Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Re: Море 2024г.?!...
Моджо написа:Чак пък 40 минути , верно ли ? Има на Промахонас будка, откъдето се купува , а можеше и онлайн май да си го поръчаш. Ъ-ъъъ...то не е вързано към колата /номера/, или? Щото мога да зема на колегата неговото. А иначе си е далечко, ма то това е добре) А и аз знам, че истинската Гърция е на юг..даже оше по-далечко
) И понеже няма да има вече декларации за децата най-вероятно ще повторим, вече с баба им, за 2-3 дена, в нашия си хотел.
Еми към 15 тола имаш до там, така че да, спестява се.
Будка не знам къде има, иначе с номера е свързано, аз си ги поръчах онлайн, подписваш договор и го пращаш сканиран и ти ги изпращат безплатно до адрес в България.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Има на 100%, точно на границата е. Аз не знам с коя кола ще съм. С Пижо, най-вероятно, ма може па бмв-то да разходя
) Евентуално ще поръчам тогава, че не знам будката дали е денонощна, а смятам да пътуваме рано.

Хм,хм...
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Поръчай си сега за всички коли просто, аз така направих.
Не струва нищо, в една поръчка се прави, колкото номера напишеш толкова устройства ще ти пратят надписани с номерата.
Не струва нищо, в една поръчка се прави, колкото номера напишеш толкова устройства ще ти пратят надписани с номерата.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-

Да се отчета , че поръчах. Вчера още. Предполагам, че документация ще пращат утре.
Digital, разакжи де? Ние смятаме да идем до Парга, а също, пак оттам, с корабче до острови Паксос и Антипаскос круизче. До Лефкада също мислим да идем. До река Ахерон, Янина...
всичко е на около час път.
Пратили са го , чакам. Регнах се в сайта, не виждам как се зареждат пари, може би трябва в мобилното приложение да погледна. То те казаха докато не дойде трансподера пари да не вкарвам де.
Хм,хм...
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Дайте някоя идея за място в Гърция с хотели/апартаменти/вили хем на първа линия с бийч бар, хем на пешеходно разстояние до ресторантите (5-10 минути), хем да е подходящо за малки деца (пясъчен плаж и да не става дълбоко на втория метър навътре). И по възможност да е максимално близо до България. Единствено за Сарти се сещам, но за 2-3 нощувки не си струва 6 часа път дотам. https://maps.app.goo.gl/eHK557zND6yd39HJ8?g_st=ac
Няколко семейства и всеки с претенции ...
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
streetz написа:Дайте някоя идея за място в Гърция с хотели/апартаменти/вили хем на първа линия с бийч бар, хем на пешеходно разстояние до ресторантите (5-10 минути), хем да е подходящо за малки деца (пясъчен плаж и да не става дълбоко на втория метър навътре). И по възможност да е максимално близо до България. Единствено за Сарти се сещам, но за 2-3 нощувки не си струва 6 часа път дотам. https://maps.app.goo.gl/eHK557zND6yd39HJ8?g_st=ac
Внимавай, че с тези критерии ще се набиеш на някое "местенце", дето после Китин и Приморско ще ти се струват като идилия
- mirko0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 320A
Може да разгледаш Полихроно. Не е нищо особено, но е спокойно и отговаря на зададените критерии. На най - западния ръкав е и ходят предимно македонци и сърби, ако е от значение.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Море 2025г.?!...
Тази година в единия по-облачен ден се разходихме до там и баш като Приморско ми се стори 

- mirko0
- кандидат ентусиаст
-
TNT написа:Тази година в единия по-облачен ден се разходихме до там и баш като Приморско ми се стори
Вероятно става въпрос за различно място. Аз там барове, дискотеки и пияни туристи по улиците не съм виждал. Типично малко семейно курортно селце е по моите разбирания.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Бях писал, че другия месец ще ходим към Филипините, Корон и Палаван, но смених програмата.
Отпадна Корон, че е сложен транспорта и щяхме да седим само на големия Палаван, основно към Ел Нидо.
Обаче накрая добавих за 3 дни и Боракай, не съм бил на такъв тип остров до сега, малък и силно туристически.
Отпадна Корон, че е сложен транспорта и щяхме да седим само на големия Палаван, основно към Ел Нидо.
Обаче накрая добавих за 3 дни и Боракай, не съм бил на такъв тип остров до сега, малък и силно туристически.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
mirko0 написа:TNT написа:Тази година в единия по-облачен ден се разходихме до там и баш като Приморско ми се стори
Вероятно става въпрос за различно място. Аз там барове, дискотеки и пияни туристи по улиците не съм виждал. Типично малко семейно курортно селце е по моите разбирания.
Да, прав си, бъркам го с Певкохори

- mirko0
- кандидат ентусиаст
-
То май беше предното село. Него и аз не бих го препоръчал, въпреки че само съм се разхождал по плажа.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
На връщане , след Сандански, на магистралата има 50. Сложено е да спират за проверка по избор. Камери май няма....засега обаче, че не е сезона:)) Така че е препоръчително да си го поспазвате кой колко може. Иначе на кулата нема никой...газ и това е
) Инфото е от колегата, той си кара НГ в Солун и наоколо.
А иначе будката е те това с червеното, но не работи винаги /с работно време си е/

А иначе будката е те това с червеното, но не работи винаги /с работно време си е/

Последна промяна Моджо на 06 Яну 2025, 13:53, променена общо 2 пъти
Хм,хм...
Не е свързано с морето, но някой има ли впечатления и препоръки за влак между Будапеща и Виена. Пролетта си организирахме една екскурсия до Унрария , но в полседствие решихме да отскочим и до Виена за няколко дена, та най-смисления вариант ми се стори опцията с влак. За момента намирам 2 компании - OBB и RegioJet , като ценово са идентични, има и различни класи та се чудя дали да не се полигавимм в бизнеса 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Пътувал съм с RejioJet от Виена до Прага - хубав е влака. Бях взел "Бизнес класа" - не е като в самолета, но е много добре + храната и кафето бяха много хубави. Интернет през целия път с прилична скорост (можех да си гледам състезанието от Ф1 без прекъсвания и спадове на качеството), тихо и комфортно с прилична скорост