Последни парламентарни избори за 2024 - анкета

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кого ще гласувате ?

Анкетата свършва на 27 Окт 2024, 8:56

ПП "Величие"
5
6%
ПП "Има такъв народ"
2
2%
КП "ДПС - Ново начало"
1
1%
ПП "Партия на зелените"
0
Няма гласували
ПП "Възраждане"
10
12%
КП "Алианс за права и свободи - АПС"
0
Няма гласували
КП "Синя България"
4
5%
ПП "МЕЧ"
6
7%
КП "ГЕРБ - СДС"
10
12%
ПП "Атака"
0
Няма гласували
КП "Продължаваме промяната - Демократична България"
25
29%
ПП "Български възход"
0
Няма гласували
КП "БСП - обединена левица"
1
1%
Друга партия
1
1%
Няма да гласувам
21
24%

Общо гласове : 86
старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Re: Последни парламентарни избори за 2024 - анкета

Мнение от ///M Power » 13 Дек 2024, 20:42

ildivvy написа:Според мен, Шиши просто започва да натиска! Защо иначе и Боко не подписва онази простотия? Защото е притеснен май?

А всъщност защо някой трябва да я подписва? Това са поредните глупости на ПП...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от sssssl » 13 Дек 2024, 21:15

...и защо да има санитарен кордон само около Шиши? Защо да няма и около Доган? Защо да няма и около копейката? За БСП не питам , защото за тях важи поговорката "Срещу умряло куче нож да вадиш" :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 13 Дек 2024, 21:16

Да, и това е така! Важно е какво правиш, а не какво казваш/пишеш! Пък и тази 'декларация' няма юридическа стойност...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 13 Дек 2024, 22:01

Юридическа стойност няма, само се вижда кой седи в скута на Шиши.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 13 Дек 2024, 22:59

streetz написа:Юридическа стойност няма, само се вижда кой седи в скута на Шиши.

Те ПП това вече го пяха, и накрая пак седнаха там :mhihi: , да не кажа че преди те да почнат да лаят, Шиши не се вясваше в парламента, след тяхните действия, взе всеки ден да е пред журналистите, и да обяснява как е оправил нещата :winky:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Дек 2024, 13:07

Те пък, ще отпишат най-големият евроатлантик в света!
Това е нечувано, единственият най-силен борец срещу Русия!

ПП или ДБ, това са две партии, поне според избирателите.
Обединиха се, след като ПП видя, че почва леко да потъва в посредственост , а онези другите пък видях, че и 3% не могат да покрият на следващите избори и си казаха "нашите % плюс вашите% все нещо ще помогнем, че иначе потъваме"

В тоя ред на мисли ще задам един доста на вид лесен въпрос, само ще помоля без лозунги разбира се.

Защо някой хора тук мразят Русия?

На мен не ми пука нито за Русия, нито за Сирия или Япония.
Единствената държава, която харесвам е Нова Зеландия и разбира се България !

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Дек 2024, 13:26

Е.Димитров написа:Защо някой хора тук мразят Русия?

https://bulgarianhistory.shop/ - препоръчвам ти :winky:

Предполагам причините са сходни с мразенето на турци, сърби, гърци и т.н. :mhihi: Исторически имаме много причини доста народи да не са ни любими. И мразене е силна дума. Повечето нормални хора просто не искат силна зависимост от която и да е империя.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 16 Дек 2024, 13:47

Ще ти дам моя отговор на тоя въпрос. Не мразя Русия, но пък доста силно не харесвам влюбените в Русия българи :mhihi: Хубаво е да се разбере, че и Руснаците и Американците са империи като всяка друга и преследват своите интереси мачкайки другите. Обаче мокрите мечти на повечето българи, да сме неутрални, т.е. да сме където е келепира и да връткаме дупе на всеки са меко казано смехотворни. В света в който живеем реалността е, че трябва да се избере страна. И при това положение аз в 100 от 100 случая бих избрал запада. Просто защото според мен трябва да гоним техния манталитет/начин на живот/образование/култура/ако щеш и материално богатство. Факт, запада подмина своя пик и от тук доста време ще върви надолу ако не промени нещо коренно, но дори и така още дълги години ще е по-добрия вариант. А и определено не мисля, че следващия световен хегемон след американците ще са руснаците.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Дек 2024, 13:52

b_u_b_o написа:Факт, запада подмина своя пик и от тук доста време ще върви надолу ако не промени нещо коренно, но дори и така още дълги години ще е по-добрия вариант.

