Последни парламентарни избори за 2024 - анкета

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кого ще гласувате ?

Анкетата свършва на 27 Окт 2024, 8:56

ПП "Величие"
5
6%
ПП "Има такъв народ"
2
2%
КП "ДПС - Ново начало"
1
1%
ПП "Партия на зелените"
0
Няма гласували
ПП "Възраждане"
10
12%
КП "Алианс за права и свободи - АПС"
0
Няма гласували
КП "Синя България"
4
5%
ПП "МЕЧ"
6
7%
КП "ГЕРБ - СДС"
10
12%
ПП "Атака"
0
Няма гласували
КП "Продължаваме промяната - Демократична България"
25
29%
ПП "Български възход"
0
Няма гласували
КП "БСП - обединена левица"
1
1%
Друга партия
1
1%
Няма да гласувам
21
24%

Общо гласове : 86
старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Последни парламентарни избори за 2024 - анкета

Мнение от Е.Димитров » 05 Дек 2024, 8:46

МоНчето ще му вземе гласовете на сокола и още как.
Просто излизате от стаичката, дето драскате (без лоши чувства разбира се) и отивате в районите, където преобладаваше силата на "сокола" и ще се разбере, как вече всички отиват да гласуват за "детето чудо" без никакво изключение, под одобрението или неодобрението (към тези, дето не ходат да пускат гласа си) на местните...и то не на местните началници, ами на редовите граждани.
Всичко масово, и наистина е феномен, защото мисля , че за първи път гласуват за човек, извън етноса.

Иначе за ПП-ДБ, нещата са пределно ясни, да почнем от там, как уж Бойко ще го не знам си какво, как ще го тикнат не знам си къде и после слушаме, как станали партия с Бойко, как ще го изперат, как "посолствотО " незнам си какво и в следващият момент от поддръжниците им , които бяха върли анти Бойко и за това гласуваха за тези, почват да търсят оправдания за глупостите.
Да не казвам, как се почнаха и с далаверките и тестовите изпитания , как станахме по-праведни и от Папата и първи спряхме газ от онези там, как продаваме оборудване за милиони, а ни трябва на нас , колко глупости други наговориха, как в най-тежките моменти за България започнаха да се занимават само с външната ни политика, как почнаха и далаверките с газа, дето се транспортира към България и още сума ти места.
И като последно, само като му видя ухилената физиономия по телевизора, а преди няколко месеца без да има необходимост с кола на нсо убиха човек, това вече ми идва в повече!

Потребител
Аватар

Мнение от bmwfan3 » 05 Дек 2024, 9:26

Е.Димитров написа:...
Иначе за ПП-ДБ, нещата са пределно ясни, да почнем от там, как уж Бойко ще го не знам си какво, как ще го тикнат не знам си къде и после слушаме, как станали партия с Бойко, как ще го изперат, как "посолствотО " незнам си какво и в следващият момент от поддръжниците им , които бяха върли анти Бойко и за това гласуваха за тези, почват да търсят оправдания за глупостите.
Да не казвам, как се почнаха и с далаверките и тестовите изпитания , как станахме по-праведни и от Папата и първи спряхме газ от онези там, как продаваме оборудване за милиони, а ни трябва на нас , колко глупости други наговориха, как в най-тежките моменти за България започнаха да се занимават само с външната ни политика, как почнаха и далаверките с газа, дето се транспортира към България и още сума ти места.
И като последно, само като му видя ухилената физиономия по телевизора, а преди няколко месеца без да има необходимост с кола на нсо убиха човек, това вече ми идва в повече!
Ама кажи де, колко пъти те питам вече. Кажи и да се знае.
Едно е ясно, на следващите избори отивате да гласувате, давате доверие на една партия, която да вземе 121+ дупетати и няма да има никакви драми в гласуването.
Сега е лесно, повечето не отидоха да гласуват - "няма да им гласувам, ще ги накажа" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А те влизат мончетата, които са гоЛеми добродетели с много благотворителни акции и накрая са виновни Корчо и Кокорчо.
Да се вземат бойче и националиста, да си вземат и корни и слави и да се свършват тия дразнители киро и асен.

"И като последно, само като му видя ухилената физиономия по телевизора" - друго е да ти се кара мутра от телевизора, бащати да не те е бил като детe, или някой
даскал.
"преди няколко месеца без да има необходимост с кола на нсо убиха човек" - това е много лоша постъпка от страна на Киро, толкова не може да кара и да преценява ситуациите, трябва да му вземат книжката до живот.
Катастрофите с коли на НСО през последните години

И погледнете резултатите от анкетата, пълно е с тролове, които им вдигат рейтинга дори тук във форума до 29% :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 05 Дек 2024, 9:35

Стана един месец вече, а тия измекяри не могат да изберат председател на парламента. За мен това е несправяне със задълженията, дали не може да им се спре заплащането докато не почнат реално да работят? Кой от тук присътващите ще го търпят на работа 1 месец да се подпичква така без реален резултат?
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Дек 2024, 12:10

Не вземат заплата докато няма председател, ама после накуп ще им ги дадат.

Работата отива да изберат казанлъчанката. :D Тук има добра репутация тази жена.
Очаква се ПП-ДБ да решат защото Боко я подкрепя, БСП са разписали санитарния кордон около Пеевски, а може би Доган ще я подкрепи също в такъв вариант.

Чакаме Кокорчо най-вече да даде благословия.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 05 Дек 2024, 12:22

В крайна сметка, това 'разписване на декларация' за 'санитарен кордон' има ли някаква юридическа стойност? Не! Всеки може да разпише всичко и след това да прави, каквото си иска... Какво толкова са се задърпали за това? Шиши (и другите) е за затвора, те ми говорят за кордони и глупости...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Дек 2024, 14:10

В крайна сметка пак нещо се скапа. Боко го питат, вика и аз съм изненадан, уж трябваше, не знам си какво. Костадинов вика БСП я прегърна пак ДПС, ония от ПП мълчат засега, просто някаква патова ситуация. Мисля, че съвсем скоро трябва да завалят павета по НС за да се сетят, че не сме ги пратили там за да бездействат.

П.п: Нещо съм пропуснал, той Шиши решил да даде глас, не знам дали е за да бойкотира, ама досега не гласуваше, а изведнъж дава ЗА с неговата партия. Странно.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 05 Дек 2024, 17:20

bmwfan3 написа:Ама кажи де, колко пъти те питам вече. Кажи и да се знае.
Едно е ясно, на следващите избори отивате да гласувате, давате доверие на една партия, която да вземе 121+ дупетати и няма да има никакви драми в гласуването.
Сега е лесно, повечето не отидоха да гласуват - "няма да им гласувам, ще ги накажа" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А те влизат мончетата, които са гоЛеми добродетели с много благотворителни акции и накрая са виновни Корчо и Кокорчо.
Да се вземат бойче и националиста, да си вземат и корни и слави и да се свършват тия дразнители киро и асен.

"И като последно, само като му видя ухилената физиономия по телевизора" - друго е да ти се кара мутра от телевизора, бащати да не те е бил като детe, или някой
даскал.
"преди няколко месеца без да има необходимост с кола на нсо убиха човек" - това е много лоша постъпка от страна на Киро, толкова не може да кара и да преценява ситуациите, трябва да му вземат книжката до живот.

И погледнете резултатите от анкетата, пълно е с тролове, които им вдигат рейтинга дори тук във форума до 29% :bang:

Е хубаво де, прав си за всичко!
Да живее комсомола :mhihi:

Зарежи ги другите глупости, че щял да изпере Бойко, че с ГЕРБ и ДПС бяха заедно, че това и онова са пълни глупости!
Другите неща също, що трябва човека да се тормози за онзи несретник, дето не знае как да кара и освен това, той само се вози, дори може да не е знаел , че се намира в колата на НСО и на къде го возят , когато не е бил на работа!
Ясно е и за посолства(то). Естествено, те хората ни помагат.
Пък това канадско гражданство...той никога не го е искал човека.
Между временно, дали си на ясно, че ПП специално са соц партия?!

Пп
Вярно е, баща ми чат пат ме съветваше , някой "даскал" също се е случвало и заклевам се, винаги бях невинен :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от bmwfan3 » 05 Дек 2024, 18:49

Е.Димитров написа:...

Зарежи ги другите глупости, че щял да изпере Бойко, че с ГЕРБ и ДПС бяха заедно, че това и онова са пълни глупости!
Другите неща също, що трябва човека да се тормози за онзи несретник, дето не знае как да кара и освен това, той само се вози, дори може да не е знаел , че се намира в колата на НСО и на къде го возят , когато не е бил на работа!

Пп
Вярно е, баща ми чат пат ме съветваше , някой "даскал" също се е случвало и заклевам се, винаги бях невинен :mhihi:

Значи си стискаме ръцета :lalala:

Дай сега да видим какво ще правим с държавата, само да изясним разликите между комунизъм, социализъм и лява политика, защото нали, те са различни неща. :dummy:
Просто казано, едни измислили социализма и написали книга за него, други я прочели и направили комунизма, а други освен, че я прочели даже и го разбрали, и затова станали демократи с леви политики.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 05 Дек 2024, 20:21

Е.Димитров написа:
bmwfan3 написа:Ама кажи де, колко пъти те питам вече. Кажи и да се знае.

даскал.

Пп

Горкия Кирчо. все на него му се случва да не е разбрал.....https://www.tiktok.com/@platononthestat ... 1669419297
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 06 Дек 2024, 0:52

:mhihi: Ама още ли си мислите, че някого сте пратили там във зверилника? Блажени са вярващите :angel:

Измамници - 291700016 РИК 29 Хасково С.МАЛКО ГРАДИЩЕ, ул."Хр.Ботев" №21 Читалище

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Дек 2024, 9:41

Аз имам един въпрос за теб - ти за или против си за изцяло машинно гласуване?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 06 Дек 2024, 10:17

Като се абстрахираме от дълбоко "религиозните" хора... Става въпрос, че политиката се превърна в религия а партиите са новите църкви , хубаво е да се погледне и по от високо на нещата.
По принцип, твърдите фенове на някоя партия винаги са праволинейни и това не е добре за който и да е човек.
Тези хора винаги намират оправдание за собственият си избор, без никой да им го търси и по правило са най-агресивни.
Но думата ми е за друго и за "героите на денят"
Да почнем от Бойко и въпросните "кюлчета" и "пачки" в шкафчето.
Дори и да са истина...че човека си има законни пари, толкова години е имал бизнес, от много години получава доста добра заплата, която се съмнявам да харчи , в предвид, че всичко му е осигурено.
Защо да не е фен на подобни предмети?
Може да му харесва да си ги има, да му е хоби.
Колко пък да струва една къща в Испания, че да не може да си я позволи с някаква метреса?
Преди години познавах един човек, дето много обичаше парите и си правеше купчинки с пачки. Някакси много му харесваше да си ги има.
МоНчето пък , дето е намагнитен, в крайна сметка как така някъде , без съд и присъда го вкарват в някакъв списък?
Нали е демокрация, няма ли право да се защити, да му дадат думата, да има някакво дело :dunno:
Кирчо пък, нормално е да слуша посолствоТо. Все пак тука политиката ни е в наведена позиция и каквото кажат от горе, това си е закон.
Преди знаете кой слушахме така, че си е нормална позиция на малкият човек в малка държава, дето нищо си нямаме.
По принцип, няма грешен избор на избори и никой не дължи обяснение на никой.
Само мразя агресията, защото процеса е двупосочен.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 06 Дек 2024, 11:25

Толкова добри разследващи журналисти имаме...разкриха всички схеми и имоти на Путин, а на наш Бойко не могат една къща в Испания да разберат как я е взел без да остави следи :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 06 Дек 2024, 11:58

Не са им платили/поръчали. :mhihi:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 06 Дек 2024, 15:03

Ай, честит ви председател на парламента :cry: :confused: :cry:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата