Пукнатина на предно стъкло

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Re: Пукнатина на предно стъкло

Мнение от DigitalExile » 11 Яну 2023, 11:47

barty написа:Наскоро ползвах услугите на едно момче Илия, който ми залепи пукнатини и стана много добре
087-827-7763
За София

От него знам че най-важното е да не влезе влага в пукнатината.

От години ползвам услугите му, много е добър.

Потребител
Аватар

Мнение от YoKK » 11 Яну 2023, 12:59

То хубаво ще го залепят, но като си презаверяваш каското и снимат шуплата, ако не е заведена като щета, може и да не ти признаят последвала щета по него.
BMW 320i, 2005, 150hp

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 11 Яну 2023, 13:32

YoKK написа:То хубаво ще го залепят, но като си презаверяваш каското и снимат шуплата, ако не е заведена като щета, може и да не ти признаят последвала щета по него.

Какво да снимат, ти няма как да видиш къде е била.
Последно пращах един приятел при Илия беше ми снимал шуплата отблизо и беше бая голяма, след 2 седмици се вжидаме викам къде беше пукат прозореца, дзверихме се 10 минути докато намерим нещо и пак не бяхме сигурни дали е точно там.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 12 Юли 2023, 10:14

DigitalExile написа:
barty написа:Наскоро ползвах услугите на едно момче Илия, който ми залепи пукнатини и стана много добре
087-827-7763
За София

Привет. При този майстор ли да ходя?
Имам малка шупла на предното стъкло 4-5 мм., като стъклото не е пробито и спукано.
Нали няма нужда да се сменя цялото? :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 12 Юли 2023, 10:18

Звънни му, той ще каже, ако е само повърхностно най лесно е се пълни,даже можеш и сам, ама не те съветвам предвид цената на услугата.
Последна промяна DigitalExile на 12 Юли 2023, 10:19, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 12 Юли 2023, 10:18

zAcK написа:
DigitalExile написа:
087-827-7763
За София

Привет. При този майстор ли да ходя?
Имам малка шупла на предното стъкло 4-5 мм., като стъклото не е пробито и спукано.
Нали няма нужда да се сменя цялото? :bchug:

Aко е оригиналното в никакъв случай не го сменяй за такова нещо а отивай бързо да го лепиш.
Ако е сменяно веднъж вече все тая, иначе според мен най-добре или твой човек да го сменя или бмв, само виж в офертата колко елемента сменят, дали някой стъклар ги сменя всички, скиптичен съм :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Юли 2023, 10:41

ivanski_2 написа:Aко е оригиналното в никакъв случай не го сменяй за такова нещо а отивай бързо да го лепиш.
Ако е сменяно веднъж вече все тая

+1
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 31 Яну 2025, 10:49

Днес звъннах на автосервиз "Спукано стъкло" www.spukanostaklo.com в Горубляне. Значи крайно грубо отношение по телефона. В първия разговор се разбрахме да изпратя снимки. След като изпратих снимките изчаках 15 мин, но никакъв отговор. Звъннах втори път за да разбера дали "шуплата" в стъклото подлежи на ремонт, при което чичото взе да ми се кара, че бил с маска, очила, работел и т.н. В случая го помолих учтиво да не ми държи назидателен тон, тъй като аз няма от къде да знам с кого разговарям, т.е. приемчик ли е, касиер, работник и т.н. Отделно като разбра, че шуплата е стара взе да се "застрахова" за крайния резултат и пак обвинения и укори към мен защо не съм го потърси по-рано. Пак обясних, че колата така е купена и независи от мен. И накрая репликата беше "добре веееее докарай го тоя ....".

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 31 Яну 2025, 10:54

Не че го защитавам, ама да пратиш снимки и да чакаш отвогор до 15 минути и после да даваш зор не е окей, не е на живот и смърт дет се вика.
Що не го изчака да отговори, предвид че я имаш тая пукнатина може би от месеци ако не и години на прозореца.

