кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?
Модератор: Общи модератори
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол
По-интересно ми беше, как не се е разглобил, като се въртят гумите по него...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Една ей такава хавлийка за подсушаване на кола. Баси якото, минах я цялата за 3 минути без да капне една капка, без да изстисквам, без да плакна, без да замазва. Попива като луда.

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Toва Twisters на The Rag Company ли е? Ако да - наистина е брутална кърпа, макар и малко скъпичка вече (а като знам, че се прави в Китай за стотинки и съвсем ми се отщява да я имам
)
По-бюджетно мога да препоръчам това oт Данубия, имат една Нано нещо си кърпа, 21лв...доста голяма и попива 3 автомобила без изстискване

За съжаление я нямат на сайта, само на място в магазина им

По-бюджетно мога да препоръчам това oт Данубия, имат една Нано нещо си кърпа, 21лв...доста голяма и попива 3 автомобила без изстискване

Последна промяна Don_Diego на 22 Апр 2025, 14:56, променена общо 1 път
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
streetz написа:Една ей такава хавлийка за подсушаване на кола. Баси якото, минах я цялата за 3 минути без да капне една капка, без да изстисквам, без да плакна, без да замазва. Попива като луда.
Дай линк
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- streetz
- младши ентусиаст
-
B48B20
Don_Diego написа:Toва Twisters на The Rag Company ли е?
Същата е, да. След 7 години със сива кола бях отвикнал да подсушавам, но на червеното всяка капчица личи и няма как - ще се брише

https://cardetailing.bg/product/191/the ... -51sm.htmlivanski_2 написа:Дай линк
Може да видиш темата във форума също, колегата Mollov дава полезни съвети :
viewtopic.php?f=63&t=297756&start=90#p4731123
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- St.Trinity
- Потребител
-
А от колата не си ли довлоен, само от кърпата? Сигурно времето от което я имаш все още не ти е достатъчно че да ти затвърди задоволството, или нарочно я даваш по-скромно за да не ти завидят.
Честито! 

- streetz
- младши ентусиаст
-
B48B20
За колата още не мога реша, тя и не е нещо особено, освен че е нова. Омръзна ми да мисля какво ще е следващото, което ще се строши на старата, да се моля на майстори да я оправят, те да ме мотаят после, накрая пак да се чудя кога нещо ще се счупи за пореден път и ще ме остави на пътя. Накратко - все нещо има за правене, което за семейна кола не е добре. Тръгнах за по-нова на старо, но и там положението е дроб. Та накрая узря идеята за нещо от магазина и след 7 месеца чакане най-сетне дойде преди няколко седмици.
Тука просто се изкефих, че за пръв път откакто я взех успях да я лъсна както първия ден, и голяма заслуга имаше въпросната кърпа. И един сийлънт си напазарувах от същото място, но още не е останало време да го пробвам.
Тука просто се изкефих, че за пръв път откакто я взех успях да я лъсна както първия ден, и голяма заслуга имаше въпросната кърпа. И един сийлънт си напазарувах от същото място, но още не е останало време да го пробвам.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Don_Diego написа:Toва Twisters на The Rag Company ли е? Ако да - наистина е брутална кърпа, макар и малко скъпичка вече (а като знам, че се прави в Китай за стотинки и съвсем ми се отщява да я имам)
По-бюджетно мога да препоръчам това oт Данубия, имат една Нано нещо си кърпа, 21лв...доста голяма и попива 3 автомобила без изстискване![]()
Случайно някакви впечатление то Q2M SoftDryer EVO, много я хвалят и нея и се чудя

- Don_Diego
- ентусиаст
-

Както казах и на лс на Ивански, звъните в Данубия и питате за кърпата за подсушаване от 21лв. По-нищо не отстъпва и на най-скъпите кърпи на пазара
Доста интересна кърпа, 850gsm в бг за 35лв, в китай същият размер намерих 1200gsm за 20лв, та се чудя да я пробвам, не че много мия кола сам, но като се наложи.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Тази дето препоръчвам от Данубия е точно 1200gsm и е 21лв 
Нападайте!!!

Нападайте!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Don_Diego написа:Тази дето препоръчвам от Данубия е точно 1200gsm и е 21лв
Нападайте!!!
Абсолютно същата от али-то взех, за 34 стотинки по-малко, даже картинката е същата

Сега заради вас ще трябва да почна да си мия колата...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Трябва да видя някаква стара поръчка от Тему.
Жената гледаше някакви неща и попаднала на "магическа кърпа" , за някакви дребни пари, от рода на 2-3-4 лева за 5 бройки.
Та цъкнала ги в количката, аз разбира се ги обявих за "маркетингова лъжа" , но как и да е.
Дойдоха (това преди няколко месеца се случва) , пробвахме ги...е няма такова нещо направо, удивително.
Каквото забършеш го прави гланц и без никакви петна, влакна и прочие.
Огледалото в банята когато е запотено, само го минаваш и всичко е перфектно.
Стъклени маси, плотове...абе уникална работа.
Големината е около 30 на 30 ама е колко време се ползват, поръчахме още и раздадох на приятели, сега се сетих от темата пак да потърся.
Някой друг ползвал ли е такива?
п/п
Сега потърсих по старата заявка, точно от този търговец са спрени, ще трябва да намеря подобни по мненията на хората, че бая ментета може да се окаже че има.
Жената гледаше някакви неща и попаднала на "магическа кърпа" , за някакви дребни пари, от рода на 2-3-4 лева за 5 бройки.
Та цъкнала ги в количката, аз разбира се ги обявих за "маркетингова лъжа" , но как и да е.
Дойдоха (това преди няколко месеца се случва) , пробвахме ги...е няма такова нещо направо, удивително.
Каквото забършеш го прави гланц и без никакви петна, влакна и прочие.
Огледалото в банята когато е запотено, само го минаваш и всичко е перфектно.
Стъклени маси, плотове...абе уникална работа.
Големината е около 30 на 30 ама е колко време се ползват, поръчахме още и раздадох на приятели, сега се сетих от темата пак да потърся.
Някой друг ползвал ли е такива?
п/п
Сега потърсих по старата заявка, точно от този търговец са спрени, ще трябва да намеря подобни по мненията на хората, че бая ментета може да се окаже че има.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Подобни "магически" имаше скоро из тукашните големи вериги, май в Лидл...наистина правеха магии тия кърпи
. Яд ме е, че не взех повече тогава
Взех си и препарат за гуми...но май още ми трябва за да ме спечели. Донякъде добре, че не ги прави супер гланц...по-скоро сатен ефект се получава...ако е издръжлив и не пада от първото мокрене и не съхне от седене ще съм доволен, че си беше бая пара

@nxn: тия кърпи са белгийски или поне надписите на опаковката са такива

Взех си и препарат за гуми...но май още ми трябва за да ме спечели. Донякъде добре, че не ги прави супер гланц...по-скоро сатен ефект се получава...ако е издръжлив и не пада от първото мокрене и не съхне от седене ще съм доволен, че си беше бая пара

@nxn: тия кърпи са белгийски или поне надписите на опаковката са такива