Ей това много хора не го осъзнават. Ако на чистачката вдигат заплатата всяка година с 10%, а на СЕО-то с 5%, чистачката скоро няма да започне да живее по-добре.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Дек 2024, 16:39

b_u_b_o написа:

Ще ти дам моя отговор на тоя въпрос. Не мразя Русия, но пък доста силно не харесвам влюбените в Русия българи :mhihi: Хубаво е да се разбере, че и Руснаците и Американците са империи като всяка друга и преследват своите интереси мачкайки другите. Обаче мокрите мечти на повечето българи, да сме неутрални, т.е. да сме където е келепира и да връткаме дупе на всеки са меко казано смехотворни. В света в който живеем реалността е, че трябва да се избере страна. И при това положение аз в 100 от 100 случая бих избрал запада. Просто защото според мен трябва да гоним техния манталитет/начин на живот/образование/култура/ако щеш и материално богатство. Факт, запада подмина своя пик и от тук доста време ще върви надолу ако не промени нещо коренно, но дори и така още дълги години ще е по-добрия вариант. А и определено не мисля, че следващия световен хегемон след американците ще са руснаците.

Да, 100% мисля по същият начин в смисъл, че разбира се, предпочитам да подкрепя американците пред руснаци и тн.
Даже мисля, че и повечето българи сме така.
Просто ми направи впечатление, каква омраза почти на някакво личностно ниво се лее, та ми стана интересно, дали няма още някаква причина.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 16 Дек 2024, 19:12

Не знам защо, но аз обичам Русия и ме боли да гледам какво мафията, начело с путя прави и вътре в Русия и по цял свят. Имам доста силно мнение, за хората поддържащи тоя режим.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Дек 2024, 19:38

TNT написа:

https://bulgarianhistory.shop/ - препоръчвам ти :winky:

Предполагам причините са сходни с мразенето на турци, сърби, гърци и т.н. :mhihi: Исторически имаме много причини доста народи да не са ни любими. И мразене е силна дума. Повечето нормални хора просто не искат силна зависимост от която и да е империя.

не мисля, че някой истински мрази русия... защото директно на никой от нас тука тя не ни е направила нищо лошо. нито са ни нападнали и изравнили със земята ндк-то, нито ни влияят в -момента- по някакъв реален назадничав начин.

-но- не обичаме русия по същите причини по които никой от нас (или които и да е разумно мислещ човек) не драпа да взима руско гражданство и да живее там... руснаците просто са един изключително нещастен народ. винаги са били и не мисля, че ще се оправят. казвам го със голямо съжаление защото аз от ссср/ русия съм видял само хубави неща и това което съм като личност се дължи до голяма степен на това което социализъма ми е дал на млади години абсолютно безвъзмездно.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар

Мнение от bmwfan3 » 16 Дек 2024, 20:01

alx написа:не мисля, че някой истински мрази русия... защото директно на никой от нас тука тя не ни е направила нищо лошо. нито са ни нападнали и изравнили със земята ндк-то, нито ни влияят в -момента- по някакъв реален назадничав начин.

-но- не обичаме русия по същите причини по които никой от нас (или които и да е разумно мислещ човек) не драпа да взима руско гражданство и да живее там... руснаците просто са един изключително нещастен народ. винаги са били и не мисля, че ще се оправят. казвам го със голямо съжаление защото аз от ссср/ русия съм видял само хубави неща и това което съм като личност се дължи до голяма степен на това което социализъма ми е дал на млади години абсолютно безвъзмездно.
"Учителят си мислеше, че образованието върви на зле триеки думата" хой" от дъската."

Русия ни е нападала, с кораби, стрелба по Варна.
Втората световна война започва от Русия и Германия с цел да си раздела Полша, да, това не е нацистка работа само.

"Цветан Лазаров" не е просто име на булевард в ж.к. Дружба в София. Той е произвеждал самолети ЛАЗ, но когато съветите ни освобождават взимат оборудването, после в същите халета се произвеждат колелета.

Русия ни освобождава от Турците, боевете на Шипка са се водили и от българи, но на паметните плочи все пише за признателност на руската армия. А защо руско(българи) - турската война е през август, а ден освобождение е 3-ти март.

Толкова много има за четене и разбиране, но друго е в ученическите читанки.

Има и обработване на българите, чрез психологични игри преди '89,но дано повечето хора изобщо не разберат как им е минал живота в заблуда.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Дек 2024, 20:17

С други думи всичко е лИбоф ...даже има такъв филм с Иван Иванов :ok:
https://www.facebook.com/bgcinema.page/ ... 999184435/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Дек 2024, 20:32

Редовните пленарни заседания на Народното събрание са в сряда, четвъртък и петък от 9:00 до 14:00 ч. В началото на всяка сесия депутатите ще се подлагат на кръвни тестове за алкохол и наркотици - това прие Временната комисия за изработване на проект на правилник на Народното събрание.

Предложението дойде от ИТН. Според приетото от комисията кръвно изследване ще се прави и по разпореждане на председателя на Народното събрание или по инициатива на една трета от народните представители, когато от поведението на депутата може да се направи обосновано предположение, че е употребил алкохол или наркотично вещество. Предложението ще се приема с мнозинство от повече от половината от присъстващите народни представители.

:ok:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата