Електрошок
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Andronoff
- триногата
-
ахахаха
Не бе колега, аз туй с огньовете съм го виждал на клип или на филм
Ама за децата наистина не ми дойде на ума, явно трябва да направим ъпгрейд - датчик за измерване височината на врага!
if subject higher then 1,6 meters
then hit him with all you got!
else take no action!
Ето, написах скрипта за ЕКУ-то
хахахаха
ама пак няма да е ефективно, като се вземат напредвид днешните деца-мутанти...
Не бе колега, аз туй с огньовете съм го виждал на клип или на филм
Ама за децата наистина не ми дойде на ума, явно трябва да направим ъпгрейд - датчик за измерване височината на врага!
if subject higher then 1,6 meters
then hit him with all you got!
else take no action!
Ето, написах скрипта за ЕКУ-то

ама пак няма да е ефективно, като се вземат напредвид днешните деца-мутанти...
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- Andronoff
- триногата
-
Представете си "опарените" вече крадци - в термозащитни костюми, като някви космонафти ще са !
Ще се виждат отдалече, краденето на коли ще си загуби смисъла!
А дори да има куражлии, те ще са порядъчно опърлени и милиционерите лесно ще ги намират

А дори да има куражлии, те ще са порядъчно опърлени и милиционерите лесно ще ги намират

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Яко...ти в коя тема каза, че си пийнал, защото сега потвърждаваш
Инак гледал съм един много як филм точно затова как един човек се беше побъркал от някакъв автокрадец и накрая го примами в едно Порше 911, което предварително беше екипирал със някаква супер защита - влезе крадеца в отключеното ПОРШЕ и той го затвори - после се почна парното на макс горещо, музиката брутална до дупка цяла нощ, крадеца побъркан - отвори му прозореца леко, хвана му ръката, почна да му отстранява няколко пръста един по един и кви ли не шашми. Немаше толкова побъркан тип
Но някой път човек може почти да полудее от яд като му свият нещо най-нагло и то няколко пъти
Е, за жалост всичките тези идеи ми се струват твърде фантастични, но би било хубаво да се работи върху нови системи за сигурност. На този етап разчитаме на аларма+каско.
А като стана дума за умни баварци се сетих за един готин клип - една умна Е36-ца на Adriano от www.maxbimmer.com - колата говореше, подаваше 2 ракети под предния регистрационен номер, пръскаше газ през пръскалки над фаровете и т.н.

А като стана дума за умни баварци се сетих за един готин клип - една умна Е36-ца на Adriano от www.maxbimmer.com - колата говореше, подаваше 2 ракети под предния регистрационен номер, пръскаше газ през пръскалки над фаровете и т.н.

BMW only!
Аз пък ше си купувам въздушна пушка.Ма има едни дето дъска от европале пробиват.Та с нея от 20-30 метра се ша му напраа на копелето още една дупка на гъза.И без тва си легам късно и само пуша по балкона.После съобщение по форуми и по познати и се некои ще го е видял.Нали е от квартала или от некой съседен квартал.Къде ще се скрие.То и по улицата като ходи ще си му личи.После среща с него в тъмното.После ,който иска да идва след мене ,ще му давам адреса на боклука с огро-о-омно удоволствие.
Само ,че за тая фантазия ще ми требва доста късмет.Иначе верно си го мисля де,само че фатката е с неква музичка в колата за стръв и повече свободни за дежурене нощи.А иначе добра пушка с оптика излиза по-евтино от гепени халогенки или джанти.
Само ,че за тая фантазия ще ми требва доста късмет.Иначе верно си го мисля де,само че фатката е с неква музичка в колата за стръв и повече свободни за дежурене нощи.А иначе добра пушка с оптика излиза по-евтино от гепени халогенки или джанти.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36

ако това с тока предизвиква всяка сутрин да се рине с лопата шокирани бездомни кучета и котки за да се добереш до колата, то си представям каква скара ще се заформи при варианта с огньовете

И недай си боже тоя ток стигне до Компа по някакъв начин, ще се бъгне всичко
Най добре спирай на някое местенце където мислиш, че ще се постараят да пипат и си седни на прозореца или терасата вземи една хубава пушка и огън
и гледай да не пропускаш
А за животинките не говорете, защото те са най-безпомощните и е кофти да ги тъпчем! Това, че са слаби не означава, че трябва да се възползваме
Най лесно е да причиниш болка и мъка по-трудно е да се опитваме да бъдем ХОРА
ВИЖТЕ ТУК : http://djuli.dir.bg/_wm/basic/?df=169267

А за животинките не говорете, защото те са най-безпомощните и е кофти да ги тъпчем! Това, че са слаби не означава, че трябва да се възползваме

ВИЖТЕ ТУК : http://djuli.dir.bg/_wm/basic/?df=169267

- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
euroto написа:: Най добре спирай на някое местенце където мислиш, че ще се постараят да пипат и си седни на прозореца или терасата вземи една хубава пушка и огън [
аз пред нас си нямам проблеми с крадци.
най-лошото че ми свалиха халогена като бях паркирала на центъра и то през деня.А там няма как да ги дебна защото или съм в офиса и колата не се вижда от него или сме на разходка или нещо такова.
- andro_venom
- кандидат ентусиаст
-
zAcK написа:Andronoff написа:...представете си аларма, която при задействане, вместо да пищи, мята огньовенякъде по праговете бяха дюзите, насочени така, че да не направят щети по колата....
![]()
![]()
![]()
Колеги вие съвсем изтрещяхте. За едни халогени ще опечете на комшиите децата я с ток я с огньове. Бах мама му и халогени. Минава някво дете, бара колата и тока го перва, то пада зашеметено на земята и в това време огньовете от праговете го запалват най-брутално пред погледите на другите дечица от мах'лата
![]()
![]()
![]()
Вие не сте хора бре. Я пийнете нещо да се успокоите
![]()
![]()
![]()
Някой от вас замисли ли се, че освен кучета и крадци има и деца и те като си играят барат навсякъде
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И тва е вярнао

GTI Не Мерси! M Power
- Andronoff
- триногата
-
Ей затова трябва да се измисли Искуствения Интелект!
Тогава ще има "умни" аларми - ще пържат само крадците

Тогава ще има "умни" аларми - ще пържат само крадците

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Еххх много смях в тая тема.Абе не разбрахте ли ,че оправия няма кви токове кви огньове кви 5 лева. Ако решат ще ти отмъкнат и колата .Не са решили не са го направили.Спасението е едно ако имаш късмета да го хванеш някой от тия и един хубав урок ама да му държи така към 6 месеца в гипсово корито примерно.По възможност да се разчуе из квартала хубаво какво е станало и тогава да видим ще пипне ли пак някой друг.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2