имаше вариант и да си платиш с един SMS и получаваше някви екстри... ма кви.... нямам спомен...
А някои хора не пият ракия...
ма и тая игра си е чиста загуба на време... по-добре да ровиш из форуми и да се научиш на нещо... не говоря само за автомобилни...

А някои хора не пият ракия...

Honzik написа:Ае преди време, когато сестра ми я играеше имаше вариант и да си платиш с един SMS и получаваше някви екстри... ма кви.... нямам спомен...
А някои хора не пият ракия...ма и тая игра си е чиста загуба на време... по-добре да ровиш из форуми и да се научиш на нещо... не говоря само за автомобилни...

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Тръпката от Дюн не се забравя ...Honzik написа:... и тая игра си е чиста загуба на време...

vicho, плащаш само ако искаш ресурси наготово

ddt, Вселена 3, 2:303

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

9 мнения
• Страница 1 от 1