една МОЛБА за една приказка с ...... незнаен край
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
една МОЛБА за една приказка с ...... незнаен край
Имало едно време....преди 6 години започва историйката на двама, която сега вече е на път да остане в миналото ...не се знае чия вина за това е по-голяма.
Всички правят грешки, обаче каква по-голяма доблест от тва да ги признаеш, да се разкаeш и ПРОМЕНИШ, в името на това да не загубиш човека до себе си ...та така и моя познат който вече 2-3 месеца не се отказва от опитите да запази любимия човек, който обаче му се изплъзва въпреки цялата му жертвоготовност и опитвайки се по какъвто и да е начин да я спре, тя си отива....
Междувременно се е появил и некакъв тип дето и мъти главата и положението става още по-объркано и трудно за НЕГО!!!
И виждайки страданието в неговите очи .... не мога да не опитам и аз да се включа и ви МОЛЯ за ПОМОЩ!!!
Хайде всички ние да пратим поне по 1 СМС на девойчето и да я накараме да се осъзнае, че тва са 6 години и неможе ей така да замахне и да загърби човека , който е бил с нея и я е подкрепял да преживее най-лошото и е споделял с нея и невероятните моменти!!
Той наистина я обича и ако тя за миг е забравила че е така, то хайде ние да и го напомним!!!!!!!!!!!!!!
ето и ГСМ-а на девойчето 0896624157... Рали
п.п. само да споделя, че става въпрос за човек от форума който няма сили да го напише за това аз се наех с тази трудна задача и ако някои се досети кой е просто да го запази за себе си
, знам, че сега ще има изказвания от сорта "то е станало вече" ,но знаете, че надеждата умира последна така че да му спестим подобни изказвания и да го подкрепим пък дано се, случи ЧУДО 
Всички правят грешки, обаче каква по-голяма доблест от тва да ги признаеш, да се разкаeш и ПРОМЕНИШ, в името на това да не загубиш човека до себе си ...та така и моя познат който вече 2-3 месеца не се отказва от опитите да запази любимия човек, който обаче му се изплъзва въпреки цялата му жертвоготовност и опитвайки се по какъвто и да е начин да я спре, тя си отива....
Междувременно се е появил и некакъв тип дето и мъти главата и положението става още по-объркано и трудно за НЕГО!!!
И виждайки страданието в неговите очи .... не мога да не опитам и аз да се включа и ви МОЛЯ за ПОМОЩ!!!
Хайде всички ние да пратим поне по 1 СМС на девойчето и да я накараме да се осъзнае, че тва са 6 години и неможе ей така да замахне и да загърби човека , който е бил с нея и я е подкрепял да преживее най-лошото и е споделял с нея и невероятните моменти!!
Той наистина я обича и ако тя за миг е забравила че е така, то хайде ние да и го напомним!!!!!!!!!!!!!!
ето и ГСМ-а на девойчето 0896624157... Рали
п.п. само да споделя, че става въпрос за човек от форума който няма сили да го напише за това аз се наех с тази трудна задача и ако някои се досети кой е просто да го запази за себе си

Последна промяна PeBuLs на 19 Фев 2007, 10:36, променена общо 2 пъти
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Аз ще се опитам да допринеса по някакъв начин да не се случи най-лошото в случая. Познавам него. Познавам и нея. Не знам какво е станало, но знам, че искам пак да ги видя заедно. Колеги, напишете по 1 ред. Всяка дума ще ИМ помогне, повярвайте ми! 

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
naskoksan написа:Аз все си мисля че тийн
проблемите трябва да започнат
да търсят отговори на друго място
не в BMW-Power, та било то и в
"Извън темата"![]()
А знаеш ли кво си мисля аз?!?!?!?
.....тва е място кадето всеки може да изразява дадено мнение по даден въпрос и съответно да побликува тема....независимо от съдържанието и защото не си ти, в крайна сметка този който преценява кое става и кое НЕ за тоя форум...и няма нужда от злостни забележки от сорта, най-малкото не ти прави чест!!!!!
все пак е за тези които искат да помогнат................
Последна промяна PeBuLs на 19 Фев 2007, 21:27, променена общо 1 път
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Колега разбирам го и дано помагам с този смс малко е дълъг но дано има полза от това успех му желая
" Рали не се познаваме но искам да ти кажа само, че един човек умира за теб само една твоя усмивка го прави безкрайно щастлив а представи си когато е до теб колко е щаслтлив за него тези 6 години са много ценни и не би ги жертвал за нищо освен за още.Обича те много и не иска да има болка и сълзи в неговата душа само радост и обич които да са свързани с теб "
" Рали не се познаваме но искам да ти кажа само, че един човек умира за теб само една твоя усмивка го прави безкрайно щастлив а представи си когато е до теб колко е щаслтлив за него тези 6 години са много ценни и не би ги жертвал за нищо освен за още.Обича те много и не иска да има болка и сълзи в неговата душа само радост и обич които да са свързани с теб "
PeBaLs написа:
.....тва е място кадето всеки може да изразява дадено мнение по даден въпрос и съответно да побликува тема....независимо от съдържанието и защото не си ти, в крайна сметка този който преценява кое става и кое НЕ за тоя форум...и няма нужда от злостни забележки от сорта, най-малкото не ти прави чест!!!!!
все пак е за тези които искат да помогнат................
Забележката ми не беше злостна,
но сега вече ще бъде

Явно не си забелязала,
че всъщност аз и още трима човека
решаваме наистина какво става и какво
не става за списване в този подфорум

А този спор е воден не веднъж,
и мисля че модераторския екип има
неписано становище по-въпроса, че
подобни теми нямат място в нашия
автомобилен форум,
пък били те дори в "Извън темата"
Re: една МОЛБА за една приказка с ...... незнаен край
PeBaLs написа:Междувременно се е появил и некакъв тип дето и мъти главата и положението става още по-объркано и трудно
Ето ти огромна част от проблема. Я дай и неговия номер, да го насолим както само българите можем

Понеделникът е един отвратителен начин да прекараш една седма от живота си.
8 мнения
• Страница 1 от 1