Infinity fx50 или w164 ml63 ?
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Infinity fx50 или w164 ml63 ?
Ясно е, че не го плаща на тая цена. А иначе ако не кажеш откъде, защо и как е ала бала, ежк и мижи да те лажем
.
Иначе то може и да им го подаряват
), не им пречи.

Иначе то може и да им го подаряват

Хм,хм...
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Нали не очакваш да ти цитирам имена на хора и фирми?
Много се отклоняваме от темата!

Много се отклоняваме от темата!
аз немец на старо след гаранция освен ако не искам да му лежа постоянно - не бих си взел.
японеца се чупи, прави се лесно и след това "спи" 20к км или повече... на немеца -винаги- нещо му е строшено или в процес на трошене. тоя мазохизъм свързан с големите немски марки е за особена порода хора... хем трябва да ти харесва да поправяш, хем трябва да имаш условия и познания да си го правиш сам. иначе както казаха- излиза през носа. цифрите по сервизите са трагикомични навсякъде по света.
и друго- 100 лева за 10 минути труд? не е за труда а за това че всеки път да се оцапа струва пари. ако хората си мислят, че са лесни пари- да отварят сервизи и да действат...
японеца се чупи, прави се лесно и след това "спи" 20к км или повече... на немеца -винаги- нещо му е строшено или в процес на трошене. тоя мазохизъм свързан с големите немски марки е за особена порода хора... хем трябва да ти харесва да поправяш, хем трябва да имаш условия и познания да си го правиш сам. иначе както казаха- излиза през носа. цифрите по сервизите са трагикомични навсякъде по света.
и друго- 100 лева за 10 минути труд? не е за труда а за това че всеки път да се оцапа струва пари. ако хората си мислят, че са лесни пари- да отварят сервизи и да действат...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Яка цапаница ще да е....
Колегата, пуснал темата, дали ще пише към какво се е насочил или..?
Колегата, пуснал темата, дали ще пише към какво се е насочил или..?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Да, сигурно майстора се мие на всеки 10-15мин..
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
alx написа:японеца се чупи, прави се лесно и след това "спи" 20к км или повече... на немеца -винаги- нещо му е строшено или в процес на трошене. тоя мазохизъм свързан с големите немски марки е за особена порода хора... х..
Точно един японец преди години ми скъси живота..уж все с оем части,ремонтите при корифей на марката...едвам го изтраях известно време, и бях най щастливия човек докато му гледах задницата като го отнесе новия собственик

от тогава пак на немци...някак по спокойно спя.
alekangg написа:Да, сигурно майстора се мие на всеки 10-15мин..
друга ми беше мисълта... същата причина поради която тука да дойде електрикаджията примерно и да ти каже "здрасти" е $150...
работата е мръсна, трудна и изисква разбиране. повечето хора са със две леви ръце и 3 мозъчни клетки и не желаят и не могат да се занимават с такива дейности. затова тези които могат и искат- диктуват цените.
както казах- ако мислиш, че са лесни пари- наемаш гараж, събираш инструментите и почваш (да се занимаваш със прости, нервозни но за сметка на това претенциозни клиенти за по 25 лева на калпак)...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
И на мен.
За сравнение разни докторя и то по-така взимат 120-150лв за преглед, който е пак 15-20мин, може и в гъза да ти бърка с пръст или се цапат.
И това е цена с ддс и данъци или ако на сервиза кажа дай фактора ще се изравни.
Някак си не ми се струва нормално да взимат едно и също, при теб така ли е?
За сравнение разни докторя и то по-така взимат 120-150лв за преглед, който е пак 15-20мин, може и в гъза да ти бърка с пръст или се цапат.
alekangg написа:И на мен.
Нямат нищо общо. Доктора има тарифа която е одобрена от здравна каса. Един вид- в родната медицина не работят пазарните механизми. Я виж разните процедури дето не са под юрисдикцията на здравна каса (пластични хирургии това онова) за 2-3 часа работа кви парк ще ти вземат …
Между другото понеже здравна каса са социален спасителен пояс щото като цяло българина е беден и държат ниските цени- затова млад лекар дето го бива в родината няма да видиш- всичко бяга.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Infinity fx50 или w164 ml63 ?
Нещо не си в час, каква здравна каса те гони? Повечето дори не работят със здравна каса!
А някои имат две тарифи и листи за запиване с направление или кеш. Едното чакаш месец/два друго след седмица
Млад лекар не взима тея пари, просто няма кой да му ги даде.
Май живееш в 90-те още. Има предостатъчно млади вече, иди виж по болници и кабинети.
Виж в Англия 80% от лекарите са индиец или пакистанец.
А някои имат две тарифи и листи за запиване с направление или кеш. Едното чакаш месец/два друго след седмица
Май живееш в 90-те още. Има предостатъчно млади вече, иди виж по болници и кабинети.
alekangg написа:Нещо не си в час, каква здравна каса те гони? Повечето дори не работят със здравна каса!
Кой млад лекар не взима какви пари? Син на мой приятел завърши стажа си миналата година и стана “реален” доктор- работи интернист във местната болница за сега без специализация… Старта му беше на $175к.
Родните доктори ги знам- да не си отварям устата на какво съм се нагледал. Еле пък младите такива. Друга тема.
За докторите дето не работят по здравна каса- пропускаш, че в момента в които искаш качествено обслужване - цените стават много далече от народни. Имам дълъг и горчив опит последните години с родителите си до степен граничеща със трагикомедия та почти всичко ми е ясно за родното здравеопазване.
Но да се върнем на темата- Пак ти казвам, но явно не вдяваш- ако мислиш, че механиците са ударили кьоравото- хващай се…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
TNT написа:Скоро гледах фактура във фейсбук, за смяна на масло и филтри на Ф30 2-ка дизел, ~1100лв
Съмнение, мен края на лятото ми обслужиха 2ка дизел (на Х1) в МКар за 400 лева. Имаше нява промоция с 30-40% отстпъка, ама пак и без нея е далече от 1100
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Сега обслужих Х1 дизел в официален сервиз и смяна на масло + маслен филтър, въздушен, горивен и филтър на купе. Цената е 600 и нещо лева, което не смятам, че е скъпо. Винаги си я обслужвам в BMW и по принцип е между 300 и 400лв, просто сега се бяха събрали всички филтри за смяна. Само за справка, обслужване на Е класа в Силвър Стар ми е 1500лв. Като цяло поддръжката на BMW не е скъпо.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
За последно в Дару Кар беше по-евтино от другите места /да не се сметне за реклама/.
На м2-ката масло, филтър и спирачна течност - 490лв.
А за по-стари коли мисля имаше пакети за смяна на масло с много големи отстъпки.
На м2-ката масло, филтър и спирачна течност - 490лв.
А за по-стари коли мисля имаше пакети за смяна на масло с много големи отстъпки.
I love the sound of V8 in the morning...
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3