Протестите в Европа и Турция
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Re: Протестите в Сърбия
Don_Diego написа:BorislavB написа:Don_Diego написа:Между другото затварят ли още магистралите протестиращите, че ще се пътува през Сърбия идната седмица и да знам дали да сменя маршрута от сега?
Пътувах преди 3 дена, излязох през Калотина от там до Хърватия изцяло само по магистрала в Сърбия. Нямаше протести никъде,но пътувах през нощта. Рано сутринта в 7-8ч ми направиха една проверка тип "тарашене" на излизане от Сърбия за пари,алкохол,цигари,оръжия и т.н. и това беше. Няколко часа по-късно се върнах по същия маршрут през деня, също нямаше протести.
При мен едното минаване ще е следобедните часове, другото сутринта…през магистралата през Белград ли мина или по транзитния път?
Не съм слизал никъде от магистралата. Прикачвам ти снимка на маршрута по който минах аз.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Протестите в Сърбия и Турция
Понеже сръбските са в застой, може да метнем и тези срещу султана в тази тема.
Много взе да се клати лодката му. Първо направи тази простотия с дипломата на кмета на Истанбул, като не мина номера айде обвинения в тероризъм. Много голяма масовост се получава, не става да пусне армията, а хората сякаш нямат намерение да спират. Ще му свърши лютивия спрей.
Много взе да се клати лодката му. Първо направи тази простотия с дипломата на кмета на Истанбул, като не мина номера айде обвинения в тероризъм. Много голяма масовост се получава, не става да пусне армията, а хората сякаш нямат намерение да спират. Ще му свърши лютивия спрей.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
А защо липсва в темата и протестите в Румъния?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Защото като направих темата, нещата в Румъния отдавна бяха cut off. Но ако иска някой, може да си ги коментира. Тя работата беше ясна там, Русия искаше да се намести и да избута западното лоби, но хората помнят Чаушеску и не искат и да чуят за Русия. Особено като влезнаха и в Украйна, която се оказа, че била руска. Всъщност ние го коментирахме във форума. Разбира се имаше там някакви протести, ама слабо, както казах, те си искат запада. А онзи по всичко личеше, че ще получи обединение на другите срещу него и е много далеч от това да спечели балотажи или някакви други избори. Както вие обичате да казвате, дългата ръка на Кремъл не успя там.
А Румънците имат и друг пример, който явно не харесват - Орбан. Съвсем близо до тях и Унгария нещо последните години взе да се клати много между изтока и запада с който е(поне народа си иска запада)и това ясно пролича във валутата им, както и в други неща. Та румънците не знам...ако нещо имате да казвате, не са кипяща точка.
Да повторя, дългата ръка на Кремъл не успя там, няма и да успее.
Което е добре за нас, след още малко време като се разкарат и от Сърбия, току виж сме се сприятелили с Македония. А в Турция с махането на този султан ще им останат все по-малко шансове да нареждат фигурите на шахматното поле и следващата Турция може да стане една наистина светска държава, която ясно да бъде в НАТО, а не както сега тоя да прави пируети ту на запад, ту на изток, ти на който кихне евраци да държи мигрантите долу.
Както повтарям винаги, аз млад турчин да харесва Ердоган не знам. В Истанбул не само младите не го понасят вече. Останаха шалварестите надолу да си го искат защото ги облъчва с пропаганда и груба сила.
Ако гледате и ок телевизиите, масово млади турци говорят разпалено за този изявен отдавна диктатор тип султан. Упс, те пък медиите сигурно пускат само избирателно и не дават част от народа, който си го харесва.

Да повторя, дългата ръка на Кремъл не успя там, няма и да успее.

Както повтарям винаги, аз млад турчин да харесва Ердоган не знам. В Истанбул не само младите не го понасят вече. Останаха шалварестите надолу да си го искат защото ги облъчва с пропаганда и груба сила.
Ако гледате и ок телевизиите, масово млади турци говорят разпалено за този изявен отдавна диктатор тип султан. Упс, те пък медиите сигурно пускат само избирателно и не дават част от народа, който си го харесва.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Често забравям, че имате неопровержими доказателства за всичко, включително седите на масата на големите и знаете от първа ръка, какво се случва, кой къде е платил, кой какви интереси защитава и кой получава пари директно от Путин
Даже и колко точно пари!

Даже и колко точно пари!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Критично мислене му се вика, няма нужда да бръкнеш в контакта за да знаеш, че бие ток. Някои неща са очевидни, особено когато Кремъл ги отрича, тогава клонят към 90%-та истина. 
Не, че от запад няма подобни истории, както често обичаш да казваш.

Не, че от запад няма подобни истории, както често обичаш да казваш.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Ооо, критично мислене ли му викаш?!
Това са си чиста проба несъзнателно следване на наложен модел, без ясна фикция и дедуктивно мислене.
На кратко, следваш опорки, вероятно несъзнателно и няма нищо общо с критичното мислене.
В Румъния е демокрация и подобни глупости не са съвместими с демокрацията и свободата на словото!
Това са си чиста проба несъзнателно следване на наложен модел, без ясна фикция и дедуктивно мислене.
На кратко, следваш опорки, вероятно несъзнателно и няма нищо общо с критичното мислене.
В Румъния е демокрация и подобни глупости не са съвместими с демокрацията и свободата на словото!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Те хората хубаво могат да искат Европа и запад, но да не искат военната доктрина дето се прокарва в момента: въоръжение до зъби под предлог, че ще ни нападат. Но ако не го направят, ще ги нападнем ние че да оправдаем тоя разход на пари
Доколкото съм се интересувал този Джорджеску е бил за спиране на войната с дипломация. И на децата им е ясно вече, че руснаците каквото са взели до момента няма да го върнат. Също е твърдо против изграждането на американска база (между другото най-голямата в Европа) на тяхна земя защото при евентуален конфликт, те първи ще поемат удара. Е да не са луди да бъдат жертвено агне като Украйна, видя се какво става като насъскаш друг да се бие вместо теб с Русия.
И започва да си личи везе един специфичен почерк за справяне с подобни хора: ако не мине с арест и отказване на регистрация за избори (колко дипломатично, нали?) се започват удари по хората около него и щеш не щеш оставаш сам и потъваш. Тук си го имаме същото и на местна почва да го гледаме. От както се захапаха с президента и докато бяха на власт ППДБ бяха подпукали обкръжението му много сериозно. Имея си нямаш колко много хора са обект на супер стриктни непрестанни проверки само и само да намерят нещо и да злепоставят Радев и хората около него защото знаят, че реши ли да направи партия и да отиде на избори - те няма да влязат в парламента

Доколкото съм се интересувал този Джорджеску е бил за спиране на войната с дипломация. И на децата им е ясно вече, че руснаците каквото са взели до момента няма да го върнат. Също е твърдо против изграждането на американска база (между другото най-голямата в Европа) на тяхна земя защото при евентуален конфликт, те първи ще поемат удара. Е да не са луди да бъдат жертвено агне като Украйна, видя се какво става като насъскаш друг да се бие вместо теб с Русия.
И започва да си личи везе един специфичен почерк за справяне с подобни хора: ако не мине с арест и отказване на регистрация за избори (колко дипломатично, нали?) се започват удари по хората около него и щеш не щеш оставаш сам и потъваш. Тук си го имаме същото и на местна почва да го гледаме. От както се захапаха с президента и докато бяха на власт ППДБ бяха подпукали обкръжението му много сериозно. Имея си нямаш колко много хора са обект на супер стриктни непрестанни проверки само и само да намерят нещо и да злепоставят Радев и хората около него защото знаят, че реши ли да направи партия и да отиде на избори - те няма да влязат в парламента

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Аз пък имам други разбирания за военната доктрина, която се предприема, и не съм я разбрал по този начин...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Много ясно, че не се разбира по този начин, ще произведен оръжия, ама ако никой не ни нападне, ще нападнем ние за да оправдаем средствата, несериозно е. Но темата не е за това, имаме тема за въоръжаването на Европа.
Интересно ми е как ги виждате нещата в Турция, че сега там е най-врящо, както не е било май скоро. Не знам доколко футболните агитки се включват, но ако го направят както могат...ще стане страшно там.
П.п: Ето, заглавието е политически коректно, да угодим на всеки лагер.
Интересно ми е как ги виждате нещата в Турция, че сега там е най-врящо, както не е било май скоро. Не знам доколко футболните агитки се включват, но ако го направят както могат...ще стане страшно там.
П.п: Ето, заглавието е политически коректно, да угодим на всеки лагер.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Протестите в Европа и Турция
Те и Минските споразумения бяха за мир, обаче се оказаха че са за печелене на време и подготовка за война. Меркел сама си го каза...четете между редовете
Да изхарчиш 800 милиарда за неща дето ще събират прах...и по-интересното на кой ще се дадат тия милиарди, че едва ли ще накупим само и единствено европейско оръжие. Този план да не е само и само да задържим американците на наша страна и да не стоплят отношенията с Русия и Китай

Да изхарчиш 800 милиарда за неща дето ще събират прах...и по-интересното на кой ще се дадат тия милиарди, че едва ли ще накупим само и единствено европейско оръжие. Този план да не е само и само да задържим американците на наша страна и да не стоплят отношенията с Русия и Китай
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Е, Швейцария няма намерение да напада никой, но в блоковете си поддържат консервите с храна и ги подменят периодично.
Някой модератор ако иска да пренесе тази тема в онази на ЕС, че са тясно свързани, а тука не все към другата се избива.
Освен в Турция, в Сърбия също не спират протестите, студенти блокират учебни заведения в цялата страна.
Някой модератор ако иска да пренесе тази тема в онази на ЕС, че са тясно свързани, а тука не все към другата се избива.
Освен в Турция, в Сърбия също не спират протестите, студенти блокират учебни заведения в цялата страна.

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Със спомоществувателството на евроатлантическия свят (а.к.а западно лоби) и Арсенал-Казанлък

Така действат новите управляващи в Сирия.

Така действат новите управляващи в Сирия.
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Искаш векове мангализация да се оправят с магическа пръчка ли? Кажи тогава онези в Африка, които се колят и бесят как да ги оправим, с какъв вид власт?

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Тогава си идваме на думата!
Хората по същество не се управляват с блага дума и "демокрация".
Винаги е нужен контрол да има и да има "управляваща" върхушка.
Интересното е, че когато такова вид управление се налага в някоя друга държава, всички ревете, че не било демократично. С изключение на горните държави (Сирия като пример), дето по някакъв извратен начин се одобрява, дори било полезно.
А когато подобно управление се налага от ЕС (под насаждане на страх), някаква част сте съгласни с "ботуша".
Всъщност лекарите имат диагноза за подобен вид смяна на мненията
Хората по същество не се управляват с блага дума и "демокрация".
Винаги е нужен контрол да има и да има "управляваща" върхушка.
Интересното е, че когато такова вид управление се налага в някоя друга държава, всички ревете, че не било демократично. С изключение на горните държави (Сирия като пример), дето по някакъв извратен начин се одобрява, дори било полезно.
А когато подобно управление се налага от ЕС (под насаждане на страх), някаква част сте съгласни с "ботуша".
Всъщност лекарите имат диагноза за подобен вид смяна на мненията

48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4