Аз съм правил такава, стара, не стана добре, беше правена веднъж от някой някъде.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 31 Яну 2025, 11:19

DigitalExile написа:Не че го защитавам, ама да пратиш снимки и да чакаш отвогор до 15 минути и после да даваш зор не е окей, не е на живот и смърт дет се вика.
Що не го изчака да отговори, предвид че я имаш тая пукнатина може би от месеци ако не и години на прозореца.

Аз съм правил такава, старам не стана добре, беше правена веднъж от някой някъде.

Първо защото каза прати ми ги да ги погледна. Пратих му ги точно 2 мин след това. Едно поглеждане е 10 секунди. Второ аз деня не съм си го посветил изцяло за тази задача. Второ какво да го чакам да два часа да му дойде кефа и да отговори и после ела утре, другата седмица бля, бля. Живеем в динамично време, стига с тия манталитети от сервизите по Соц-а т.е. палиш свещ, че да го хванеш на кеф чичото. Не е единствения като в другите градове, такива като него в София, поне 10 сигурно има.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 31 Яну 2025, 11:23

Нямам намерение да ти сипвам . Илия съм го ползвал доста пъти - график и подобни неща са му доста натоварени . Да, като дойде и си говори, но телефона доста му звъни .
Не във всеки момент може да вдигне . Процедурата по ремонт на стъкло е колкото лесна отстрани, толкова и пипкава за тях .
Понякога ми е отговарял след два дни - слагам тиксото и чакам . Ся, ако е зор - сервизи за смяна на стъкла има доста .
И Да - читавите майстори са като соц-а . Има чакане за тях . :bchug:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 31 Яну 2025, 11:27

gromovich написа:...

Звънял съм и аз на същия бастун, още по телефона с подобно поведение ме отказа да му стана клиент. Явно има достатъчно работа.

Иначе, както написа и другия колега - не можеш да очакваш на секундата да ти погледнат снимката и след още минута да получиш отговор с цена, срок и час за приемане. Ако ти е толкова важно или спешно, отиваш на място. Не го защитавам чичото, но те е предупредил, че в момента работи.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 31 Яну 2025, 11:51

gromovich написа:
DigitalExile написа:Не че го защитавам, ама да пратиш снимки и да чакаш отвогор до 15 минути и после да даваш зор не е окей, не е на живот и смърт дет се вика.

Аз съм правил такава, старам не стана добре, беше правена веднъж от някой някъде.

Първо защото каза прати ми ги да ги погледна. Пратих му ги точно 2 мин след това. Едно поглеждане е 10 секунди. Второ аз деня не съм си го посветил изцяло за тази задача. Второ какво да го чакам да два часа да му дойде кефа и да отговори и после ела утре, другата седмица бля, бля. Живеем в динамично време, стига с тия манталитети от сервизите по Соц-а т.е. палиш свещ, че да го хванеш на кеф чичото. Не е единствения като в другите градове, такива като него в София, поне 10 сигурно има.

:mhihi:

Едно поглеждане е 10 секунди, ама човека не работи за теб, не е частния ти стъклар които ти е на разположение 24/7.
Като си бързал, да му беше казал по телефона,че ти е спешно и искаш да се направи днес, ако наистина е имал работа най вероятно отговора е щял да бъде нещо от сорта на "няма как да стане, търси другаде".

Какво си го взел толкова на сериозно това стъкло, което е пукнато сигурно от години, не се впрягай. Щом до сега не е сцепило няма да сцепи, а дори да го залепиш винаги ще личи щом е стара пукнатината :winky:

Иначе не го познавам тоя стъклар, не съм ходил никога. Само Илия съм ползвал, горе му има телефона.
Ама и там това което искаш няма как да се случи, на секундата и веднага. :ok:

Потребител
Аватар

Мнение от St.Trinity » 31 Яну 2025, 12:13

gromovich написа:...

Човека е правил стъклата на суперколи и има високо мнение за себе си и труда си, какво го занимаваш ти с твоя проблем, пращаш му снимки и му звъниш. Сигурно си възнамерявал и пари да му даваш... Извън сарказма, случката е червена лампа че трябва да търсиш услугите на друг.

Предишна

Назад към Извън Темата