Въпрос за потъмняване на прозорците

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Re: Въпрос за потъмняване на прозорците

Мнение от SuPeR_FLY » 01 Дек 2006, 11:05

///MapTo написа:
///sasho написа:Hа задното стъкло е забранено и щората да ти е дигната докато си в движение, ама повечето куки не се заяждат за това.

И как пък го реши това??? :roll: за какво е тази щора тогава,да ти прави сянка като си спрял за престой??аз си имам серийно щора и си се вижда перфектно през нея..

Ами прочети правилника и ще разбереш как го е решил :idea: пише, че на предните и на задното стъкло нямаш право да слагаш пердета и други препядствия, намаляващи видимостта (някаква такава простотия беше :help: )
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 01 Дек 2006, 11:45

вярвай ми правилника и закона съвсем скоро съм ги чел ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 01 Дек 2006, 11:51

предполага, че за чл.105 говорите ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 01 Дек 2006, 13:07

///MapTo написа:вярвай ми правилника и закона съвсем скоро съм ги чел ;)

Явно не си го чел като хората. Аз съм бил свидетел как се пише акт за задна щора поставена докато колата е в движение, защото колата която е зад тебе трябва да има видимост през твоите стъкла напред.

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 01 Дек 2006, 13:36

///sasho написа:
///MapTo написа:вярвай ми правилника и закона съвсем скоро съм ги чел ;)

Явно не си го чел като хората. Аз съм бил свидетел как се пише акт за задна щора поставена докато колата е в движение, защото колата която е зад тебе трябва да има видимост през твоите стъкла напред.

:yes: Нали имах акт и специално заради това изчетох закона и вътре го пише, чети по-добре не през ред :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 535i
Мечтае да кара: B12 - SOON!!!

Мнение от MINOTAVER » 01 Дек 2006, 16:34

Пичове в закона пише че задният прозорец може да баде тъмен само ако имаш 2 странични огледала аз съм с фолио 98% изглежда уникално.

Изображение
Последна промяна MINOTAVER на 03 Яну 2007, 20:11, променена общо 2 пъти

Потребител
Аватар

Мнение от Kito » 01 Дек 2006, 16:52

MINOTAVER написа:Пичове в закона пише че задният прозорец може да баде тъмен само ако имаш 2 странични огледала аз съм с фолио 98% изглежда уникално.
Лично съм питал куки за това нещо и знаеш ли какво ми казаха, имаш ли две странични огледала, ако искаш и ламарина си завари на задния джам, това не ни интересува!
Три лева се изяждат, три лева се изпиват, всичко минава само спомена остава да грее вечно в нашата душа!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 01 Дек 2006, 17:40

///sasho написа:Явно не си го чел като хората. Аз съм бил свидетел как се пише акт за задна щора поставена докато колата е в движение, защото колата която е зад тебе трябва да има видимост през твоите стъкла напред.

не съм чел правилника, но едно чекарам нонстоп със задната щора, спирали са за проверки няколко пъти - денем/нощем кгоато искаш, и една дума не са казвали. второ масово има затъмнени задни и задни странични стъкла, не съм чул някой да е изял глоба. за предни странични и предно е друго - а тоя дето е изял акта е изял голямата храна :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 01 Дек 2006, 19:27

iv0 написа:за нас може да е забранено.. а защо 90% от полицайте карат с фолио и на предните стъкла? И то не е 20 % а от най-тъмните 70%+

Даже и патрулките си карат с фолио,а?Ама никой не ги спира от движение. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
Изображение
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 01 Дек 2006, 20:37

Мене ме спираха за превишена преди време и се заядоха за задната щора.
Казах им че щом имам странични огледала е разрешено и отговора им беше че много съм знаел но нищо не ми написаха де...

селянина с колелото
Аватар
Кара: тролей
Мечтае да кара: влак

Мнение от b0k0 » 19 Фев 2007, 13:52

Ами ако сложа фолио на задния прозорец това ще прецака ли нагревателите или те него?
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 19 Фев 2007, 13:57

Нищо нема да прецака!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 19 Фев 2007, 15:59

Лепи от горе до долу бацееееее!!!

Боли те х**, ще даваш пари ако те спрат, ако не искат ще го свалиш пред тях и чао. За 1 час после пак се лепи! 8)

Ебаати куките ебаати проблема! Ако имаш мерак действай, аз не съм си налепил само щото не знам от каде да си взема наистина хубаво US фолио без да ме налъжат тука в БГ

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 19 Фев 2007, 16:37

Аз знам!
Да ти кажа ли!???
160лв на джам изилиза обаче!
на Паметника Левски над Музикалния театър е фирмата!
Забраил съм как се казва-слагаха ми фолиото преди близо 10г на старат кола - не е мръднало!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 19 Фев 2007, 17:42

Аз като си купих моята кола, беше с тъмни джамове на вратите и задния, не знам какъв процент ама нищо не се виждаше и искаха да ме спират от движение и за това махнах от задното стъкло фолиото... може да са променили закона не знам :roll: , но си имах и странични огледала и трети стоп (не че има значение). :) А бе кукерите са капути тва е ... :evil:
_!_

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата