Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?
Модератор: Общи модератори
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Re: Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?
Служители на частни паркинги плашат шофьори с полиция и цитират заповеди на кмета, че или си плащат за номерче, или няма да минат през Дунав Мост. Щото там някъв си виртуален паркинг, дето ВЕЧЕ НЕ ВАЖИ след влизането в Шенген
Съответно много шофьори са кихнали едни пари.
И това след като всички политици се изредиха по всички медии, по половин часови репортажи на емисия, че просто си минаваш.
Едно елементарно преминаване се оказа тотален хаос в България
Автомобилна Администрация не знаят нищо по въпроса.
Гранична полиция нямали отношение, щото частните паркинги били извън граничната територия.
От Министерство на транспорта заявиха, че нямат правомощия за организацията
От регионалното министерство прехвърлили въпроса съм Община Русе.
А сега сетете се какво ще става с цените в първите дни като се въведе еврото.
Никой нищо няма да знае, всеки ще прехвърля в друга агенция и министерство. И така сигурно седмица, докато хората искат не искат, ще плащат ДВОЙНИ цени, когато просто сменят буквите зад цената от лв на eur.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ама какъв въпрос бе, утре ще опъна една палатка на църна маца да искам по 5 лева за преминаване, колко народ ще ми спрат втори път да ме питат какъв съм и що съм? Да си минават тези тираджии и толкова, пред камиона ли ще му спре, какво? Ами хубаво, звъни на 112 и идва някакво ченге, което ще му каже да тръгва. На десетото звънене ще разберат много бързо чия работа е там и тези уонаби мутри ще си изметат псевдо-мутренските задници като бити такова и дотам.
Що се касае до еврото, вчера идва един мангал познат при мен и вика ще ми развалиш ли 50 евро, знаят, че развалям. Викам му да бе, 95 лева мога да ти дам, ако не искаш върви търси чейндж. Няма проблем батко, 90 ми дай. И аз ей така.
Що викам 90 ми предлагаш след като аз ти казвам 95 бе, я дай да видя това евро, дава ми го, на вид същото, но го гледам захабено от разстояние. И тъкмо щях да го питам защо е толкова захабено, като го погледнах в ръката ми, то фейк. И не просто някакъв добър фалшификат, който няма да го разбереш освен ако не си спец, ами има едни там мостри на които с много дребен шрифт на английски пише, че ТОВА НЕ СА ЛЕГАЛНИ ПАРИ! Показах му едно истинско 50 защото се правеше на луд как той не знаел, как и него явно го излъгали(сякаш ще ходи той да купува боклука
)и се направи на луд, че отивал сега при тези, които му го дали да види за какво става дума. На вид е същото, но няма лъскава лента, за водни знаци да не говорим.
И една възрастна жена понеже беше в таксито ми вика, като го приемат това евро кой знае колко ще ни лъжат така.
Затова на възрастните хора ще трябва да им провеждаме инструктаж, понеже ще има много боклуци, които ще ходят по улиците и ще искат да им развалиш пари. Отделно някоя заблудена касиерка като го вземе такова и после го върне на някой бързащ или невнимателен човек, иди се оправяй. Не можеш да го съдиш за фалшификация защото си пише, че това не е пари, а някаква си демонстрационна цел имало или нещо такова. Не съм сигурен и за опит за измама дали ще става, понеже мисля под 180 лева се води незначително престъпление и полицията не се занимава, можеш само по частен път да си търсиш правата в съда.
Та отсега споменавайте ги тези неща на роднини и познати.
Ама ето бе, сега ги потърсих в нета много ясно:
https://www.alo.bg/visokokachestveni-re ... ro-8667733
С каква цел са направени? Висококачествени пише, бахти боклуците има бе хора. Върви накарай възрастния човек да го разпознае това.

И какво пише на гърба им както виждате, за истински пари да ползваш съответните пари. Тези за какво са тогава, монополи ли да играете бе *************************************************
Що се касае до еврото, вчера идва един мангал познат при мен и вика ще ми развалиш ли 50 евро, знаят, че развалям. Викам му да бе, 95 лева мога да ти дам, ако не искаш върви търси чейндж. Няма проблем батко, 90 ми дай. И аз ей така.

И една възрастна жена понеже беше в таксито ми вика, като го приемат това евро кой знае колко ще ни лъжат така.

Та отсега споменавайте ги тези неща на роднини и познати.
Ама ето бе, сега ги потърсих в нета много ясно:
https://www.alo.bg/visokokachestveni-re ... ro-8667733
С каква цел са направени? Висококачествени пише, бахти боклуците има бе хора. Върви накарай възрастния човек да го разпознае това.

И какво пише на гърба им както виждате, за истински пари да ползваш съответните пари. Тези за какво са тогава, монополи ли да играете бе *************************************************

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Дали някога ще разберем кое обичано от народа политиче стои зад този паркинг и прибира париците..?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Едва ли, но да се пренесем в правилната тема, че тая не е за това нещо:
viewtopic.php?f=4&t=405369&p=4746887#p4746887
viewtopic.php?f=4&t=405369&p=4746887#p4746887

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
ildivvy написа:Дали някога ще разберем кое обичано от народа политиче стои зад този паркинг и прибира париците..?
Някой русенски дпс герой беше, хората от русе знаят, този който купи първия ми мотор от мене ми каза, но забравих.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
За този в Русе не знам, но останалите ТИР паркинги около ГКПП-та в България са на Таки.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Вчера го показаха кмета на Русе, говори по телевизията... Доста гузно изглеждаше! Сякаш се чудеше какво да каже, че да угоди на всеки... В крайна сметка тези трябва да изчезнат от там по най-бързия начин!
Ex: 96' BMW318ti

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?
Поредния виц, който е жива истина.
Проверих и ги пише на всякакви езици, а в мапса театъра е писан затворен временни.
https://obektivno.bg/250-migranti-okupiraha-teatar-v-parizh-sled-bezplaten-spektakal-i-otkazvat-da-si-tragnat-ot-mesecz/#google_vignette
Няма нещо което да може да ме учуди!
Проверих и ги пише на всякакви езици, а в мапса театъра е писан затворен временни.
https://obektivno.bg/250-migranti-okupiraha-teatar-v-parizh-sled-bezplaten-spektakal-i-otkazvat-da-si-tragnat-ot-mesecz/#google_vignette
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
С подобни действия на толерастия най-много в един момент да дойде някой ала-Хитлер.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
alekangg написа:Поредния виц, който е жива истина.

Ебахти простите франсета!
Тръгнали да правят безплатни постановки на човекоподобни

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
„Преоткриване на добре дошлите бежанците във Франция “ на 10 декември.
Явно яко са ги напомпани в пропаганда и хората са решили, че са си в правото и им се полага

Здравейте.
Понеже Швейцария не е член на ЕС, какви документи са нужни на български гражданин, за да живее там ?
Понеже Швейцария не е член на ЕС, какви документи са нужни на български гражданин, за да живее там ?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Летище София се преименува на летище Васил Левски - София.
Имаме национален стадион, можеше да го кръстят Христо Ботев или на някой друг възрожденец. В смисъл Левски е Левски, но и други са дали живота си за делото.
Имаме национален стадион, можеше да го кръстят Христо Ботев или на някой друг възрожденец. В смисъл Левски е Левски, но и други са дали живота си за делото.

Top Gun Maverick написа:Летище София се преименува на летище Васил Левски - София.
винаги съм се чудел- кое е по-героичното и за кое се изисква повече патриотична принципност- да те хванат на плета щото ти са се заплели потурите/ цървулите или защото си се забил с Месера във водещата летяща крепост и си им развалил целия bomb run... аз лично съм силно раздвоен... единия е вярвал във светлото бъдеще и се е опитвал да направи нещо, другия всеки път като е нахлупвал шлема е знаел, че горе ще се завърти в боя със х10 превъзхождащ го противник и ...
но друга тема предполагам
Последна промяна alx на 17 Фев 2025, 16:53, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила