Бързи въпроси и отговори за G30
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
Re: Бързи въпроси и отговори за G30
Здравейте,
Вчера докато паркирах, чух един много странен и цъкащ звук идващ(според мен) изпод колата.
Някой с някакви предположения какво може да е това?
Ето и видео.
Вчера докато паркирах, чух един много странен и цъкащ звук идващ(според мен) изпод колата.
Някой с някакви предположения какво може да е това?
Ето и видео.
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- equipment
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530D f11, G30 m550d xdrive
Колеги, от половин година имам G30 550d и 4-5 пъти за тоя период се е случвало след 30-40 минутно спокойно каране, при изгасяне на мотора да чувам, че перката за охлаждане се е включила. Температурата на водата си стои на средата...Та нз дали трябва да се притеснявам от това или е нещо нормално за тоя мотор?
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ако не се включва трябва да се притесняваш 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- hotblooded
- Потребител
-
- Кара: G30 530i
- Мечтае да кара: E31 850 CSi
Някой има ли 530е? Да сподели каква зарядна станция ползва за домашни условия, и на кои/какви обществени зарядни се зарежда колата, колко време се зарежда в домашни условия и навън?
hotblooded написа:Някой има ли 530е? Да сподели каква зарядна станция ползва за домашни условия, и на кои/какви обществени зарядни се зарежда колата, колко време се зарежда в домашни условия и навън?
За домашни условия ползвам, тази която идва с колата 10А 2.4квч, което зарежда за 5 часа, направил съм да се зарежда след 23 часа на нощен ток, няма смисъл от друго, тя не поддържа повече от 16А 3.7кв, което за мен е безпоелзно по-бързо, при положение, че зареждам само вечер. На външни условия, освен ако не зареждаш в офис сграда или нещо, пак с тази, която идва с колата. А на зарядна станция, където си плащаш, освен ако не е под 50ст квч, не си струва и карай на бензин.
- hotblooded
- Потребител
-
Благодаря, @nxn
А динамиката до колко страда, когато баКтерията е "умряла"?

А динамиката до колко страда, когато баКтерията е "умряла"?
Изобщо не страда, тя си има капацитет винаги, като я пуснеш в спорт режим екстра бууст, който ползва батерията на макс, няма проблем и на празно като си, даже като я вкараш в този режим и покараш малко я зареждаш, защото рекуперира доста енергия, в хубав уикенд на хубав път направо я пълня 

- hotblooded
- Потребител
-
Отново
, а багажника с колко е по малък? Че аз имам да товаря количка за близнаци
освен другия багаж

- equipment
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530D f11, G30 m550d xdrive
Колеги, от камъче ми се пукна челното стъкло. От Кобра ми предлагат френско стъкло Saint Gobain, което било като оригиналното, но без щампата на БМВ... Та въпросът ми е някой, ако е сменял с такова, да каже всичко наред ли е, да не се изпотява или някакви други негативи... Или да си търся оригинално 

equipment написа:Колеги, от камъче ми се пукна челното стъкло. От Кобра ми предлагат френско стъкло Saint Gobain, което било като оригиналното, но без щампата на БМВ... Та въпросът ми е някой, ако е сменял с такова, да каже всичко наред ли е, да не се изпотява или някакви други негативи... Или да си търся оригинално
На бмв само с оригинално по каско съм сменял, но за кобрата знам, че проблеми има само, ако не е залепено като хората, на един познат на мерцедеса, уж най-висок клас стъкло му сложиха, но не беше залепено като хората, та зимата правеше кофти конденз.
hotblooded написа:Отново, а багажника с колко е по малък? Че аз имам да товаря количка за близнаци
освен другия багаж
Багажника е добре, общо взето разликата е няколко сантиметра на пода, където са батериите, и той става равен с края, няма го ръба, над който трябва да вдигнеш да излезе, което е удобно защото само плъзгаш, но и понякога неудобно, защото така заминаха няколко бири на земята като отворих единият път.
За седан е неудобно, оставаш само на куфари, но предполагам ти говориш за комби, аз съм с комби и е добре, за количка за близнаци не знам как става, но аз с една количка, една тротинетка от тези модерните и от страни нареждам 2 куфара един върху друг и още меки сакове, май имам снимка:

- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
Здравейте, колата има конфорт аксес. Обаче се чудя има ли начин да се кодира или ретрофитне конфорт аксес да се отклчва сама като се приближа и съответно да се заклчва сама като се отдалеча? Мисля, че това го водят комфортен аксес 2.0
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G31
- Мечтае да кара: F80
- Детайли за колата: BMW G31 530xD
PolandBall написа:Здравейте, колата има конфорт аксес. Обаче се чудя има ли начин да се кодира или ретрофитне конфорт аксес да се отклчва сама като се приближа и съответно да се заклчва сама като се отдалеча? Мисля, че това го водят комфортен аксес 2.0
Фейс или преди фейс е колата?
Имаше опция само на фейсовите по спомен.
Привет,
Понеже няма тема за G60 ще питам тук.
за G60 не се предлага softclose, има ли вариант за ретрофит? Гледах, че има вече опции в алиекспрес.
Или ако може да дадете контакт/сервиз на някой, който се занимава с подобни ретрофити за други БМВ модели?
Поздрави!
за G60 не се предлага softclose, има ли вариант за ретрофит? Гледах, че има вече опции в алиекспрес.
Или ако може да дадете контакт/сервиз на някой, който се занимава с подобни ретрофити за други БМВ модели?
Поздрави!
- Airdust
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 530D
- Мечтае да кара: Тротинетка Lime
vasil_1 написа:Привет,
Поздрави!
Питай Oci - Орлин
Аз имам въпрос, някой да е имал проблем с дренажите под чистачките и запушването им?
Имам някаква влага под жабката , под мокета?
Ще пробвам да ги изчистя, но ми се искаше да знам къде излизат дренажите?
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
equipment написа:Колеги, от половин година имам G30 550d и 4-5 пъти за тоя период се е случвало след 30-40 минутно спокойно каране, при изгасяне на мотора да чувам, че перката за охлаждане се е включила. Температурата на водата си стои на средата...Та нз дали трябва да се притеснявам от това или е нещо нормално за тоя мотор?
Правила е регенерация, за това работят перките след изгасване на колата. Така трябва да е, не е драма.