Вкарване на Коли от Германия?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Вкарване на Коли от Германия?
Здравейте!
Мисля, че темата е за тук?
Четох доста по форумите, но не намерих това което ме интересува, за това реших да пусна нова тема!
Става въпрос, че имам малко пари и ме интересува някой от вас знае ли как стои въпроса с вкарването на коли от Германия!
От няколко дни се ровя в mobile.de и си харесах поне една дузина коли (става въпрос за 316i или 318i)
Но ме интересува, как стоят нещата с таксите и прочее и заслужава ли си да се ходи до там за да се купи кола и да се вкара дотук!
Гледам, че за 1000 - 1500 ЕURO може спокойно да се купи прилична кола! Ако някой е наясно или знае хора които могат да вкарат оттам коли, нека пише!
Благодаря предварително!
Мисля, че темата е за тук?
Четох доста по форумите, но не намерих това което ме интересува, за това реших да пусна нова тема!
Става въпрос, че имам малко пари и ме интересува някой от вас знае ли как стои въпроса с вкарването на коли от Германия!
От няколко дни се ровя в mobile.de и си харесах поне една дузина коли (става въпрос за 316i или 318i)
Но ме интересува, как стоят нещата с таксите и прочее и заслужава ли си да се ходи до там за да се купи кола и да се вкара дотук!
Гледам, че за 1000 - 1500 ЕURO може спокойно да се купи прилична кола! Ако някой е наясно или знае хора които могат да вкарат оттам коли, нека пише!
Благодаря предварително!
BMW и Левски ЗАВИНАГИ
euroto написа:Само ще ти кажа или просто ти го казвам като съветЧитава кола за 1000 - 1500 евро няма а относно въпроса ако можеш отиди и си избери кола на място ако ли не, свържи се с фирма да ти я купят и докарат с автовоз
лично мнение
Абе има много хубави!!
Много са .. няма да са перфектни, но става въпрос за 2000-3000 лева .. тука за тея пари можеш да си намериш Форд Фиеста 1.1

А по темата, да мога да отида до там лятото, но питанката ми е, ако някой знае как стоят въпроса с таксите, какво трябва да платя на митницата, зелени карти на колата .. винетки, бензини и долу горе, като направи някой който разбира и е навътре в нещата една сметка, ще ми излезе ли по-оферта от там да я вкарам!
А с автовоз, не съм много фен, щото какви неща съм виждал да правят ..

BMW и Левски ЗАВИНАГИ
Бензина ти е според зависи от колата! Ако си я караш сам ще имаш 250 - 300 евро разходи до тук от Германия да кажем южната част! С Автовоз ще ти е 400 евро
На митниците нищо няма да плащаш! В по горе написаната сума са вкючени винетни такси + бензин ...
Тук не се плаща нищо освен регистрацията в кат говорим за 316 - 318
и не забравяй, че евтиното излиза скъпо, но всеки си има право на избор

Тук не се плаща нищо освен регистрацията в кат говорим за 316 - 318

euroto написа:Бензина ти е според зависи от колата! Ако си я караш сам ще имаш 250 - 300 евро разходи до тук от Германия да кажем южната част! С Автовоз ще ти е 400 евроНа митниците нищо няма да плащаш! В по горе написаната сума са вкючени винетни такси + бензин ...
Тук не се плаща нищо освен регистрацията в кат говорим за 316 - 318![]()
Т.е. да смятам цената на колата + 300-400 euro за по-сигурно!
Като тук на митницата нищо няма да плащам!
А и .. де да знам, казваш, че евтиното излиза скъпо..офертите тук ми се струват скъпото си е скъпо!
Някак си си мисля, че за 2000 лева няма какво толко да му се мисли .. ?
Ако има и други мнениея нека споделят!
BMW и Левски ЗАВИНАГИ
относно за парите да толкова са и правилно си ги сметнал, но относно цената на колата да прав си 2000 лв са нищо, само, че не дай си боже и има нещо по двигателя + ходова част и т.н. можеш да се набиеш с още доста пари и да ти седне пак на 8000 - 9000 лв
Всичко е въпрос на късмет, но от наблюденията, които имам за 1000 - 1500 евро можеш да си вземеш 1992 г. в уж добро състояние без каквито и да е екстри 

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Точно така, закръгли си ги на 400 за да си сигурен че няма да излязат повече, леко варират цените на червените номера и зелената карта. Но с 400 със сигурност ще се оправиш, без да смятаме разходите в бг, това е за в Германия и по пътя.

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Не видях някъде момчето да е казало какво точно иска - е30 или е36
За е30 мисля че 1,5к Евро си е цифра, за е36 е друга работа вече 

SummonedToDIe написа:Не видях някъде момчето да е казало какво точно иска - е30 или е36За е30 мисля че 1,5к Евро си е цифра, за е36 е друга работа вече
e36 става въпрос! Извинявай, че не уточних!
Но исках просто да се поинтересувам за самия принцип на вкарване на колите!
ОТ всичко което прочетох .. още повече се зарибих!
А от Мюнхен ли е най-добре да се купи кола?
BMW и Левски ЗАВИНАГИ
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
земи италянка!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Re: !
pavlin_e30 написа:земи италянка!
Чувал съм не хубваи работи за италиянските!
Но ако имаш някой сайт под ръка да прегледам!?
BMW и Левски ЗАВИНАГИ
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3