Вашето мнение за Топ Гиър!?!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Какво мислите за Top Gear?

Харесва ми защото научавам много неща от него!
26
21%
Харесва ми защото е забавно!
66
54%
Не ми харесва, понеже не е обективно!
11
9%
Не ми харесва, понеже се набляга на шоуто!
5
4%
Гледам го, но не съм от феновете на чичката :)
15
12%

Общо гласове : 123
старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 16 Фев 2007, 18:40

Turturelo написа:още една 7ца по шестобалната..

Анкетата е пристрастна, затова ще си напиша мнението ..

Top Gear е смесица от много интелигентни шеги, много интересни неща за автомобили, униклано заснета, невероятен сценарии и изключително добри водещи! Както писах в още един пост това е предаване направено за британци от британци. Не очаквайте да разберете хумора и фолклора .. това обаче не прави предаването лошо, а по-скоро нас не достатъчно в час! Извоювали са си глас и изразяват позиция, който не е съгласен с нея - прав му път! Това изключително много ми харесва като принцип на работа!

Fifth Gear е коренно различно предаване, като в последния му сезон е по-скоро трудно за издържане от колкото интересно. За първи път от толкова години прескачам неща и гледам тестовете само.

аз си мисля че хумора на Топ Геара не е само за британци(поне на мен си ми е забавен,пък не съм британец :mhihi: :mhihi: ) както и да е де,но все ми се струва че последните предавания нещо доста се е отклонил от чистите ревюта на коли ,ами си нещо като забавно предаване на тема коли(нече има нещо лошо,мен така даже повече ме кефи)....но когато британското е най-добро просто искам да го застрлям :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 16 Фев 2007, 19:20

Предаването е адски забавно и наистина няма конкуренция. Но като техническа стойност, трябва да си доста заблуден ако приемаш повече от 20% от информацията. Нито са обективни, нито тестовете са тестове, нито имат някакви шофьорски умения... Понягока дори говорят откровени лъжи. Но това не е и целта на предаването. Това си е един чуден филм за забавление в свободното време...

Който иска "истински" автомобилни предавания да гледа Бест моторинг, Фифт или това новото немско предаване, което го снимат на Ринга - Дмото... Само дето Фифт последния сезон не приличаше на нищо наистина :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Е30-ски

Мнение от Memphys » 16 Фев 2007, 22:43

Аз много се кефя на тестовете - яко дрифтинг и слайдове
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 18 Фев 2007, 11:06

Мене па ме кефи Вики, ма доде си беше още Бътлър. Откак стана Хендерсън нещо мноо нашишкавя /семейния живот не води до нищо добро :mhihi: / и все пак това е една от малкото жени която ме кефи как кара. Останалото няма да го обсъждам щот е тайна :mhihi:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 18 Фев 2007, 13:15

Предаването е страхотно! Шоуто, колите, водещите, всичко! Подкрепям напълно мнението на Turturelo, а също и ///M Power.
BMW only!

Потребител
Аватар

Мнение от toshomir » 18 Фев 2007, 19:31

Възприемам Топ-Гиър като хумористично предаване. Тестовете са им пълна глупост. Критериите им за това коя кола е хубава са леко странни. Адски дразни постоянното рекламиране на боклуците, родно производство.. Изобщо т'ва е предаване с трима мистър Бийн, но свързано с колите. :D ;)
8 милиона българи имат щастието да живеят в България. Всички други нямат това щастие, но имат всичко останало.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330Cd
Мечтае да кара: F10 M5
Детайли за колата: Stock.

Мнение от dinko_sd » 18 Фев 2007, 22:30

^Aхъм, и аз така го възприемам, с тази разлика че малкият Ричард ми е симпатичен :D

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 19 Фев 2007, 0:40

Тъп гиър :roll:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 19 Фев 2007, 1:45

Aз пък не виждам какво му е толкова лошото на техните тестовЕ?!? Аз пък си харесвам предаването изцяло - не само като хумор и като шоу, ами и като тестове - вярно е, че част от английските коли не струват, но има и добри попадения - Aston Martin основно.
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 19 Фев 2007, 21:23

Най-доброто предаване за автомобили...то всъщност не е само за автомобили и това му най-хубавото.Технически изпипано ,затова взема и Еми все пак :!: И все пак си мисля ,че до голяма степен чара на предаването се крепи на факта ,че чисто и просто 3-та водещи са готини пичове ,това е...умеят да доста дълбоко да погледнат ,дори философски бих казал на автомобилите и да накарат човек да се замисли...За това дали са обективни...никой не е обективен ,не виждам какво толкова си скубите косите :roll: Пак повтарям...най-якото предаване :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 19 Фев 2007, 23:40

И за мен е най-доброто. То си е феномен предаването. Не е като разни други сухарски псевдо технически глупости където раздават точки по категории и накрая мерцедес 430 точки , БМВ 428 :mhihi: Било пристрастно, а ние не сме ли. Колко хора от нас преди да се качат на БМВ са карали Ягуар, Морган или Астън за да могат да кажат обективно - не това което твърдят там е субективно :) Освен това съм гледал серии в които здраво се майтапят за сметка на собствените си марки - от сорта на "И какво традиционно ще направи сега нашия Астън .... ами няма да запали :)" Но ние тия неща ги пропускаме покрай ушите си и е достатъчно да кажат веднаж нещо против нашата марка и вече ги мразим.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bustter » 27 Фев 2007, 14:22

Аз искам да попитам тези които смятат че не е забавно: Каде другаде ще видите трактори да си правят драг :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Фев 2007, 16:45

освен драга, кога друг път ще има възможност човек да надникне в кабината на трактор(и то какъв)... никога не съм предполагал, че има толкова копчета :shock: , а когато джереми разряза дукатито на cool-wall-а с резачката щях да припадна от смях...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 27 Фев 2007, 16:55

пък Стиг щеше да изпадне от трактора :mhihi: :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Потребител
Аватар

Мнение от toshomir » 27 Фев 2007, 19:55

///M Power написа:пък Стиг щеше да изпадне от трактора :mhihi: :mhihi:
Има си и добри моменти...даже много добри :D :D :D
8 милиона българи имат щастието да живеят в България. Всички други нямат това щастие, но имат всичко останало.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум