Равносметка
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- hotblooded
- Потребител
-
- Кара: G30 530i
- Мечтае да кара: E31 850 CSi
Re: Равносметка
Година започнала с разочарование, и завършваща с приповдигнато настроение. След дълги години, най после съдбата ни се усмихна, и живот и здраве в края на февруари/началото на март, ще ставаме родители....
Бях си поставил за цел да сваля 20 кг но се издъних...
Бях си поставил за цел да сваля 20 кг но се издъних...
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Невероятно отвратителна година! Дано никога повече не се повтаря ... Добре, че всички сме живи и здрави (и се оправяме)! Това е най-важното!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Поредна добра година за мен. Все повече ми се изяснява и жиците ми се връзват така, че да знам в момента, че няма да е така утре и някак нещата минават по-плавно, без да се косим. Накрая всичко се изравнява.
Вуйчо написа:Същевременно, през тази година се засили в мен чувството за безсмислие от това съществуване
внимавай- като си постигаш целите, това е неизбежно... но менажирай това чувство защото ще ти е*е майката на мотивацията за каквото и да е било и като цяло на житейския пейзаж...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Money can't buy you happiness....
От това

до това...

пеша от Испания до Пакистан
https://www.marca.com/motor/motogp/2024 ... b457b.html

От това

до това...

пеша от Испания до Пакистан
https://www.marca.com/motor/motogp/2024 ... b457b.html
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
Вуйчо написа:Същевременно, през тази година се засили в мен чувството за безсмислие от това съществуване и мисълта за самоубийство. Но май не ми стиска и кротко ще си дочакам естествено да се случи неизбежното когато и както трябва.
Това звучи като клинична депресия . Вземи мерки докато е време, ако трябва говори със специалист . Ако се изпуснеш здравето ти може да замине неусетно…
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
nickstorm написа:Money can't buy you happiness....![]()
Money can't buy happiness, because money IS happiness

Открил съм, че да си сбъдваш детските мечти е супер, когато си ок ментално и си щастлив. Ако мислиш, че дадено желано нещо, материално или не, ще е причината да те направи щастлив или радостен, то това е подхлъзващо и май във всички случаи, задълбочава проблема.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Равносметка
Интересна тема, но нещо по-важно и интересно, давате си сметка как е минала годината , но един не видях да напише екшън план и какво мисли да промени и как през другата.
Ще е интересно да прочета вашите планове. Също ще е полезно да казвате и на колко години сте.
Ще е интересно да прочета вашите планове. Също ще е полезно да казвате и на колко години сте.
Последна промяна ivanski_2 на 25 Дек 2024, 12:36, променена общо 1 път
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз съм суеверен, пък и съм видял достатъчно завист от хората, че да не искам да споделям плановете си за бъдещето, било то краткосрочни или дългосрочни 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Това по повод равносметки и планове.
https://m.vicove.biz/0b8aaafd70cfa9cef88edd04d5c9b1f2
Аз съм на последния етап . Ни равносметки правя , ни планове.
Квото такова.
https://m.vicove.biz/0b8aaafd70cfa9cef88edd04d5c9b1f2
Аз съм на последния етап . Ни равносметки правя , ни планове.
Квото такова.
Хм,хм...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Don_Diego написа:Аз съм суеверен, пък и съм видял достатъчно завист от хората, че да не искам да споделям плановете си за бъдещето, било то краткосрочни или дългосрочни
Наскоро си направих личен опит като споделих с близки хора мойте планове. Не се случиха, напук на усилията ми.
Не е суеверие а самата истина!
Не се споделя с никой нищо!
Човек трябва да си държи устата затворена!

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Това не го разбирам , нали всички знаем че всяко нещо струва друго нещо и щом имаш нещо си му платил цената , защо тогава подяволите хората завиждат ?Don_Diego написа:Аз съм суеверен, пък и съм видял достатъчно завист от хората, че да не искам да споделям плановете си за бъдещето, било то краткосрочни или дългосрочни
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

Завистта тръгва от ранно детство и всички го изпитваме в даден момент. Това си е личен проблем, който може да ти съсипе живота, ако не го осъзнаеш на време. Само информативно, най-често, завиждащите възрастни хора, са и хората дето си мислят, че неуспехите са им, защото някой друг им бил завиждал. Хора с комплекс за малоценност, които се вземат на сериозно. Искаш да ги идентифицираш и да имаш едно на ум. Ако не са ми в близкия кръг - да се оправят и мъчат там. Ако са ми близки приятели/рода, ги свалям на земята след всеки пиперлив коментар. Както всичко друго, това също е на спектър и не е черно-бяло.
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4