Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
Re: Мотористите във форума!
Spit-Fire написа:Ей това е новия бум в бюджетните адвенчъри и ако трябва да съм честен, бих си го взел ако реша да минавам на този стил. И е 175 кила само, по-лек от МТ-то.
https://www.cfmoto.bg/bg/motorcycles/cfmoto-450mt
@dhtj, махай и двата и си вземи един трейсър, remap-ни го и няма какво друго да искаш от живота. Буквално това е jack-of-all-trades. Супер лек и маневрен, не се усеща изобщо по-тежък от МТ-то, само е малко по-висок. Ако ти се вадят такива пари ще си вземеш дори най-най-напудрения с круиз контроли, адаптивни окачвания, дистроник, подгрев на ръкохватки и седалка и прочие. Ех, размечтах се. Аз, живот и здраве, някога ще имам такъв. За това и Dominator-a си го поръчах модел за Tracer, но става и на MT-то, с идеята някой ден да си го прехвърля примерно.
3-те цилиндъра са пристрастяващи много. Сега на откриването чух доста хубави 4 цилиндрови, където доста ми харесаха на звук, но 3-те цилиндъра си ми харесват повече
Чак пък така ли , в събота така се случи че раздавахме газ по дефилето с един моторист, той с точно с такъв трейсър. Ми това моторче ми седи доста несериозно на фона на S1000-ката , всеедно не са ти стигнали парите за още 1 цилиндър

Намърдахме се със старите кучетета между новите покостници

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Днес направихме едни 150-200км така леко лежерно с един другар.
Доволно.
Управлението по подбалкана е космос разлика спрямо предишните ме два чопъра...ама нормално.
Доволен.И аз и кръста,че и бъбреците...за сега.
Снимка...после...
Доволно.
Управлението по подбалкана е космос разлика спрямо предишните ме два чопъра...ама нормално.
Доволен.И аз и кръста,че и бъбреците...за сега.

Снимка...после...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Нормално е да има разлика! Сега имаш мотор с окачване..., а преди това си нямал такъв! Сега разбираш вече , какво сме имали предвид, като ти говорехме и в двата форума!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
ildivvy написа:Нормално е да има разлика! Сега имаш мотор с окачване..., а преди това си нямал такъв! Сега разбираш вече , какво сме имали предвид, като ти говорехме и в двата форума!
Както казах...напълно съм съгласен.
Затова и избрах в крайна сметка такъв мотор.То единственото по-комфортно щеше да е GS...ама за там не ми стигнаха силите...

Якото е че мога да ида навсякъде където искам без да се притеснявам от това какъв е пътя.
Мотора ще издържи...вече аз до къде ще си покаже с времето.
Но ще се сработваме.Радвам се че избрах World Raid пред стандартно тенере 2025.
Много по-комфортен модел е.

Някой ако си е поръчвал ОЕМ спирачни дискове от чужбина да препоръчате някой сайт
Мисля да сменям предните на Хорнета обаче в Бултрако ми обявиха цена от 900лв/бр
докато по сайтовете гледам че са между 200-260 евро/бр.

seimo написа:Някой ако си е поръчвал ОЕМ спирачни дискове от чужбина да препоръчате някой сайтМисля да сменям предните на Хорнета обаче в Бултрако ми обявиха цена от 900лв/бр
Гледам има рошави в mymoto.bg зa po 400лв.бр
v_p_m написа:seimo написа:Някой ако си е поръчвал ОЕМ спирачни дискове от чужбина да препоръчате някой сайтМисля да сменям предните на Хорнета обаче в Бултрако ми обявиха цена от 900лв/бр
Гледам има рошави в mymoto.bg зa po 400лв.бр
Гледах ги, но предпочитам оригиналните ротори.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Ето ти три диска за 400лв
https://www.amazon.de/Tarazon-Front-CB6 ... 59&sr=8-20
https://www.amazon.de/Tarazon-Front-CB6 ... 59&sr=8-20
Честно казано никога не бих го сложил тва ако ще и 40лв да е
Единствения вариант да заменя оригиналните е с EBC-та, ама все пак бих доплатил да са си ОЕМските.

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
Много му се прехласваш на това "балканче" според мен.
Моторчето няма никакви амбиции за спорт, окачването му е посредствено без никакви регулирания, спирачките не са нищо особено, двигателя му е скопен, става за първи "голям" мотор или за дамски, но чак да му избираш някакви специални дискове за 1000-2000лв... не бих.
Взимай нещо по-яко и го продавай на следващия с прясна книжка.

Моторчето няма никакви амбиции за спорт, окачването му е посредствено без никакви регулирания, спирачките не са нищо особено, двигателя му е скопен, става за първи "голям" мотор или за дамски, но чак да му избираш някакви специални дискове за 1000-2000лв... не бих.

Взимай нещо по-яко и го продавай на следващия с прясна книжка.
По принцип си в грешка за всичко
, но така или иначе и на скутер да беше пак щях да сложа хубави спирачки, въпрос на разбирания. Обаче едно нещо не разбирам
защо макар и да си нямат хал хабер по зададения въпрос някой хора държат да се изцвъкат във всяка тема. Като цяло важи за всички бг форуми не само тоя

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
За кое съм в грешка, мислиш че fireblade ли караш или r1? 
Нали и аз имам хорнет, виждам че всичко му е бюджетно.
Исках да ти спестя някой лев, като си разбирач дай 2000лв за спирачки на мотор дето струва 5, няма лошо...

Нали и аз имам хорнет, виждам че всичко му е бюджетно.
Исках да ти спестя някой лев, като си разбирач дай 2000лв за спирачки на мотор дето струва 5, няма лошо...

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
Всъщност единствения блейд с оригинална генерация в мобилето беше моя като го взех.